Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
Budapest - Még idén, egészen pontosan december elsején kerül forgalomba az új tízezres. A Magyar Nemzeti Bank közleménye szerint a bankjegy nagyobb elterjedése azonban csak a 2015-ös év folyamán várható.
Ausztria Karintia tartományában számos fogorvos nem hajlandó AIDS-betegeket kezelni közölte az AIDS-Hilfe osztrák szervezet illetékese, Günther Nagele, az ORF osztrák tévé közlése szerint. Pedig a kezelésük során nincs szükség különleges, higiéniai óvintézkedésre.
A francia fellebbviteli bíróság megtagadta egy apától, hogy nála helyezzék el a vér szerinti fiát, akit az anyja örökbe fogadásra ajánlott fel.
Ács - Trafikot akart rabolni két férfi, de az álcázás igencsak félresikerült.
Delmenhorst Összesen több mint 180 ember halálának a körülményeit vizsgálják annak az alsó-szászországi egykori betegápolónak az ügyében, akit egyszer már elítéltek gyilkossági kísérlet miatt írja az osztrák Neue Kronen Zeitung.
Szolnok Két év börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a fiatalembert, aki intézkedő rendőrökre támadt Szolnokon.
Mexikóváros Részegen dolgozott, és több páciensével is ágyba bújt az a mexikói orvos, akit gondatlanságért felfüggesztettek állásából írja a Mirror.
Budapest Takáts Tamás 57 Jakupcsek Gabriellának mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról írja a Femina.hu.
Ez a Romániában készült drámai videó bemutatja azt, ahogy az ejtőernyős oktató megmenti a sokkos állapotba került tanítványa életét, azzal, hogy megállítja a teste forgását és jelzi számára az ejtőernyő kinyitásának idejét.
Budapest A csinos műsorvezető és párja, Zoli már most azon tipródnak, hogy kinél töltsék az ünnepeket.
A hét elején tartották a két napos dél-amerikai versenyt. A szexi megmérettetést Argentinában, Buenos Airesben rendezték meg, a dél-amerikai kontinens több országából érkeztek résztvevők.
Los Angeles Jennifer Aniston Hollywood egyik legkedvesebb, legközlékenyebb és legmókásabb színésznőjének hírében áll, ezért rémült halálra a riporter, mikor látszólag vérig sértette egy egyszerű kérdéssel.
Buffalo Az amerikai Karen Rossi már a legrosszabbtól tartott, amikor ott gubbasztott a hatalmas mennyiségű hó által betemetett autójában írja a Bild.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Az ember legjobb barátja a kutya, de ahogy az alábbi videó is mutatja, az ebek ugyanolyan lojálisak fajtársaikhoz, mint kétlábú barátaikhoz.
Százszoros gyógyszeradag lehetett annak az osztrák férfinak a vérében, aki 2012. október 11-én halálra gázolta Hummer terepjárójával Kenéz Imre rendőrmotorost Apátfalván, az első fokon 15 év fegyházra ítélt férfi a gázolás évfordulójára időzítette öngyilkosságát - írta a Délmagyarország.
Párizs Megdöbbentő részleteket árul el az orosz elnökkel, Vlagyimir Putyinnal 62 való barátságáról Gérard Depardieu 65 a Ca s est fait comme ca Így történt című önéletrajzi könyvében.
Budapest Luxus-magánklinikán születik meg Sebestyén Balázs 37 második kisfia. A Blikk kiderítette, hogy a népszerű rádiós felesége az egyik 12. kerületi magánkórházban hozza majd világra babáját.
Máriaremete - Még éveken át tartó rehabilitáció vár Fekete Gyulára 68, alias Szaxi Maxira.
Budapest Új lakóval bővül szerda este a ValóVilág villája! A kieső játékos helyett Robin 27 költözik majd be, és nagy valószínűséggel a luxusbörtön alfáinak lelkivilágát fenekestül forgatja majd fel.

Szellemjárta ValóVilla

2014.11.26. 06:06
Budapest Szellem járt a ValóVilág villájában!
Makó Úgy tűnik, jó útra tért a rácsok mögött K. András 23, alias Muki, aki nyolc évvel ezelőtt megerőszakolta és felgyújtotta a magyarcsanádi Pénzes Henriettát 18.
New York - Az év legnehezebb időszaka a karácsony Tom Cruise egykori felesége számára, mert soem tudja igazán eltalálni, mit szeretne látni kislánya a fa alatt
Bejrút Nyilvánosan kivégezte az Iszlám Állam a síita iszlám iszmáilita ágának egyik követőjét Szíriában.
Budapest Nagy csokor virággal és hatalmas tapsviharral köszöntötték hétfő este Törőcsik Marit 79.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza