Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A szépség, szépségünk megőrzése nem könnyű feladat. Ebben próbálunk segíteni. Friss hírek, cikkek a szépség, szépségápolás világából. Szépségápolási tanácsok, tuti tippek.
részletek »

Friss hírek - szépség, szépségápolás, tanácsok, szépségünk megőrzése

Keresés
Az egészséges szépségápolás új sztárja a kókuszolaj
Mindig vannak trendek a sminkelésben, de ahogy más témában is, nem mindenkinek szerencsés és előnyös ezeket a mások által irányított divatot követni. A természetes és veled összhangban lévő stílusos sminknek nincs párja és valóban egyedi megjelenést biztosít a számodra.
A kocsiban történő szépítkezés fő motiválója az időhiány, mindazonáltal nem kevés percet töltenek otthonukban a tükör előtt reggelente.
Csak olyan termék helyezhető ki a polcokra, amelyen feltüntetik, hogy ki az a jogi vagy természetes személy az Európai Unióban, aki felelősséget vállal a termékért, a készítményeket forgalomba hozataluk előtt be kell jelenteni egy európai szintű adatbázisba, amelyben például mérgezés esetén gyorsan és könnyen hozzáférhető az adott szer összetevője.
A haj egyértelműen hormonfüggő képződmény. A női hormonok főleg a fejtetőn védik a hajhagymákat, ellentétben a férfihormonokkal. A férfiak fejtetőjén lévő hajat viszont már pubertáskortól kezdve sorvasztják a férfias hormonok. A nyírás sem erősíti a hajszálat, hiszen halott szaruanyagot távolítunk el, ennek a feltételezésnek sincs semmiféle biológiai alapja.
A Szépségkirálynő szépségverseny fináléjában a közönségdíjat is megnyert Kocsis Karina 8211; miután kihirdették, hogy ő lett a harmadik helyezett 8211; közölte, hogy nem tart igényt a Miss Intercontinental címre, és azt felajánlja a negyedik helyezettnek.
A leégéssel együtt járó tünetek kimaradása miatt még több időt töltünk el a verőfényen, mint azelőtt. A fényvédő szerek tehát csak megfelelő életmód-változtatás esetén lassítanák a bőr öregedését és a bőrdaganat-képződést. Ehhez pedig a napozási idő radikális csökkentése lenne szükséges!
Öltözködési, higiéniai és sminkelési tanácsokkal látja el a nyári hőségre az irodai dolgozókat a japán kormány a hétvégén indult kampány keretein belül, amelyre azért van szükség, mert a 2011-es fukusimai atomerőmű-baleset hatásai miatt a következő hónapokban is takarékon működnek majd a légkondicionálók a szigetországban.
A fémszegecsekkel kivert öveket azt követően hívták vissza világszerte, hogy az egyikről egy amerikai határellenőrzéskor kimutatták rákkeltő anyagot, Cobalt-60 szintetikus radioaktív izotópot tartalmaz.
A laikus bőrápolás is lehet azonban jó, megfelelő önismeret, figyelmes tájékozódás esetén. Ahhoz, hogy jó kozmetikumot vásároljunk, megfelelő önkritikával kell szemlélni magunkat.
De vajon ki a legszebb? És főleg hol dolgozik?! Segítsetek kideríteni! Ha úgy érzed, hogy te tudod, ki az, hívd fel rá figyelmünket! Ha szerinted nálatok dolgozik, nevezd be kolléganődet! Vagy ha szerinted Te vagy az, akkor mire vársz még?!
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza