Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A Balatoni Tükör kéthetente közel 20.000 példányszámban megjelenő hirdetési és információs újság
részletek »
Nyereményjáték Hirdetés
Tutilapok.hu tlap.hu oldalak Top 100 lap
Balatoni Tükör
Ismertető
Üdvözlünk a Balatoni Tükör fényképes ajándék oldalon!
Nem tudod, mivel ajándékozd meg szeretteidet a Karácsonyi ünnepekre, alkalmakra? Legjobb felvételeidet elő szeretnéd hívatni profi minőségben a legjobb áron? Nem szeretnél kiszállítási díjat fizetni megrendelésed után? Akkor nálunk a legjobb helyen jársz! Új kezdeményezésünk, az egyedi fényképes ajándékok és fotókidolgozás online rendelésének lehetősége oldalunkon keresztül. Szolgáltatásaink folyamatos bővítése, az online piacon való egyre hatékonyabb megjelenésünk a jövő záloga!
A Balatoni Tükör a Balaton-part északi partján és annak környékén kéthetente közel 20.000 példányszámban megjelenő hirdetési és információs újság. Szerkesztőségünk az újságot azzal a céllal hozta létre, hogy mindenki számára egy elérhető hirdetési lehetőséget teremtsen. Ezzel a média lehetőségünkkel a hirdetőink (vállalkozók), a Balaton-part északi régiójában tevékenységüket, akcióikat bemutathatják, hirdethetik. Így biztosítjuk olvasóink egyre szélesebb táborát, mind az Ő, illetve a hirdetőink kölcsönös megelégedettségére.

Terjesztési körzetünk: Balatonfüred - Balatonfőkajár - Balatonkenese - Balatonfűzfő - Balatonalmádi - Felsőőrs - Alsóőrs - Lovas - Paloznak Csopak - Tihany - Aszófő - Vászoly - Örvényes - Balatonudvari - Balatonakali - Zánka - Kővágóőrs ...
Válassz az alábbi lehetőségekből
Egyedi fényképes ajándéktárgyak
Személyre szóló kedves ajándé a fényképpel ellátott bögre, póló, sapka, egérpad és puzzle is, melyek adhatóak karácsonyra és születésnapra egyaránt.
Fotógravírozás
Fénykép gravírozás ajándéktárgyakra, mint például öngyújtóra, medálokra, fém kulcstartókra. Csodálatos és örök emlék, melyet ajándékozhatunk férfiaknak és nőknek egyaránt.
Hímzett ajándékok
A hímzés a kiváló minőségének köszönhetően időtálló, így a kiválasztott termékre készített hímzett ábra, szöveg hosszú ideig megőrzi szépségét. Legkedveltebb ajándék a hímzett póló, plüssállatok és törölköző
Fotókristály ajándék
Többféle méretben és formában kapható az egyedi fényképes fotókristály, melyet adhatunk esküvőre, évfordulóra, karácsonyra és születésnapra is.
Festmény, poszter
Készíttess posztert, festményt, rajzot, öntapadós fóliát digitális fényképeidből akár többféle méretben is. Kérésedre a kért terméket akár vakrámára is felfeszítjük.
Online fotókidolgozás
Rendelj digitális felvételeidből kiváló minőségű eredeti papírképet. A méretekről és az árakról a linkre kattintva tájékozódhatsz!
Ajándéktárgy akciónk!
Az alábbi településeken az ajándéktárgy megrendeléseket INGYEN szállíttatjuk ki!
Terjesztési körzetünk: Balatonfüred - Balatonfőkajár - Balatonkenese - Balatonfűzfő - Balatonalmádi - Felsőőrs - Alsóőrs - Lovas - Paloznak Csopak - Tihany - Aszófő - Vászoly - Örvényes - Balatonudvari - Balatonakali - Zánka - Kővágóőrs...
nyitólap tetejére vissza
Időjárás előrejelzés, meteorológia Magyarország és a környező országok vonatkozásában. Időjárás előrejelzés
Útinform, közlekedés, közlekedési információk, élő kamerák képei, forgalomkorlátozások... Közlekedési információk
Hirdetés
Hogy kapcsol ki a Windows Vista?
Astala Vista.
Tovább a viccekre
Keresés a tlap oldalak között az alábbi lehetőségek szerint
Betűrendi keresés Tematikus keresés Kulcsszavas keresés Tlap keresése
Hirdetés
Firkálok
Olvasok
Németh Lajos
2018.04.16. 12:14
Eladnám prémium csomagomat. direkt egységekkel 4 egységek nálkül 12 indirekt egységekkel 6 egységek nélkül 9 lifeline 55 1 EK 10001-10023 15001-15006 2 EK 20001-20003 3 EK 30001-30003 ajánlat: oregnemeth@freemail.hu
Gyula
2018.04.13. 14:39
Kedves Mimi! Tegyen bejelentést a Békéltető testületnél és ők segítenek. (nagyon lassan dolgoznak, türelmesnek kell lenni, én több hónapot vártam) bekeltet.hu/kerelem/ Illetve az Országos Építők Szövetségénél is be lehet
Mimi
2018.04.03. 11:38
Évek óta szenvedek a Danubius ablak kft-vel. A beépítés során sok probléma volt amit jeleztem feléjük de a hibát nem hajlandóak elismerni és még meg is lettem fenyegetve. Szeretném felvenni a kapcsolatot olyan emberrekel akik hasonlóan jártak a céggel nyilászáró csere ügyében.
Fórum témakörök

Legfrissebb hírek, pletykák, sztárok, bulvár és videók
Még több friss videó - tuti videóMég több friss hír - tuti hírek
Hírlevélre feliratkozás
Legújabb oldalak   -   Szerkesztés alatt álló oldalak
Hibajelentés  •  Kapcsolat  •  Ajánld az oldalt ismerősödnek  •  Jelentkezz tlap szerkesztőnek
A tutilapok.hu Magyarország interaktív kezdőlapja. Oldalunkon megtalálható a hazai és külföldi napi friss hírek között akár állásajánlatok, de napra készen a bulvár sajtó témáiból csemegézhet, minden nap több recept közül válogathat, a kultúra témakörében tájékozódhat a zene és koncertek világában is.
tlap.hu - Több, mint egy egyszerű linkgyűjtemény

Legyünk Partnerek !
Kattints a kódért és helyezd el a tutilapok logóját oldaladon.
Válassz a honlapod
színezetéhez illő logót!