Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Friss utazási hírek, beszámolók, cikkek, utazási tippek, ötletek, tanácsok, ha el szeretnénk kirándulni valahová. Utazási hírek az utazás szerelmeseinek.
részletek »

Friss utazási hírek, cikkek, beszámolók, utazás, utazási tippek, ötletek

Keresés

Orrára esett a repülő

2015.10.12. 08:10
Megadta magát az orrfutómű. Utasok nem tartózkodtak a gépen.
Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy belga nő, aki fotózás közben beleesett egy forró gejzírbe Chile északi részén, az Andokban. A nő férje is megsérült, mikor menteni próbálta feleségét.
Memphisbe nem turisták, hanem zarándokok járnak. A legtöbben Elvisre emlékezve keresik fel a várost, de sok utazó Martin Luther King miatt látogat ide. Engem is ez a két nevezetes személyiség vonzott a városba, de a legemlékezetesebb program végül valami egész más lett a kacsák vonulása a vörös szőnyegen.
A történelem nagy eseményeinek és régi korok hétköznapjainak szemtanúi. Évszázadok óta szemlélik a világot, amely az idők során alapjaiban változott meg körülöttük. Túléltek vihart, tűzvészt, háborúkat, vízrendezést és erdőirtást. Ha beszélni tudnának, lenne mit mesélniük. Legtöbbször csak a véletlennek köszönhetik, hogy több száz év elteltével még ma is itt vannak közöttünk. Ezek a fák ma már olyan emlékművek, amelyek puszta létezésükkel figyelmeztetnek arra, hogy vigyázzunk természeti értékeinkre.
A leszállást Costa Ricában vették filmre.
A négy francia turista túlélte a zuhanást.
A délszláv háború utáni 20 év rekordját megdöntve több mint 2,4 millió vendégéjszakát töltöttek el a magyar vendégek az idén Horvátországban.
Az áradások hajtották ki a rágcsálókat a tengerpartra.
Az Év repülőtere címet vehette át a Budapest Airport a CAPA Centre for Aviation díjkiosztóján. A legjobb hagyományos légitársaság az Ethiopian Airlines lett, a fapados kategóriában pedig az IndiGo.
Az elmúlt negyedévben a legnagyobb növekedést a 4-5 csillagos hotelek foglalásai érték el, míg a 2 csillagos szállodák népszerűsége csökkent leginkább ez az egyik érdekessége a Szallas.hu most közzétett felmérésének.
A United járata kényszerleszállást hajtott végre.
Sikoltoztak a turisták a két hete átadott sétaúton.
Csak Londonból majdnem 120 ezren érkeztek szeptemberben. A légitársaságok közül a Wizz Air az első.
Valószínűleg szívroham végzett az American Airlines kapitányával.
A fiatalokra céloz a Rudas, ahová akár péntek és szombat éjszaka is el lehet ugrani.
Az EasyJet csak egy leutazható utalványt ajánlott fel a nőnek.
Legyen meg akkor a Grand Slam, gondoltam a jáki és az ócsai templom meglátogatása után. Hazánk talán négy legszebb és legmonumentálisabb kőtemploma a már említett kettő mellett a lébényi és a bélapátfalvai. Utóbbit talán jóval többen ismerik, mint a lébényit, hiszen a Bükk-hegységben fekvő Bélapátfalva és a mellette lévő Szilvásvárad az iskoláscsoportok kedvelt és állandó kirándulóhelye. Ami azt illeti, nekem is ez lett a kedvencem, bár a másik három alig marad el mögötte szépségében.
A manapság oly trendi helyszínek Párizs, Velence, álomhajó, miegymás helyett egy olyan ponton kértem meg a barátnőm kezét, amely olyasmit szimbolizál, ami mindkettőnk életében fontos szerepet játszik. Utazás, versenyfutás edzett északi nyugdíjasokkal és lánykérés Lappföldön, a világnak azon a pontján, ahol a Skandináv-félsziget három országa Svédország, Norvégia, Finnország a szárazföldön találkozik.
Légörvény rázta meg az American Airlines gépét.
Továbbra sem hat a megszégyenítés a bunkó módon viselkedő légi utasokra. Amint arról korábban beszámoltunk, egy volt stewardess közösségi oldalt indított, amelyen azokat az utasokat állítják pellengérre, akik képtelenek betartani az együtt repülés íratlan szabályait. A Passenger Shaming nevű Instagram-oldalra bárki feltölthet képeket olyan személyekről, akik magukról megfeledkezve tönkreteszik mások repülését. Most a legfrissebb fotókból válogattunk.
A szárny csak a legvégén ért földet, és senki sem sérült meg a balesetben.
Nálunk több szálláson van internet, és az eredményünkkel benne vagyunk az első tízben is.
Nemcsak az olcsóság vagy a természeti adottságok számítanak, hanem az üzleti környezet vagy az infrastruktúra is.
Legalábbis az amerikai férfiak szerint. A nők az írekbe vannak belezúgva.
Noha tavaly nyáron már felfedeztük a legismertebb megállóit, utólag beláttuk, hogy hiba volt mindössze egy napot tölteni vele, hiszen megannyi állomását érdemes még bemutatni. Ezért két napra visszaköltöztünk az orosz főváros alatti univerzumba, hogy végigjárjuk a legmívesebb szegleteit, különös tekintettel a nemrég átadott remekművekre. Origo-képriport a moszkvai metróról, 2. rész.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza