Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
szerelmes sms, tuti sms, tudasd érzelmeidet, csajozós, pasizós, vágyakozó, érzelmes, szerelem, vicces, humoros, erotikus, tuti szövegek, üzenetek formájában. Nálunk mindenből találsz kedvedre valót
részletek »

Szerelmes sms, szerelem, tuti sms, szeretlek, idézetek, i love you, sms

SMS - szerelmes sms, romantikus
Keresés
Szeretlek - I love you! Szerelmes sms, szerelmes versek, szerelmes idézetek, szerelmes üzenetek, szösszenetek a tutilapok.hu Sms Porta oldalán. Szerelmes sms gyűjtemény, szerelmes versek, idézetek. Lepd meg szerelmedet, kedvesedet egy igazi szerelmes üzenettel sms-el vagy küldj be te is egy tuti szerelmes sms-t, és oszd meg azt másokkal is, had küldjék el, lepjék meg a többiek is szerelmüket. Szerelmes sms, tuti sms, Szép szerelmes SMS-ek, szerelmes sms-ek, sms, erotikus, versek sms-ek, vicces, szerelmes sms, rövid sms, szép, szerelmes sms ... Megírom most Neked, hogy nagyon szeretlek, bárhova visz a sors, el nem feledlek. Messze vagyok Tőled, nagyon távol, de, ha szíved szeret, engem megtalálsz bárhol! ... Fényes csillag voltál nekem, mond miért nem maradtál odafenn? Miért nem akartál csillag lenni lelkem egén? Miért martál oly kegyetlenül belém? Mi történt, mesélj! ... Szeretnélek érezni csókjaiddal lélegezni. simogatni arcod, csókolni szád, s várni, hogy végre együtt lehessünk már ... Eddig sohasem éreztem, amit most érzek. Sohasem féltem, hogy mi lesz, ha mégsem kellek. Most félek! Most akarom, hogy kelljek! ... Szeress úgy, ahogy én szeretlek téged. Szeretkezz velem annyiszor, ahányszor kérlek. Olvaszd ki szívemet a jégből, sose lesz elegem a tőled kapott kéjből! ... A legszebb szerelmes sms üzenetek, idézetek egy csokorba szedve! Igazi tuti sms oldal! A tutilapok.hu SMS-Porta oldalunkon kedvedre válogathatsz, választhatsz a legjobb, legnépszerűbb sms-ek, idézetek közül. Kategorizálva találhatod meg a karácsonyi, névnapi, születésnapi, szerelmes, újévi, szilveszteri, vicces, humoros idézeteket, üzeneteket. Érdemes szavaznod a szavazó modul segítségével, ahol az öt csillag közül választhatod ki, hogy mennyire tetszett az olvasott, mások által beküldött sms. Így, ha sok szavazat érkezik egy-egy jó idézetre, akkor az eredmény látható lesz a top 10 között. Csemegézz, keresgélj a jobbnál jobb üzenetek között és küld el ismerőseidnek, barátaidnak az aktuális alkalomra, valamint tölts fel te is egy jó üzit. Jó szórakozást kívánunk!
részletek
szerelmes, romantikus2016-11-05 17:00:14

Olyan rég jártál már erre, úgy várlak,
mint a nap az éj bononyát!
Nem is volt talán más mint csillag ragyogás,
kósza szellő mi simogat kicsit.
S tovaszáll testemen még érzem illatod,
ahogy forrón ölel át.
Nézz be hozzám, ha néha erre jársz.
Csillagfényes édes éjszakán!!!

Beküldte: Vadász Szilvia
1.333 pont
szerelmes, romantikus2016-10-27 08:42:29

Szerelmünk örök akár a csillagok,
Szemedbe nézek egy tükröt látok , mely a szívedig hatol, tudom s érzem hogy a tükörképe nem más csakis én vagyok :)

Szeretlek 1x
Szeretlek 2x
jobban szeretlek mindt a Jam-et kekeszel :)

Beküldte: MIMIKEDEDI
3.874 pont
szerelmes, romantikus2016-10-27 08:42:22

Egy szív dobban
Két szív dobban
E két szív egymásnálkül
Örökre boldogtalan

Beküldte: MIMIDEDI
2 pont
szerelmes, romantikus2016-10-17 19:00:01

A bánatom leírhatatlan.. Senki ne érezze amit most én, mert senkinek nem kívánok ilyen rosszat.. Meg ha volnának ellenségeim azoknak sem kívánnám... A pokol üdülőhely lehet ehhez az érzéshez képest.. Nem tudom elviselni a fájdalmat amit a viszonzatlan szerelem okoz.. Olyan de olyan nagyon szeretek és nincs remény.. Semmi, semmi remény.. Senki ne élje át, hogy szerelmet vall és az legyen a válasz én nem érzem amit te, nem szeretlek.. Tele vagy a legcsodásabb érzéssel, és aztán leránt egy kéz a pokolba. Barátok vagytok de te sokkal többet érzel mint barátság.. Titkolod egy darabig, de egy idő után kitörik és arra késztet valld be a szerelmet. És megteszed, de hiába nem kellesz neki. Meghaltál, beleőrülsz. Bolyongsz a világban, de mar minden üres. Egyedül vagy, teljesen egyedül. Napi szinten írtok egymásnak, de ő nem is sejti te minden nap könnyek között írod a leveleket. Éjszaka ott látom, nyúlok felé hátha elérem, de minden szertefoszlik.. Egyszerűbb lenne ha megszakadna minden kapcsolat köztetek? Megpróbáltam és nem működött, azt mondják keres más elfoglaltságot és múlni fog a fajdalom.. Megtettem és 5 hónapja semmi sem változott. Olyan mintha meg mindig itt lenne velem, de nincs mégis érzem őt... Miért? Nem tudom a választ... Nagyon hiányzik, és nem tudok élni.. Ő a végzetem, de én semmi vagyok neki..

Beküldte: Szaszi
4 pont
szerelmes, romantikus2016-10-17 18:53:36

Nem múlik a szerelem, bármit teszek nem múlik. A szerelem olyan fájdalommal él amilyennel csak tud. Ma is úgy sírok mint első nap amikor elment a férfi akit szeretek. Eltelt 5 hónap és én semmit nem jelentek neki, pedig reméltem ez megváltozik a távolság hatására. De csak az én szerelmem mélyült tovább. Miért ilyen nehéz így élni? Szerelmes vagyok kimondhatatlanul és reménytelenül. Semmi vigaszom, nem tudom mit tegyek. Miért nem vagyok gyönyörű, ha az lehetnék talán szeretne engem. Viszonozná az érzelmeimet. Ő az életem értelme, és hamarosan mással lesz. Nem akarok egyedül lenni, nélküle.. Szeretlek, egyetlenem..

Beküldte: Szöszi
4 pont
szerelmes, romantikus2016-10-17 18:52:43

Három évig a mennyországban éltem, de most öt hónapja a pokolban élek.. Mindenem elveszett, a legdrágább kincsem elment és itt hagyott egyedül. Azt mondják a remény hal meg utoljára, de bennem meghalt minden remény. Elviselhetetlen minden nap, amit nélküle kell leélnem. Nem tudom hogy fogom kibírni így. Ha megtalálod a másik feled, és ő nem veszi észre a sors miért akarta, hogy találkozzatok akkor az egyik ember örökre elveszett, mint most én.. Nekem volt rendelve, a lelkem mindig azt suttogta itt vagyok, én vagyok az vegyél észre végre. De nem vett észre, nem érezte amit én. Szeretlek, örökké. Egyszer talán majd érzi ki voltam, csak akkor már késő lesz, mert elveszítjük egymást, és más irányba sodor az élet. Én akkor is szeretni fogom őt.

Beküldte: Inda
4 pont
szerelmes, romantikus2016-10-10 19:29:20

Imádlak, kívánlak, ha nem jössz magadtól, magammal cibállak! Boldog szülinapot kincsem!

Beküldte: Kanász József
2.333 pont
szerelmes, romantikus2016-09-30 12:30:42

Nem tudom, hogy van ez de én 25 évesen megálmodtam a hercegem.. Nem fehér lovon, nem csak rájöttem mit várok egy férfitól.. Figyelmet, kedvességet, mértékletes ivást, hogy ne dohányozón, legyen humora, és ne legyen nőfaló.. Vártam és vártam hosszú éveken át, de ez a férfi nem jött. 15 evet vártam és mégis eljött ez a férfi, egyetlen szépség hibája van a dolognak, hogy neki nem én vagyok az igazi.. Ez fáj nagyon nekem és soha nem lesz az enyém, miért találkoztam vele, ha mégsem lehetek vele?? Minden nap rá gondolok, és nagyon hiányzik.. Sajnálom, hogy másé lesz.. Szeretem amíg élek..

Beküldte: Hp
2 pont
szerelmes, romantikus2016-09-28 22:08:40

Jó éjszakát kincsem! Várom azt a napod, amikor karjaidban pihenek, s csókkal köszönthetlek reggel.
Nagyon Szép álmokat szerelmem, álmodj velem!

Beküldte: Patrícia
2.333 pont
szerelmes, romantikus2016-09-25 10:23:13

Felkeltem ma reggel, s mi szépet álmodtam: nálam jártál éjjel, s öleltél két karoddal. Csókoltad az ajkam, simogattad a testem és arra ébredtem, hogy nem vagy itt mellettem. De eljön még a reggel, mikor melletted ébredek, s a füledbe suttoghatom, hogy csak veled létezem! Szép reggelt Jenni! Tomi

Beküldte: Szebi
1.25 pont
szerelmes, romantikus2016-09-19 17:22:28

Ahogyan én szeretlek nem szeretett még senki,
Ahogyan én ölellek nem tartott még úgy karjaiban senki, Ahogyan megszépíted bús életem minden pillanatát,Úgy mutatod az utat, s ha Veled vagyok látom a menyország kapuját.
Látom egy angyalka felhőtlen mosolyát,őszinte örömet, és áhítom minden mozdulatát.Ebbe a nagy szeretetbe egyszer ugyis belehalok, és az is biztos hogy én nem a menyországba jutok,és ha el is kárhozom arra mindig hálával gondolok, ahogyan szeretni tudtál,
Rajtad kívül engem soha senki nem tudott.

Beküldte: Bubu.
2 pont
szerelmes, romantikus2016-09-19 17:21:51

rád várok mindég szeretlek nagyon sose hagynálak ell
de te meg teted és magamra hagytál igy nkd job de nkm nem ! ???? én azt akarom hogy enyém legyél nem mássé de te ilyen voltál nem mint egy nagy f*szkalap hmm szeretlekk hianyzoll !! ???? ???????????????? ????

Beküldte: Szandika
2.5 pont
szerelmes, romantikus2016-09-17 11:03:07

Te vagy életem világa!
Fentről nézlek hogy borulsz virágba...
Deres levelidről gurulnak a cseppek,
Mosolyom ölel , mindig ott leszek melletted!

Beküldte: Pagi
2 pont
szerelmes, romantikus2016-09-17 11:02:56

Te vagy a hang amire ébredek,
Te vagy a szello mitol érzem lélegzek,
Te vagy a tuz mitol lelkem langra kap,
Te vagy a lepel mi apol és eltakar.
Te vagy az emlék amirol eszembe jutsz,
Te vagy a muzsa ki szivéhez huz
Te vagy az alom és közelrol latom, hogy veled együtt létezik csak vilagom!


Beküldte: Pagi
2.333 pont
szerelmes, romantikus2016-08-28 09:44:40

Szerelmem, drágám annyira de annyira szeretlek.... Miért fáj, hogy messze vagy tőlem de mégis itt vagy közel a szívem hevesebben ver, ha csak rád gondolok.. Mit tegyek, hogy könnyebb legyen ez a távolság.. Téged akarlak érezni, szeretni. Hiányzol nagyon de nagyon, fél év múlva újra találkozunk szeretném ne legyen senki más a szívedben... Szeretlek

Beküldte: Szaszi
2 pont
SMS beküldése
*
Kategória
*
Üzenet
*
Neved
Küldés
nyitólapraoldal tetejérevissza