Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
Pittsburgh Dr. Jan Seski a második egyesül államokbeli gyanúsított, akit megneveztek a zimbabwei oroszlán vadászat kapcsán indított nyomozás során. A Cecil nevű híres oroszlánt megölő Palmer mellett vélhetően ő is tiltott vadászatokon vett részt.
Hatalmas esőt hozott a délutáni zivatar, egy házba villám csapott bele Kecskeméten. A hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadékot a csatornák sem voltak képesek elnyelni.
Hamburg Átmeneti otthont épít a bevándorlóknak Til Schweiger 51.
Előzetes letartóztatásba helyezték Csehországban azt a magyar kamionsofőrt és kísérőjét, akik pénteken 76 illegális bevándorlót szállítottak Németországba - közölte Dagmar Brozová cseh rendőrségi szóvivő vasárnap.
Szeged Hirtelen felindulásból indult el Varga Győző 41 fia az országos wakeboardbajnokságon, és az Irigy Hónaljmirigy tagjának egy szem gyermeke azonnal be is került a döntőbe.
Törökbálint Emberre is veszélyes, de meglehetősen legyengült állapotban kóborló aligátorteknőst fogtak be a napokban a Pest megyei településen
Törökbálint A veszélyes állatok közé tartozó aligátorteknőst fogtak be a napokban a Pest megyei településen. A harapós, fertőzéseket terjesztő, kifejletten akár húsz kilogrammot is nyomó páncélos nem a világ legveszedelmesebb ragadozója, de állkapcsa okozhat gondot még az embernek is. Viszont azt tudja, melyik a világ tíz leghalálosabb quot; állata?
Budapest Elegáns, mégis megfagyasztja a vért az ember ereiben az a fura úr, aki szédítő magasságokból tekint végig a fővároson
London Miből telhet londoni luxuslakásra az orosz miniszterelnök-helyettesnek, Igor Shuvalovnak 48? A Putyin emberének tartott politikus, aki 12,2 ezer fontos évi fizetésével ez nagyjából havi 447 ezer forintnak felel meg nagyjából annyit keres, mint egy magyar minisztériumi osztályvezető-helyettes, ugyanis egy 11,4 millió fontos 5 milliárd forint ingatlana van a brit fővárosban írta meg a Daily Mail.
Las Vegas A Las Vegas, végállomás hozta meg Nicolas Cage 51 számára az Oscar-díjat és persze a hollywoodi szupersztári státusszal járó gazdagságot is.
Budapest A devizahitelesek után a forinthitelesek vannak soron indul a banki elszámoltatás újabb üteme.
Ők sem születtek tökéletes fogsorral, de hogy ne érje őket kritika, még karrierjük elején korrigáltatták a hibákat.
Brooklyn - Tizenhárman megsérültek, amikor egy vagy több fegyveres vasárnapra virradóra Brooklynban tüzet nyitott egy kerti parti részvevőire.
Nyékládháza Miskolc A Jobbik egyik városi elnökét, Sz. Istvánt 59 és Miskolcon nyomdaipari üzemet működtető ismerősét, M. Istvánt 54 gyanúsítják, hogy nagy tételben mintegy 123 millió forint értékben hamisított amerikai dollárt és ukrán hrivnyát.
London A brit trón második számú várományosa, Vilmos herceg 33 őrülten bájos feleségéről, Katalinról 33 köztudott, hogy nem szereti túlzottan a földhözragadt dolgokat, feltűnő, hogy hivatalos eseményeken kissé régimódiasan sosem jelenik meg nadrágban, de még nadrágkosztümben sem.
A nemzetközi cosplay-csúcstalálkozó WCS a világ egyik legnagyobb jelmezes rendezvénye, ahol fantázia és valóság válik eggyé. A jelmezek és szerepjátékok szerelmesei a japán manga, anime és videojáték szereplőket személyesítik meg. Galéria
Lee Az amerikai Kenzo Roberts 20 lopott Mercedest vezetett, engedély nélkül tartott magánál fegyvert, és hamisított igazolványán túl három hamis hitelkártya is volt nála.
Szacsvay László, Blaskó Péter és Juhász Árpád mesélt a hétvégén elhunyt színészlegendáról.
Malajzia a Réunion szigetét övező területek hatóságainak segítségét kéri abban, hogy feltétlenül jelezzék, ha további esetleges repülőgép-roncsdarabokat találnak. Az ázsiai ország közlekedési minisztere közölte vasárnap már hivatalos álláspont, hogy egy Boeing 777-es repülőgépből származó szárnydarabot találtak meg Réunion tengerpartján. az azóta talált darabkák azonban nem repülőről valók.
Pretoria Örökbefogadott egy kislányt Charlize Theron 39.
Németországban a védelmi miniszter utasította a hadsereget Bundeswehr, hogy minden nélkülözhető kapacitással támogassa a túlterhelt menekültügyi ellátórendszert, a katonák így újabb kaszárnyákat nyitnak meg és sátortáborokat építenek a menedékkérőknek.
Lamezia Terme Nem jön ki az európai hatóságokkal Snoop Dogg 43. Alig pár nappal azután, hogy Svédországban droggal való visszaélés gyanújával őrizetbe vették, most az olasz vámosoknál húzta ki a gyufát.
Zimbabwe Egyes hírek szerint illegális vadászok áldozatául esett az amerikai fogorvos által megölt Cecil nevű oroszlán testvére is. Jericho ugyanazon a területen él családjával, mint a levadászott testvére, így nem csoda, hogy a Hwange Nemzeti Park vezetői szerint ő is veszélyben lehet.
Völgyi Zsuzsi a pesterzsébeti Magyarok Nagyasszonya templomban mondta ki szombaton a boldogító igent. Egészen elképesztő koszorúslányai voltak.
A világ leggazdagabb emberei akik kerülik a reflektorfényt.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza