Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Valentin-nap - válogatott sms üzenetek
részletek »

Valentin-nap smsek

Valentin napi sms üzenetek
Küldj szerelmednek, párodnak egy romantikus, szerelmes sms-t, amellyel kifejezheted érzéseidet - mennyire hiányzik, mikor nincs melletted, mennyire szép a világ, ha vele vagy. Sokan csak akkor jönnek rá, mit is jelent a szerelem, mikor már elveszett. Érzékeltesd hát választottaddal minden pillanatban, amikor csak teheted, hogy számodra csak Ő létezik ezen a világon! Épp messsze van tőled? Fejezd ki érzésedet sms-ben neki.
üzenetek Valentin napra

Újra itt az este, csillagos az ég!!! Csukd le két szemed, de ne aludj még!!! Képzeld, hogy ölel a két karom, hogy dobog a szívem a szívedért, és jóét puszim ott cuppan az ajkadon, hiszen sötét van, és minden csendes, itt van az este, jó éjszakát kedvesem. Feküdj le, és hunyd le a két szemed, és az utolsó gondolatod ma én legyek! SZERETLEK szerelmem

üzenetek Valentin napra

Sokáig nem tudtam, miért szomorúak annyira azok akik vizonzatlanul szeretnek..De most már hogy én is közéjük tartozom teljesen átérzem a reménytelenség minden apró kínját.. Ha nem akarok akkor is sírok, ha eszembe jut, minden fáj... Nem tudom kitépni a szívem, így a fájdalom is itt marad velem.. Értem én hogy sokan azt mondják lépj túl, kösd le magad más elfoglaltsággal, de nem megy bármit csinálok megjelenik a szemeim elótt a Kedves mosolya, a hangja a nevetése.. És végem van, minden reménytelen.. Akik boldogok becsüljék meg a társukat, mert nagyon szerencsések.. Nem igaz hogy a boldogsághoz pénz kell, mert lehetsz millomos ha akit szeretsz nincs melletted nem ér semmit.. Ha mégis kárpótol a pénz akkor az nem volt igazi szerelem.. Csak fellángolás, vagy vágy de nem igaz szerelem.. Az ember sokszor képzeli hogy igazán szeret aztán rájön nem így volt.. Minden szerelem érzés után kicsit meghalsz belül, de ha évekig nem tudod elfelejteni a másikat ott már komoly érzésekről van szó.. Ez az én tapasztalaltom, és a bánat. Mióta várom, hogy enyhüljön az érzés és minél jobban várom annál inkább nem jön. Már látástól estig csak dolgozom, hogy ne gondoljak rá.. De jön az este, és ébren hánykolodom keresem a hibát magamban.. Szeretem, örökkön- örökké..

üzenetek Valentin napra

Azért születtem, hogy megcsókolhassalak!

üzenetek Valentin napra

Jó éjszakát kívánok, s sok boldog szép álmot. Legyek benne én is s boldogabb lesz az ég is. S vele együtt én is.

üzenetek Valentin napra

Sajnálatos módon már 100% hogy semmi remény a viszonzott szerelemre.. Még mindig reménykedtem hátha meggondolja a férfi a dolgot, hátha lát bennem valami értéket amiért szerethet.. De sajnos nem... Azt hittem reménnyel telve zárom majd az évet, de megkaptam a választ.. Nemrég találkoztam vele, és valami azt súgta most láttod útoljára a szerelmed... Probáltam elhessegetni ezt a gondolatot, demiútán elment megirta semmit nem érez irántam.. Egy világ dölt összebennem, a fájdalmam leírhatattlan.. Mit tettem? Miért történik ez velem? Nem tudok a barátja maradni, képtelen lennék maással látni őt..Üres lettem nincs helyem a világban. Nélküle mi értelme bárminek.. Az első nagy gondja hogy idősebb vagyok nála, de a szerelemben nem a kor a lényeg.. Én sem így terveztem, és nem hittem hogy bele szeretek de a sors utjai kifürkészhetetlenek..Szeretem őt most és mindörökké..

üzenetek Valentin napra

Nem értem a sorsot, mitől függ ki lehet bolog és ki nem.. Vajon én mivel értem el, hogy ne legyen szerencsém a szerelemben.. Amikor meglátok egy boldog párt, én leszegett fejjel elmegyek mellettuk, és arra gondolok milyen jó nekik ők együtt lehetnek.. Örülök, h vannak boldog emberek, csak elkeserít hogy én nem tartozhatok közéjük.. Pedig van akiről álmodoztam, meg is ismertem őt, de hiába.. Nem talált viszonzásra a szerelmem.. Már több mint négy éve szerettem őt, és érzem soha nem tudom elfelejteni. Hiszen ő volt akit kerestem.. Nem értem, hogy lehet ez? Ha az egyik ember érzi élete szerelmével találkozott, a másik miért nem érzi? Hiszen lelki társak is vagyunk ami még jobban a szerelem irányába terelt engem.. Nem múlik az érzés, még most is sokat folynak a könnyeim utána.. Amikor at mondják elmúlik, most számomra bebizonyosodott hogy nem minden múlik el..Akinek elmúlik az nem az igazival találkozott.. Mert az igazit nem lehet elfelejteni, újra és újra csak rá gondolok. Szeretem ót..

üzenetek Valentin napra

Kicsi szívem érted doban, úgy zakatol majd fel robban. Ez a szív érted remeg, azt súgja nagyon szeret!!?

üzenetek Valentin napra

Nagyon szeretlek és hiányzol szerelmem, Peti a szívem csak rád vár.

üzenetek Valentin napra

Te vagy szívem kuglófjának egyetlen szem arany mazsolája

üzenetek Valentin napra

Álmodj szépeket, s tudd, hogy szeretlek?

üzenetek Valentin napra

Ha kinézel az ablakon és felnézel az égre, Rád ragyog majd sok ezer csillag fénye. Köztük én is ott leszek, s nézek le Rád, onnan kívánok neked Jó Éjszakát!

üzenetek Valentin napra

Kicsi madár mond el néki, Hogy a szívem még a régi, Hogy még mindig őt imádom mert ő az én boldogságom.

üzenetek Valentin napra

Szeretlek egyszer Szeretlek kétszer Addig szeretlek míg mellettem fekszel. Ha nem is mindig mellettem, De legalább a szívemben. Szeretném ha mindig így lenne, De nem várom el hogy örökre. Imádlak, utállak, szeretlek, Jó éjszakát egyetlen szerelmem!

üzenetek Valentin napra

Ahány csillag fenn az égen, annyi puszit küldök neked. Hulló csillag az égen, szívem nagyon szeret téged. Szívem rád gondol és gyorsan ver. Csak te vagy aki nekem kell. Szép álmokat egyetlenem.

nyitólapraoldal tetejérevissza