Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Utánanéztünk, mennyibe is kerül egy fogfehérítés professzionális keretek között a fogorvosnál, és meglehetősen borsosnak találtunk a 50 000 és
részletek »

Szépségápolás - Így fehérítsd a fogad házilag!

Szépségápolás - Így fehérítsd a fogad házilag!
Szépségápolás - Így fehérítsd a fogad házilag!
2013.04.05. 15:00
Címkék - fogfehérítés, Hellerdent-White&Go-Fogfehérítő-ecset, lányok, nők, nőnap, ötletek, szépségápolás, tippek
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza
Utánanéztünk, mennyibe is kerül egy fogfehérítés professzionális keretek között a fogorvosnál, és meglehetősen borsosnak találtunk a 50 000 és 120 000 Ft közötti árakat. Tudunk jobbat!

Persze a fogorvosok által történt fehérítés bizonyára minőségibb, ám ha valakinek épp nincs 40 000 vagy 90 000 forintja és mégis csillogó, fehér fogakat szeretne, akkor mindenképpen ismerkedjen meg a fogfehérítő ecsettel. Az ára csak 4 650 Ft, és mondhatjuk, hogy az eredmény gyönyörű, valóban fehérebb, szebb fogsor.

A klinikailag is tesztelt termék nincs semmiféle káros hatással a fogakra. A fórumokban is jó, sőt kifejezetten jó véleményeket olvastunk róla. Mi is kipróbáltunk, és az eredmény valóban lenyűgöző.

Ami nagyon meggyőző volt számunkra: nagyon egyszerű a használata, és már 2 héten belül akár 4-5 árnyalattal is világosabb lesz a fogsor. Különösen látványos fehéredés érhető el akkor, ha a fogak mesterséges anyagoktól (pl. cigaretta, kávé) színeződtek el, de a természetes fogszínen is képes fehéríteni ez a termék.

A gyökérkezelt fogak gyakran kicsit szürkésebbek, és még ezen is világosít a fogfehérítő ecset.A készítmény aktív oxigénnel fehérít, és mint megtudtuk, ugyanezt az anyagot használják a fogorvosok is. Nézzük, hogyan is kell használni!

Egy perc alatt vigyük fel az átlátszó gélt a fogsorra, ami fél perc alatt megszárad. Ezután már nem oldódik nyállal vagy vízzel, nyugodtan tehetjük a dolgunkat, 30 perc múlva mossuk le fogkefével.

Ennyi az egész. Néhány nap múlva már határozott eredmény lesz látható, 2 hét múlva pedig akár 4-5 árnyalattal is fehérebb lesz a fogsor. Egy szép rúzzsal az ajkakon igazán odavonzza mindenki tekintetét.

Hellerdent White&Go Fogfehérítő ecset
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Oldal tetejére
Vissza
nyitólapraoldal tetejérevissza