Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
Kína - Az eredmény nem túl meggyőző, ám annál viccesebb, ahogyan a férfi otthon gyártott autójával közlekedik.
Birmingham - Sarah Turnernek 27 a szénsavas üdítők kizárása bizonyult a legjobb diétás módszernek.
Portofino - Az énekesnő igencsak hosszú vakációra ment az ausztrál milliárdossal, James Packerrel 47.
Szentendre-Budapest - Bizonyítottság hiányában megszüntette az eljárást az ügyészség egy tűzoltó ellen, akitől lőfegyvert foglaltak le. A férfi a tűzoltó laktanya területén lövöldözött nyúlra - számolt be róla a langlovagok.hu.
Austin 69 év drog, szex és rock n roll megtette a hatását újabb koncertet szakított félbe Lemmy Kilmister 69, a Motörhead frontembere!
Párizs - Nyolc ember, köztük több gyerek meghalt egy lakóházban keletkezett tűzben.
Szeptember ide vagy oda, Bencsik Tamara 28 is ledobta a textilt.
Budapest - Szecsuáni takin a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
Kim Kardashian 34 gőzerővel gyúr a botrányhősnő szerepre, bár lassan már jobban ismerjük őt kívülről-belülről, mint a tenyerünket.
Az ausztriai Melkben egy takarító cég dolgozója 25 megfagyott kölyökkutyát fedezett fel az egyik lakás mélyhűtőjében, közölte az ORF tévé.
Maryland - Most kilenc éves az a kislány, akit családjának ismerőse, Jonathan Fleming 17 hat éve rendszeresen zaklatott, évente többször is fogdosta és megerőszakolta - számolt be a gyomorforgató esetről a Huffington Post.
London - 660 ezer forintnyi összegért kerül kalapács alá Angelina Jolie 40 néhány, húsz éves korában készült fekete fotója egy londoni galériában.
Sao Paolo - Egy Braziliában élő darázsfajta mérge lehet az új, talán végső megoldás a rák ellen.
Dunakeszi Véget ért a nyár! Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy idén utoljára posztolt magáról bikinis képet Molnár Anikó. Az egykori Nagy Ő Dunakesziben feküdt ki a partra, hogy az idei nyár utolsó napsugarai által magába szippantson még egy kis D-vitamint.
Los Angeles - Soha nem tartotta magát szexszimbólumnak Richard Gere 66, aki állítja a filmsztárság a legkevésbé izgalmas dolog benne.
Las Vegas - Úgy tűnik, Britney Spearsnek elege van a magányból, és már a koncertjein is párt keres, igaz, meglehetősen bizarr módszerrel.
Az oldalsó bejáratokat mindössze 10-12 rendőr védte, majdnem elsöpörték őket. Az volt a szerencséjük, hogy a menekültek között voltak néhányan, akik saját testükkel tartották vissza az őrjöngő tömeget.
Los Angeles - Gondatlanság miatt pereli Chris Brownt 26 az egyik rajongója, amiért négy másik emberrel együtt meglőtték őt az énekes éve eleji koncertje során
Kecskemét - A könyvtár előtt portyázott R. Erik 25, de nem olvasnivalóra vágyott, hanem egy drótszamárra. A szemben lévő térfigyelő kamerát nyilván nem vette észre, mert simán nekiállt elkötni az egyiket - tette fel oldalára a remek videót a police.hu.
Budapest Bombaformában van Bódi Sylvi, de nem is csoda, hiszen állandóan sportol.
Lajosmizse - A rendőrőrs járőrei ellenőriztek tegnap az M5-ös sztráda Budapest felé vezető oldalán egy olasz rendszámú kisteherautót.
London Úgy tűnik, hogy Erzsébet királynőnek elege lett abból, hogy Katalin teljesen elzárkózik a nyilvánosság elől.
Éjszaka többször leállt a vasúti utasforgalom az Eurostar társaság szerelvényein, mert összesen öt szerelvény kettő a brit oldalról, négy pedig a francia oldalról - nem tudott behajtani a Franciaországot Nagy- Britanniával összekötő La Manche csatorna alatti alagútba közölte a vállalat.
Budapest Még az idén novemberben megjelenik Ördög Nóra könyve.
Dédestapolcsány - Hatvanezer forintot adott egy 27 éves nő az unokatestvérének, majd őrült zaklatásba kezdett. Az asszony ellen az Egri Járási Ügyészség zsarolás miatt emelt vádat.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza