Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Valentin-nap - válogatott sms üzenetek
részletek »

Valentin-nap smsek

Valentin napi sms üzenetek
Küldj szerelmednek, párodnak egy romantikus, szerelmes sms-t, amellyel kifejezheted érzéseidet - mennyire hiányzik, mikor nincs melletted, mennyire szép a világ, ha vele vagy. Sokan csak akkor jönnek rá, mit is jelent a szerelem, mikor már elveszett. Érzékeltesd hát választottaddal minden pillanatban, amikor csak teheted, hogy számodra csak Ő létezik ezen a világon! Épp messsze van tőled? Fejezd ki érzésedet sms-ben neki.
üzenetek Valentin napra

Felkeltem ma reggel, s mi szépet álmodtam: nálam jártál éjjel, s öleltél két karoddal. Csókoltad az ajkam, simogattad a testem és arra ébredtem, hogy nem vagy itt mellettem. De eljön még a reggel, mikor melletted ébredek, s a füledbe suttoghatom, hogy csak veled létezem! Szeretlek

üzenetek Valentin napra

Szép álmom volt az éjjel, csillag szeretezett a fénnyel.... Felébredtem és az volt a tény, Te voltál a csillag ÉN pedig a fény!

üzenetek Valentin napra

Mikor rád gondolok, megremeg a lelkem, ilyenkor úgy érzem, bilincsben a testem. Mindig itt vagy velem, mégis oly távol, csak én tudom, hogy mennyire hiányzol.

üzenetek Valentin napra

Olyan rég jártál már erre, úgy várlak, mint a nap az éj bononyát! Nem is volt talán más mint csillag ragyogás, kósza szellő mi simogat kicsit. S tovaszáll testemen még érzem illatod, ahogy forrón ölel át. Nézz be hozzám, ha néha erre jársz. Csillagfényes édes éjszakán!!!

üzenetek Valentin napra

Egy szív dobban Két szív dobban E két szív egymásnálkül Örökre boldogtalan

üzenetek Valentin napra

Szerelmünk örök akár a csillagok, Szemedbe nézek egy tükröt látok , mely a szívedig hatol, tudom s érzem hogy a tükörképe nem más csakis én vagyok :) Szeretlek 1x Szeretlek 2x jobban szeretlek mindt a Jam-et kekeszel :)

üzenetek Valentin napra

Legyen szép napod! Millió csók

üzenetek Valentin napra

Szeretlek téged édes szerelmem, te vagy az életem édes kincsem.

üzenetek Valentin napra

Gondolj hát mindig rám Mielőtt el aludnál Karjaimba zárlak Csókolóm a szád Aludj hát te drágaság:)

üzenetek Valentin napra

Három évig a mennyországban éltem, de most öt hónapja a pokolban élek.. Mindenem elveszett, a legdrágább kincsem elment és itt hagyott egyedül. Azt mondják a remény hal meg utoljára, de bennem meghalt minden remény. Elviselhetetlen minden nap, amit nélküle kell leélnem. Nem tudom hogy fogom kibírni így. Ha megtalálod a másik feled, és ő nem veszi észre a sors miért akarta, hogy találkozzatok akkor az egyik ember örökre elveszett, mint most én.. Nekem volt rendelve, a lelkem mindig azt suttogta itt vagyok, én vagyok az vegyél észre végre. De nem vett észre, nem érezte amit én. Szeretlek, örökké. Egyszer talán majd érzi ki voltam, csak akkor már késő lesz, mert elveszítjük egymást, és más irányba sodor az élet. Én akkor is szeretni fogom őt.

üzenetek Valentin napra

Hiányzik a hangod Hiányzik a nevetésed Hiányzik a nézésed Hiányzik az ölelésed Te vagy az kiről mindig álmodban és most se vagy itt velem tudom jol hogy te is így érzel mert az én szívem és a te szíved egyszerre dobban......

üzenetek Valentin napra

Nem múlik a szerelem, bármit teszek nem múlik. A szerelem olyan fájdalommal él amilyennel csak tud. Ma is úgy sírok mint első nap amikor elment a férfi akit szeretek. Eltelt 5 hónap és én semmit nem jelentek neki, pedig reméltem ez megváltozik a távolság hatására. De csak az én szerelmem mélyült tovább. Miért ilyen nehéz így élni? Szerelmes vagyok kimondhatatlanul és reménytelenül. Semmi vigaszom, nem tudom mit tegyek. Miért nem vagyok gyönyörű, ha az lehetnék talán szeretne engem. Viszonozná az érzelmeimet. Ő az életem értelme, és hamarosan mással lesz. Nem akarok egyedül lenni, nélküle.. Szeretlek, egyetlenem..

üzenetek Valentin napra

Felemészt a bánat.. Nem kívánom senkinek amit érzek. A viszonzatlan szerelemnél rosszabb nem létezik. Mivel érdemeltem ezt ki, mindig igyekszem rendes és jó lenni. Álmodtam egy világot magamnak, de semmi nem sikerült. 3 évig együtt laktam valakivel aki a barátom lett, és én 1 év után beleszerettem. Tudta mit érzek, és remélte elmúlik bennem ez az érzés, de ez nem egy fellángolás volt hanem egy igaz szerelem.5 hónapja hazaköltözött, és hitte a távolság megoldja ezt a dolgot.. Tévedett, én azóta annyit sírok mint senki talán. És mindig megérzem, ha valami történik, mármint ha egy másik nő felbukkan az életében.. És most is ez történt, és én majd belehalok, hogy más kell neki. Hiányzik éjjel, nappal. Ha kegyes a sors, ő is átéli amit én, és megismeri a poklot. Hiába szeretem mindennél jobban, semmit nem jelent neki.

üzenetek Valentin napra

A bánatom leírhatatlan.. Senki ne érezze amit most én, mert senkinek nem kívánok ilyen rosszat.. Meg ha volnának ellenségeim azoknak sem kívánnám... A pokol üdülőhely lehet ehhez az érzéshez képest.. Nem tudom elviselni a fájdalmat amit a viszonzatlan szerelem okoz.. Olyan de olyan nagyon szeretek és nincs remény.. Semmi, semmi remény.. Senki ne élje át, hogy szerelmet vall és az legyen a válasz én nem érzem amit te, nem szeretlek.. Tele vagy a legcsodásabb érzéssel, és aztán leránt egy kéz a pokolba. Barátok vagytok de te sokkal többet érzel mint barátság.. Titkolod egy darabig, de egy idő után kitörik és arra késztet valld be a szerelmet. És megteszed, de hiába nem kellesz neki. Meghaltál, beleőrülsz. Bolyongsz a világban, de mar minden üres. Egyedül vagy, teljesen egyedül. Napi szinten írtok egymásnak, de ő nem is sejti te minden nap könnyek között írod a leveleket. Éjszaka ott látom, nyúlok felé hátha elérem, de minden szertefoszlik.. Egyszerűbb lenne ha megszakadna minden kapcsolat köztetek? Megpróbáltam és nem működött, azt mondják keres más elfoglaltságot és múlni fog a fajdalom.. Megtettem és 5 hónapja semmi sem változott. Olyan mintha meg mindig itt lenne velem, de nincs mégis érzem őt... Miért? Nem tudom a választ... Nagyon hiányzik, és nem tudok élni.. Ő a végzetem, de én semmi vagyok neki..

nyitólapraoldal tetejérevissza