Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Valentin-nap - válogatott sms üzenetek
részletek »

Valentin-nap smsek

Valentin napi sms üzenetek
Küldj szerelmednek, párodnak egy romantikus, szerelmes sms-t, amellyel kifejezheted érzéseidet - mennyire hiányzik, mikor nincs melletted, mennyire szép a világ, ha vele vagy. Sokan csak akkor jönnek rá, mit is jelent a szerelem, mikor már elveszett. Érzékeltesd hát választottaddal minden pillanatban, amikor csak teheted, hogy számodra csak Ő létezik ezen a világon! Épp messsze van tőled? Fejezd ki érzésedet sms-ben neki.
üzenetek Valentin napra

Jó éjszakát kívánok, s sok boldog szép álmot. Legyek benne én is s boldogabb lesz az ég is. S vele együtt én is.

üzenetek Valentin napra

Sajnálatos módon már 100% hogy semmi remény a viszonzott szerelemre.. Még mindig reménykedtem hátha meggondolja a férfi a dolgot, hátha lát bennem valami értéket amiért szerethet.. De sajnos nem... Azt hittem reménnyel telve zárom majd az évet, de megkaptam a választ.. Nemrég találkoztam vele, és valami azt súgta most láttod útoljára a szerelmed... Probáltam elhessegetni ezt a gondolatot, demiútán elment megirta semmit nem érez irántam.. Egy világ dölt összebennem, a fájdalmam leírhatattlan.. Mit tettem? Miért történik ez velem? Nem tudok a barátja maradni, képtelen lennék maással látni őt..Üres lettem nincs helyem a világban. Nélküle mi értelme bárminek.. Az első nagy gondja hogy idősebb vagyok nála, de a szerelemben nem a kor a lényeg.. Én sem így terveztem, és nem hittem hogy bele szeretek de a sors utjai kifürkészhetetlenek..Szeretem őt most és mindörökké..

üzenetek Valentin napra

Nem értem a sorsot, mitől függ ki lehet bolog és ki nem.. Vajon én mivel értem el, hogy ne legyen szerencsém a szerelemben.. Amikor meglátok egy boldog párt, én leszegett fejjel elmegyek mellettuk, és arra gondolok milyen jó nekik ők együtt lehetnek.. Örülök, h vannak boldog emberek, csak elkeserít hogy én nem tartozhatok közéjük.. Pedig van akiről álmodoztam, meg is ismertem őt, de hiába.. Nem talált viszonzásra a szerelmem.. Már több mint négy éve szerettem őt, és érzem soha nem tudom elfelejteni. Hiszen ő volt akit kerestem.. Nem értem, hogy lehet ez? Ha az egyik ember érzi élete szerelmével találkozott, a másik miért nem érzi? Hiszen lelki társak is vagyunk ami még jobban a szerelem irányába terelt engem.. Nem múlik az érzés, még most is sokat folynak a könnyeim utána.. Amikor at mondják elmúlik, most számomra bebizonyosodott hogy nem minden múlik el..Akinek elmúlik az nem az igazival találkozott.. Mert az igazit nem lehet elfelejteni, újra és újra csak rá gondolok. Szeretem ót..

üzenetek Valentin napra

Kicsi szívem érted doban, úgy zakatol majd fel robban. Ez a szív érted remeg, azt súgja nagyon szeret!!?

üzenetek Valentin napra

Nagyon szeretlek és hiányzol szerelmem, Peti a szívem csak rád vár.

üzenetek Valentin napra

Te vagy szívem kuglófjának egyetlen szem arany mazsolája

üzenetek Valentin napra

Álmodj szépeket, s tudd, hogy szeretlek?

üzenetek Valentin napra

Ha kinézel az ablakon és felnézel az égre, Rád ragyog majd sok ezer csillag fénye. Köztük én is ott leszek, s nézek le Rád, onnan kívánok neked Jó Éjszakát!

üzenetek Valentin napra

Kicsi madár mond el néki, Hogy a szívem még a régi, Hogy még mindig őt imádom mert ő az én boldogságom.

üzenetek Valentin napra

Szeretlek egyszer Szeretlek kétszer Addig szeretlek míg mellettem fekszel. Ha nem is mindig mellettem, De legalább a szívemben. Szeretném ha mindig így lenne, De nem várom el hogy örökre. Imádlak, utállak, szeretlek, Jó éjszakát egyetlen szerelmem!

üzenetek Valentin napra

Ahány csillag fenn az égen, annyi puszit küldök neked. Hulló csillag az égen, szívem nagyon szeret téged. Szívem rád gondol és gyorsan ver. Csak te vagy aki nekem kell. Szép álmokat egyetlenem.

üzenetek Valentin napra

Valaki titokban szeret téged, valaki örül, ha szemedbe nézhet, valaki szemében miattad könny ragyog hidd el, hogy az a valaki én vagyok!

üzenetek Valentin napra

Ha kitárod ablakod, s lágy éji szellő simogatja arcod, ne sírj, hogy fázol, az csak Én vagyok. Jóéjt puszit küldtem, mert nem lehetsz mellettem, vigyázok Rád, minden sötét éljelen. Ha távol is vagy tőlem, szívem közel lesz s nincs mitől félned, húnyd le két szemed, Szép álmokat Neked.

üzenetek Valentin napra

Veled álmodtam az éjjel,annyira jó volt látni téged. Már 5 napja hogy nem láttam két szép szemed de csak a mai meg a holnapi nap és újra foghatom a kezed. Csodálatos reggelt életem szerelme

nyitólapraoldal tetejérevissza