Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss hírek a nők és férfiak világából, ahol semmi nem számít tabu témának. Női és férfi hírek, érdekességek, újdonságok.
részletek »

Tuti hírek a nők és férfiak világából, friss női hírek, férfi hírek

Keresés
Az ősz már elkezdődött és nemsokára ezt az időjáráson is érezni fogjuk. Jön a sapkák és kalapok időszaka, és ez hajunkat is nagyon megviseli. A nehéz sapkák alatt hajunk veszít fényességéből és lelapul, és így hamarabb ki is hullik. Biztos, hogy senki sem szeretné emiatt több hajszálát elveszíteni és ezért odafigyel hajára. De mégis hogyan lehet megóvni hajunk egészségét és megőrizni szépségét? A megoldás egyszerűbb, mint gondolná.Gyengeszálú haját Ön is maga mögött hagyhatja ha olyan termékkel harcol ellene, amelyet pont ebből a célból fejlesztettek ki. Ez a termék pedig a Mane hajerősítő, melyet angliai kozmetikai szakértők fejlesztettek ki. Olyan termékről van szó, ami gyorsan és könnyen dúsabbá és erősebbé teszi haját, legyen szó akár gyengeszálú vagy hulló hajról. A Mane hajerősítő színezett mikroszemcsék segítségével varázsolja haját dúsabbá és erősebbé. Mivel a hajerősítő spray formájában kapható, a mikroszemcsék könnyen hajához tapadnak, így erősítve gyenge hajszálait és megóvva haját a további hullástól. Próbálja ki Ön is a Mane hajerősítő terméket, hogy lássa azonnali hatását és búcsúzzon el az olyan bajoktól mint a hajhullás!A Mane hajerősítő használatával búcsút inthet a gyenge hajszálaknak és újra magabiztosan, dús hajjal nézhet a tükörbe. A Mane termékek segítségével Ön rövid idő alatt látható változást érhet el, mert haja dúsabb és erősebb lesz. A termék 11 féle színben kapható, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő színárnyalatot. Próbálja ki Ön is a Mane termékeit és kezdjen újra élni!További információ hajhullas.hu
A múltban csak néhányszor volt a munkanélküliség probléma napjainkhoz képest. Emberek kortól függetlenül fordulnak minden elérhető szolgáltatáshoz a hagyományos munkahivataltól, munkaportáloktól kezdve ismerősökig és családig.Gyakran megfeledkezünk a leggazdagabb forrásokról mint például a hirdetési portálok. Ezek a portálok nagyon közkedveltek a kisebb cégek körében, amelyek gyors, egyszerű és anyagilag effektív módon keresnek munkaerőt.Erre a legmegfelelőbb hely a munkaportálok között az Ingyenbazár.hu, ahol rengeteg munkakínálatot talál. A munkahely beadása és keresése ezen a portálon egyszerű, gyors ezért ne hagyja ki és látogasson el az Ingyenbazár.hu oldalra. Keresés ezen az oldalon a szűrésnek és a kínálatnak köszönhetően egyszerű és gyors. Munkakínálatot lakhely vagy például maximális távolság alapján találhat, amelyet hajlandó naponta megtenni munkahelyére.Sokan közülünk nem is gondolkoztak hirdetésen keresztüli munkakeresésen, ezért rengeteg potenciális új munkalehetőségtől esnek el, ami napjainkban nagy luxus. Tehát ha Ön is új munkát keres, ne habozzon, és még ma válasszon a legközkedveltebb hirdetési portál az Ingyenbazár.hu munka kínálatai közül. www.ingyenbazar.hu
Most megosztunk Önnel pár jó tanácsot, melyeknek köszönhetően Ön is biztonságosan használhatja kontaktlencséit, bármilyen egészségkárosodás nélkül. Első lépésként a felhelyezésnél figyeljen oda, és kövesse a következő lépéseket!Soha ne felejtsen el kezet mosni, mikor kontaktlencséit beteszi vagy kiveszi.A behelyezést mindig azzal a mutatóujjával végezze, amelyiket az írásnál is használja. Ugyanennek a kezének a segítségével húzza lefelé alsó szemhéját. Ezután ugyanezen kezének mutatóujjával húzza felső szemhéját felfelé.Ezután nézzen felfelé.Óvatosan helyezze mutatóujjával a kontaktlencsét szeme alsó részébe.Engedje el a kontaktlencsét, majd szemhéját is.Pár másodpercre csukja be szemét, így a kontaktlencse a helyére ugrik.A kontaktlencse kivételénél ugyanígy járjon el, annyi kivétellel, hogy kivételkor a mutató- és hüvelykujját is használja.Ha már a betétel és kivétel tökéletesen megy Önnek, nincs más dolga, mint kontaktlencséit tisztán tartani. Először is nézzen utána, milyen típusú kontaktlencséket használ. Vannak például olyanok, amelyekben nem tanácsos aludni, míg másfajtákkal ezt is gond nélkül megteheti. Ha kontaktlencséit éjszakára ki kell vennie, mindig friss, az adott kontaktlencséhez tartozó folyadékba tegye. Nem minden folyadék jó minden kontaktlencséhez. A kontaktlencsék tárolásához használt folyadékot soha ne használja többször, mert ez szemfertőzéshez vezethet. Utolsó tanácsként pedig arra figyeljen, hogy kontaktlencséit rendszeresen cserélje, attól függően, hogy milyen hosszú ideig hagyhatja bent a lencséket.További információ www.happyhairshop.hu
Minden ember számára létezik egy vagy több meghatározó olvasmány. Vannak olyan sorok, vagy életigazságok amelyeket örökre magával visz az ember. Némely estben pusztán csak egy hangulat, amit kapunk az olvasás során, máskor viszont ennél sokkal többet.Gondoljunk csak olyan hírességekre, mint például Paulo Coelho, aki mint egy tanító osztja meg az életről, hitről, szerelemről és mindennapokról szóló meglátásait. Szeretni annyit tesz, mint nyitottnak lenni a csodákra, a győzelmekre és a vereségekre, mindarra, ami életünk során történik velünk. Paulo CoelhoTalán viccesen hangzik, de Daniel D. Robinson Crouseo című könyve is lehet magával ragadó, hiszen egy idő után úgy érezhet az olvasó, hogy ő is a lakatlan szigeten van. És valójában ez a legjobb könyv varázsa, hogy képes érzelmekkel, hangulatokkal és igaz szavakkal gazdagítani.Mindenkinek más a kedvenc, de néhány könyv képes több százezer ember lelkét megérinteni és ezzel bestseller vagy sikerkönyv lesz belőle. Ezek az írók olyan tehetséggel rendelkeznek, ami csak keveseknek adatik meg. Az egyszerű szavakból képesek világokat és sorsokat építeni. A könyv varázsszőnyeg, más világba repít. A könyv ajtó. Kinyitod. Belépsz rajta. De visszajössz-e? Jeanette WintersonAmennyiben szeretnéd megosztani másokkal is, a kedvenc könyved címét és szerzőjét, akkor ne habozz. A Book.hu oldalon a beérkezett vélemények alapján olvasói sikerlista készül amit haladéktalanul megosztunk az érdeklődőkkel. Nem mellesleg, egy wellness nyaralás is gazdára talál.További információk és szavazás http book.hu kedvenckonyvem-nyeremenyjatek

A kalap divat!

2014.11.05. 18:42
Nagyon ritkán látni manapság kalapos nőket az utcán. Bizonyára ezt is a beszűkült komfortzónának köszönhetjük. Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie. A kalap egy nagyon praktikus kiegészítő, ha egy izgalmas csavarral szeretnénk megbolondítani az outfitet. Gyakorlatilag az egyetlen évszak amikor nem viselhető, az a tél. Most éppen dübörög a szezonjuk szóval ha még nem szerezted be álmaid kalapját akkor itt az ideje! Íme egy kis "hogyan viseld" inspiráció!
Lassan véget ér a tavasz, tombol a nyár! - Ja, nem - Na, de ez most minket nem érdekel, hiszen nemsokára valóban itt lesz az igazi jó idő. Ezért gondoltam illene megemlékezni a minden évben hűségesen visszatérő azték mintára.

A Nagy Nap!

2014.11.05. 18:42
Nem tagadhatjuk le. Minden kislány nő álmodozik valahol legbelül a nagy napról. Ilyenkor tavasszal különösen beindul ez a fajta igény, hiszen elkezdődik a szabadtéri esküvők szezonja. Összegyűjtöttem egy kis inspirációforrást - vagy inább szívfájdítást?! - hátha van köztetek olyan szerencsés, aki pont idén nyáron fog elkelni! Voilá!

Divatszótár 2

2014.11.05. 18:42
Íme a divatszótár második része! Rövid összefoglalómban próbáltam összeszedni nektek a divatvilágban leggyakrabban használt, idegen kifejezéseket. Úgyhogy most megismerkedhettek még öt olyan kifejezéssel amivel gyakran szembe találhatjuk magunkat, ha belemélyülünk egy kicsit a divatmagazinok, - blogok soraiba! Voilá!

Divatszótár 1

2014.11.05. 18:42
A mai nyelvfejlődés meglehetősen gyors ütemben rohan. A divatszakmában legalábbis folytonos. Gyorsan beivódik egy-egy új szójárás, gyorsan átvesszük az új kifejezéseket - leginkább angol szavakról van szó - "elmagyarosítjuk" őket, aztán dobálózunk velük. Aki jártas a divatban, akarva-akaratlanul használja a szezononként változó új szófordulatokat. Na de mi a helyzet az átlagos emberrel? Akadnak olyanok akiknek a platform és a flatform közti különbség megemésztése is hosszú időbe telt. De még nagyon sokan ma sem tudják, hogy mit takarnak ezek a kollokációk. Személyes tapasztalatok árán fogalmazódott meg a fejemben, hogy elkészítsem ezt a kis mini-szótárat. Úgyhogy most egyszer s mindenkorra rendet teszünk divatfronton! Elsőként is lássuk a cipők változatait!

Még 5 tavaszi trend!

2014.11.05. 18:41
Már itt is van a várva várt folytatás! Aki lemaradt volna az előző részről annak gyorsan katt IDE! Hiszen a nagy tavaszi beruházkodás még csak most kezdődik igazán. Éppen ezért mutatom meg melyek azok a stílusok amelyekkel bizosan nem hibázhatunk az elkövetkezendő szezonban.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza