Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Valentin-nap - válogatott sms üzenetek
részletek »

Valentin-nap smsek

Valentin napi sms üzenetek
Küldj szerelmednek, párodnak egy romantikus, szerelmes sms-t, amellyel kifejezheted érzéseidet - mennyire hiányzik, mikor nincs melletted, mennyire szép a világ, ha vele vagy. Sokan csak akkor jönnek rá, mit is jelent a szerelem, mikor már elveszett. Érzékeltesd hát választottaddal minden pillanatban, amikor csak teheted, hogy számodra csak Ő létezik ezen a világon! Épp messsze van tőled? Fejezd ki érzésedet sms-ben neki.
üzenetek Valentin napra

Te vagy szívem kuglófjának egyetlen szem arany mazsolája

üzenetek Valentin napra

Álmodj szépeket, s tudd, hogy szeretlek?

üzenetek Valentin napra

Ha kinézel az ablakon és felnézel az égre, Rád ragyog majd sok ezer csillag fénye. Köztük én is ott leszek, s nézek le Rád, onnan kívánok neked Jó Éjszakát!

üzenetek Valentin napra

Kicsi madár mond el néki, Hogy a szívem még a régi, Hogy még mindig őt imádom mert ő az én boldogságom.

üzenetek Valentin napra

Szeretlek egyszer Szeretlek kétszer Addig szeretlek míg mellettem fekszel. Ha nem is mindig mellettem, De legalább a szívemben. Szeretném ha mindig így lenne, De nem várom el hogy örökre. Imádlak, utállak, szeretlek, Jó éjszakát egyetlen szerelmem!

üzenetek Valentin napra

Ahány csillag fenn az égen, annyi puszit küldök neked. Hulló csillag az égen, szívem nagyon szeret téged. Szívem rád gondol és gyorsan ver. Csak te vagy aki nekem kell. Szép álmokat egyetlenem.

üzenetek Valentin napra

Valaki titokban szeret téged, valaki örül, ha szemedbe nézhet, valaki szemében miattad könny ragyog hidd el, hogy az a valaki én vagyok!

üzenetek Valentin napra

Ha kitárod ablakod, s lágy éji szellő simogatja arcod, ne sírj, hogy fázol, az csak Én vagyok. Jóéjt puszit küldtem, mert nem lehetsz mellettem, vigyázok Rád, minden sötét éljelen. Ha távol is vagy tőlem, szívem közel lesz s nincs mitől félned, húnyd le két szemed, Szép álmokat Neked.

üzenetek Valentin napra

Veled álmodtam az éjjel,annyira jó volt látni téged. Már 5 napja hogy nem láttam két szép szemed de csak a mai meg a holnapi nap és újra foghatom a kezed. Csodálatos reggelt életem szerelme

üzenetek Valentin napra

Egyik este olyan, mint a másik, álmot álom követ a reggeli órákig. Úgy szeretek én is álmodni szépeket, de most aludj kedves, hogy felébreszthesselek és füledbe súghassam reggel: szeretlek!

üzenetek Valentin napra

Szép jó reggelt szívem!! Mikor a szememet kinyitom rád gondolok egybol szerelmem!!

üzenetek Valentin napra

Szeretni könnyű, feledni nehéz, az ember a múltba ezerszer visszanéz, távol vagy tőlem, most mégsem feledlek, bevallom őszintén szeretlek! :)

üzenetek Valentin napra

Szia gyönyörűm ébreszt, kelj fel lassan szép hercegnő. Egy ilyen nőről álmodtam mindig is, valósággá lett az álom, remélem a tiédet én is valóra váltom!

üzenetek Valentin napra

Haladnak a hetek, a hónapok és az évek... Belehalok annyira szeretem őt, 8 hónap eltelt és csak rá vágyom.. Elviselhetetlen a távolság, pedig ismét közelebb lakunk egymáshoz, ami nem jelent semmit.. Legalább is neki, semmit nem jelent ez... Várja, hogy megismerkedjen egy nővel, akivel járni fog, majd elveszi feleségül.. Én pedig némán nézzem ezt végig??? Nem bírom ki, a gondolatba is beleörülök, hogy mást szeret majd.. A szemei mint egy gyönyörű gyémánt úgy ragyog... Szeretlek, és nem tudlak feledni.. Életem végéig szeretni foglak...Ne felejts el soha majd..SZERETLEK

nyitólapraoldal tetejérevissza