Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A legjobb sms üzenetek, legjobb tuti üzenetek látogatói szavazatok alapján. Szavazz és változtass a sorrenden - legjobb sms üzenetek - karácsonyi, születésnapi, névnapi, újévi, szilveszteri üzenetek: Sajnálatos - Ha egy [223. oldal]
részletek »

A legjobb sms üzenetek látogatói szavazatok alapján - legjobb tuti üzenetek: Sajnálatos - Ha egy [223. oldal]

SMS - A legjobb sms üzenetek
Keresés
Látogatói szavazatok alapján rendezett legjobb sms üzenetek. A tutilapok.hu SMS-Porta oldalunkon kedvedre válogathatsz, választhatsz a legjobb, legnépszerűbb sms-ek, idézetek közül. Kategorizálva találhatod meg a karácsonyi, névnapi, születésnapi, szerelmes, újévi, szilveszteri, vicces, humoros idézeteket, üzeneteket. Érdemes szavaznod a szavazó modul segítségével, ahol az öt csillag közül választhatod ki, hogy mennyire tetszett az olvasott, mások által beküldött sms. Így, ha sok szavazat érkezik egy-egy jó idézetre, akkor az eredmény látható lesz a top 10 között. Csemegézz, keresgélj a jobbnál jobb üzenetek között és küld el ismerőseidnek, barátaidnak az aktuális alkalomra, valamint tölts fel te is egy jó üzit. Jó szórakozást kívánunk!
részletek
szerelmes, romantikus2017-12-30 08:30:22

Sajnálatos módon már 100% hogy semmi remény a viszonzott szerelemre.. Még mindig reménykedtem hátha meggondolja a férfi a dolgot, hátha lát bennem valami értéket amiért szerethet.. De sajnos nem... Azt hittem reménnyel telve zárom majd az évet, de megkaptam a választ.. Nemrég találkoztam vele, és valami azt súgta most láttod útoljára a szerelmed... Probáltam elhessegetni ezt a gondolatot, demiútán elment megirta semmit nem érez irántam.. Egy világ dölt összebennem, a fájdalmam leírhatattlan.. Mit tettem? Miért történik ez velem? Nem tudok a barátja maradni, képtelen lennék maással látni őt..Üres lettem nincs helyem a világban. Nélküle mi értelme bárminek.. Az első nagy gondja hogy idősebb vagyok nála, de a szerelemben nem a kor a lényeg.. Én sem így terveztem, és nem hittem hogy bele szeretek de a sors utjai kifürkészhetetlenek..Szeretem őt most és mindörökké..

Beküldte: Sziszi
0 pont
vegyes2010-11-12 09:26:49

Tutilap tetejére az van nagybetűvel írva, nyisd ki a szemedet nagy útmutatóra. Aztán ha célhoz értél, eljött az óra, küldj egy sms-t, ez lesz a régen várt üzenet... üdv.

Beküldte: Koszla Gyulane
0 pont
vegyes2011-03-05 16:07:35

A tv2 kitűnően időzítette, Jóban rosszban című sorozat mai epizódját. 1977 március 4-én 7 erősségű földrengés rázta meg Bukarestet este 21 órakor. Tehát napra órára pontosan 34 évvel ezelőtt. A fél város - túlzás nélkül - romhalmazzá vált. Nem akarom részletezni azt a borzalmat amit a családommal átéltem. Két nap múlva kaptam reális képet a tragédiáról, amikor riportot készítettünk a Román Televízió Magyar Adása számára. Bizonyára itt Magyarországon is foglalkozott az eseménnyel a média! Mondanom sem kell, hogy megrázott az epizód vizionálása Azért nem tudom egyetlen évben sem elfelejteni, mert 3-n van a születésnapom és aznap, tehát 4-n lett volna időnk megünnepelni! Senkinek sem kívánok ilyen emlékeket!!!. Az én estém és az éjszakám nagyon elromlott!

Beküldte: Miklós Pataky Georgina (25 évi tv-s mult)
0 pont
vegyes2012-02-23 12:32:50

HATALOM

Ha áll mögötted
Hatalom
Vagyon
Lehetel bármi
Ha kimondod
Akarom !
Tenned se kell
S égig emel
Kék égbolton csillag leszel
Téged néznek
Megdicsérnek
Hajbókolnak
Vagy, csak félnek !?

Beküldte: A mumus
0 pont
vegyes2015-10-01 17:22:25

Minden Ember annyit ér, amennyit tud.

Beküldte: Kunfupanda
0 pont
vegyes2016-08-17 14:16:06

Ha egy fiú megcsal s már nem SZERET használd a vasúti jelszót mehet?

Beküldte: Eta
0 pont
SMS beküldése
*
Kategória
*
Üzenet
*
Neved
Küldés
nyitólapraoldal tetejérevissza