Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Ingatlan hírek, információk az ingatlan vásárlásával, eladásával kapcsolatban
részletek »

Ingatlan hírek, információk az ingatlanpiacról

Keresés
Február 1-től újra gyakorolják felettük törvényességi felügyeletet, de nem az ügyészség, hanem a jegyzők - a civil szervezetek feletti törvényességi ellenőrzés szabályainak megfelelően - látják el.
Az ideiLakásvárárra a fővárosi és az agglomerációs kínálatot hozzák el a közvetítők, abból viszont több tízezer lesz megtalálható a rendezvényen.
Amíg 2008-ban 41 téglagyár működött, addig a számuk napjainkra 17-re csökkent, de ezek sem tevékenykednek egész évben
Általánosan jellemző, hogy az önkormányzatok felelősek a lakhatás biztosításáért, miközben mindenhol pénzügyi nehézségekkel küzdenek, így várhatóan a közeljövőben nem fog érdemben növekedni a köztulajdonú lakások száma.
A nagyobb lakások bérleti díja fajlagosan olcsóbb. Szegeden például a már említett 30 négyzetméteres lakás 40 ezer, míg a dupla akkora 56 ezer forintba kerül havonta, Pécsett ugyanez 33 ezer, illetve 57 ezer forint.
A kastélyban és a kápolnában Szabadkígyóshoz kötődő Békés megyei képző művészek mutatják be alkotásaikat. Délután Halász Judit ad műsort a gyermekeknek, este a 100 Tagú Cigányzenekar koncertezik a kastélykertben.
Az első félévben 40,0 százalékkal kevesebb lakás használatbavételi engedélyt és 30,4 százalékkal kevesebb építési engedélyt adtak ki a hatóságok, mint a múlt év azonos időszakában, de Budapesten 100-zal - 12,8 százalékkal - több, összesen 882 lakást vettek használatba - jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal KSH.
Az okosmérés lényege, hogy a fogyasztók megfigyelhetik és megtervezhetik a fogyasztásukat. A megtakarítás tehát egyszerű odafigyelésből adódik az elhalasztható fogyasztást - például a mosást - nem csúcsidőben végzik, hanem akkor, amikor olcsóbb az áram
Az idei első fél évben ismét negatív rekordot döntött a megszűnő építőipari cégek száma, az év első hat hónapjában 2863 vállalkozás szűnt meg az ágazatban, a tavaly második félévi 2794 után 8211; derül ki az Opten céginformációs szolgáltató legfrissebb jelentéséből.
A rendelet melléklete sorra veszi az összes építőanyagot, és közli azok lényeges, és így közlendő műszaki jellemzőit. Ilyen például a tűzállóság, a hőszigetelő vagy éppen a páraáteresztő képesség.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza