Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Mi legyen a húsvéti program? Üdülni vágyóknak érdemes a szállás és wellness programajánlatok után érdeklődni, de a fesztiválok, koncertek
részletek »

Húsvéti program, húsvéti programok, programajánló

Húsvéti program
Húsvéti program
2012.03.14. 15:06
Címkék - húsvét, program
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza
Mi legyen a húsvéti program? Üdülni vágyóknak érdemes a szállás és wellness programajánlatok után érdeklődni, de a fesztiválok, koncertek kedvelőinek sem kell aggódniuk, illetve rengeteg rendezvény és esemény várja a látogatókat az ország egész területén.
Húsvéti szállás wellness és programajánlatok
A wellness szállodák egész évben várják a pihenni, üdülni vágyókat, így hát húsvét táján sincs ez másképp. Programok szervezésével, kedvezményekkel csábítják magukhoz a hazai és külföldi turistákat, kikapcsolódásra vágyókat.


Húsvéti fesztiválok, programok
Szinte minden hazai városban és településen megünneplik a húsvétot kissebb-nagyobb fesztiválok rendezésével. Ismert és kevésbé ismert zenészek, néptáncosok, művészek lépnek fel és szórakoztatják az arra járókat.


Húsvéti események, további húsvéti programok
Húsvéti kiállítás, ünnepváró tárlat, játszóház, kiállítás és tavaszköszöntő játék, húsvéti készülődés, kézműves kirakodóvásár, lakásdekoráció készítése, tojáskiállítás, kézműves-foglalkozás, tojás-, bárány-, kiscsibe- és kosárkakészítés, húsvétváró családi nap... részletek
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Oldal tetejére
Vissza
nyitólapraoldal tetejérevissza