Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Valentin-nap - válogatott sms üzenetek
részletek »

Valentin-nap smsek

Valentin napi sms üzenetek
Küldj szerelmednek, párodnak egy romantikus, szerelmes sms-t, amellyel kifejezheted érzéseidet - mennyire hiányzik, mikor nincs melletted, mennyire szép a világ, ha vele vagy. Sokan csak akkor jönnek rá, mit is jelent a szerelem, mikor már elveszett. Érzékeltesd hát választottaddal minden pillanatban, amikor csak teheted, hogy számodra csak Ő létezik ezen a világon! Épp messsze van tőled? Fejezd ki érzésedet sms-ben neki.
üzenetek Valentin napra

Szeretni könnyű, feledni nehéz, az ember a múltba ezerszer visszanéz, távol vagy tőlem, most mégsem feledlek, bevallom őszintén szeretlek! :)

üzenetek Valentin napra

Szia gyönyörűm ébreszt, kelj fel lassan szép hercegnő. Egy ilyen nőről álmodtam mindig is, valósággá lett az álom, remélem a tiédet én is valóra váltom!

üzenetek Valentin napra

Haladnak a hetek, a hónapok és az évek... Belehalok annyira szeretem őt, 8 hónap eltelt és csak rá vágyom.. Elviselhetetlen a távolság, pedig ismét közelebb lakunk egymáshoz, ami nem jelent semmit.. Legalább is neki, semmit nem jelent ez... Várja, hogy megismerkedjen egy nővel, akivel járni fog, majd elveszi feleségül.. Én pedig némán nézzem ezt végig??? Nem bírom ki, a gondolatba is beleörülök, hogy mást szeret majd.. A szemei mint egy gyönyörű gyémánt úgy ragyog... Szeretlek, és nem tudlak feledni.. Életem végéig szeretni foglak...Ne felejts el soha majd..SZERETLEK

üzenetek Valentin napra

amikor csak ültünk a réten, este a sötétben és néztük a csillagokat.. Emlékszel még rá? Amikor összevesztünk, ki szerettem volna békülni és magadhoz húztál ,,csak kérlek ne sírj Emlékszel még rá? Amikor zenét hallgattunk és néztünk egymásra és ragoztad mennyire szeretsz... Emlékszel még rá? Most már csak idegen vagyok neked... de mondd... Emlékszel még rám?

üzenetek Valentin napra

Egy életem van. Egyszer meghalok ha nem érzem ahogy a kezednek minden erejével magadhoz húzol és egyszer meghalok ha a lelkem a tiéddel szaladva a felhők fölé vonul... Nagyon szeretlek

üzenetek Valentin napra

Felkeltem ma reggel, s mi szépet álmodtam: nálam jártál éjjel, s öleltél két karoddal. Csókoltad az ajkam, simogattad a testem és arra ébredtem, hogy nem vagy itt mellettem. De eljön még a reggel, mikor melletted ébredek, s a füledbe suttoghatom, hogy csak veled létezem! Szeretlek

üzenetek Valentin napra

Szép álmom volt az éjjel, csillag szeretezett a fénnyel.... Felébredtem és az volt a tény, Te voltál a csillag ÉN pedig a fény!

üzenetek Valentin napra

Mikor rád gondolok, megremeg a lelkem, ilyenkor úgy érzem, bilincsben a testem. Mindig itt vagy velem, mégis oly távol, csak én tudom, hogy mennyire hiányzol.

üzenetek Valentin napra

Olyan rég jártál már erre, úgy várlak, mint a nap az éj bononyát! Nem is volt talán más mint csillag ragyogás, kósza szellő mi simogat kicsit. S tovaszáll testemen még érzem illatod, ahogy forrón ölel át. Nézz be hozzám, ha néha erre jársz. Csillagfényes édes éjszakán!!!

üzenetek Valentin napra

Egy szív dobban Két szív dobban E két szív egymásnálkül Örökre boldogtalan

üzenetek Valentin napra

Szerelmünk örök akár a csillagok, Szemedbe nézek egy tükröt látok , mely a szívedig hatol, tudom s érzem hogy a tükörképe nem más csakis én vagyok :) Szeretlek 1x Szeretlek 2x jobban szeretlek mindt a Jam-et kekeszel :)

üzenetek Valentin napra

Legyen szép napod! Millió csók

üzenetek Valentin napra

Szeretlek téged édes szerelmem, te vagy az életem édes kincsem.

üzenetek Valentin napra

Gondolj hát mindig rám Mielőtt el aludnál Karjaimba zárlak Csókolóm a szád Aludj hát te drágaság:)

nyitólapraoldal tetejérevissza