Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A Bálint nap vagy Valentin nap a szerelmeseké, így érdemes a szív formát előnyben részesíteni. Hogyan is készítsünk tökéletes szíveket
részletek »

Alkosd, és ajándékozd meg párodat a legszerelmesebb körmök látványával!

Alkosd, és ajándékozd meg párodat a legszerelmesebb körmök látványával!
Alkosd, és ajándékozd meg párodat a legszerelmesebb körmök látványával!
Alkosd meg a legszerelmesebb körmöket
2013.04.23. 11:25
Címkék - ajándék, köröm, lélek, szerelem, ünnep, valentin-nap
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza
Bár még alig köszöntött be az Új Év, mi máris egy megmérettetésen törtük a fejünket...
Év elején, a farsangi időszak alatt van egy nap, amit a szerelmesek nagyon várnak, náluk talán csak a virágboltosok és az ajándéküzletek rajonganak jobban. Február közepén, még pontosabban 14-én ünnepeljük a Bálintokat, de emellett még egy nagyon kedves ünnep is helyet kapott a naptárban: A Valentin-nap!

A Bálint nap vagy Valentin nap a szerelmeseké, így érdemes a szív formát előnyben részesíteni.


Hogyan is készítsünk tökéletes szíveket körömre?

Akinek nincs jó kézügyessége vagy csak kevés ideje van a díszítésre, használjon készen kapható, szív alakú gumidíszt. Ezek az apróságok műkörömbe is beépíthetõek, de akár a még nedves körömlakkba is belenyomhatjuk, de száradás után kenjük le átlátszó körömlakkal.

Aki ettől csillogóbb, domborúbb díszre vágyik, használjon szív alakú strasszköveket.Többféle színben kaphatóak, így nem kell a piros színhez igazodni.

A gumiszívekhez hasonlóan ezeket is a még nedves körömlakkba nyomjuk bele, majd kenjük le átlátszó körömlakkal. Műkörömbe való beépítésnél a köröm felületére tegyük, hogy a ráépülő rétegek ne vegyék el a fényét.


Több idővel és jó kézügyességgel rendelkezők készítsenek díszítőlakkal mintát a köröm felületére. A szív alakot két vonással fessük meg, esetleg, ha valaki mintásabbra szeretné, formáljon csigát a vonások végére.

A szívek mellé tegyünk pöttyöket pontozóval. Francia lakkozás kiegészítéseként vagy egyszínű körmön is nagyon jól mutat.

Valentin napi műköröm készülhet többféleképpen.


Építsünk egy réteg átlátszó porcelánt a körömre, majd erre a kiválasztott színű, színes porcelánnal építsünk szív formákat.

A megmaradt területet töltsük ki valamilyen, a szív színétől eltérő színes porcelánnal. Száradás után csiszoljuk és rövidítsük. Így a köröm felületén és alsó részén is láthatóak lesznek a szívek.

Természetesen a már megépített zselés vagy porcelános köröm felületére is formázhatunk laposabb, gömbölyűbb szív alakokat porcelánból.


Próbáljuk ki több színből is.

Zseléből is egyszerűen készíthetünk szíveket, ha a még nedves alapba cseppentünk egy színnel - akár ugyanarra a pontra több színnel is, így több színű szívet kapunk -, majd egy tűvel keresztben áthúzzuk a pöttyöt, így szívformát kapunk. Minél nagyobb pöttyöt teszünk a körömre, annál nagyobb lesz a szívformánk.

Íme néhány tipp a Valentin-napi köröm elkészítéséhez
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Oldal tetejére
Vissza
nyitólapraoldal tetejérevissza