Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
A közösségi oldalon tett nyilvános bejegyzéséből kiderül, hogy a miniszterelnök lánya Lausanne-ból írta a posztot, amiben többek között arról is beszámolt, hogy több ellenzéki párt rajta keresztül akart támadást intézni Édesapja, Magyarország miniszterelnöke ellen.
Szeged Látszólag egészségesen, mi több, tevékenyen tölti mindennapjait a börtönben Stadler József 65, az akasztói juhász, aki kis kitérő után újra a büntetés-végrehajtás vendégszeretetét élvezi.
Budapest Alaposan befűtött pikáns, félmeztelen és így elképesztően szexi selfie-jével a blikk.hu olvasóinak Szántó Kitti 30.
Budapest Pécs Hatalmas kampánnyal és flashmobbal támogatja a Virtuózok sztárját, Boros Misit 11 szülővárosa, Pécs.
Ankara A legenda szerint minden arannyá változott, amit csak az ókori Midász király megérintett, az azonban tény, hogy mesésen gazdag volt írja a német P.M. magazin.
Szombathely Nincs annál szebb és önzetlenebb ajándék, mint amikor olyan gyerekek arcára sikerül mosolyt csalni, akik a szeretteiktől távol, kórházban kénytelenek tölteni az ünnepeket.
Banda Aceh Teljesen újjáépült a cunami sújtotta Indonéz Banda Aceh, ahol közel 100 ezer ember halt meg a tíz évvel ezelőtti karácsonyi természeti katasztrófában.
Budapest Ajándékeső a sztároktól! Legyél Te is MoM Sport Angyal! szlogennel karácsonyi jótékonysági kakaóivást rendezett a Mom Sport Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont, amelynek keretében állami gondozásban lévő, hátrányos helyzetű, valamint gyengén látó és mozgáskorlátozott gyerekek karácsonyát tették szebbé sztárok és civilek.
Budapest Elárverezték Mádl Ferenc néhai köztársasági elnök protokollajándékait.
Magyarország Könnyekig hatódott Tóth Sándorné Márti, amikor elárultuk neki őt sorsoltuk ki Blikk Extra játékunk helyes válaszadói között, 100 ezer forintot nyert.
Bár péntek hajnalban még többfelé lehet zápor, napközben már csak a Tiszántúlon számíthatunk esőre.
Biztosan sokunk előtt megvan az a jelenet, amikor a mindössze néhány percre a tilosban magára hagyott autónkhoz visszatérve megpillantunk egy szép nagy sárga színű kerékbilincset járgányunk hátsó kerekén. Na igen. Jellemző. Tudtam, hogy nem kellett volna itt parkolni.
Sztankay István özvegye imádkozott, hogy férje még megérje az idei karácsonyt, ám kérése nem teljesült.
A szexi modell már több alkalommal is bemutatta testének hol kisebb, hol nagyobb előnyeit, amire a legtöbb férfi fantáziája szinte azonnal beindult.
Dennisszel szexel, csak nem védekezik. Ki az? Persze, hogy VV Fanni. A szexi villalakó lányban most felmerült, hogy terhességi tesztet kéne kérnie a luxusbörtönbe. Mondjuk érthető, ha netán tényleg baba lesz, kínos lesz neki magyarázkodni, mikor felnő és megkérdezi, hogy hozta a gólya...
Alcolu Alapvető alkotmányos jogsértés történt George Stinney 14 büntető perében 1944-ben ismerte el Carmen Mullins, a dél-karolinai város bírónője, és a rendhagyó bocsánatkérés felkavarta az USA közvéleményét, főleg a fekete bőrű lakosokat.
Budapest - Nagyon jó hangulat uralkodott csütörtök délelőtt a szerkesztőségünkben. Demjén Ferenc 67 rengeteg kérdést kapott olvasóinktól, melyeket igyekezett hol komolyan, hol jókedvűen, poénkodva megválaszolni.
Igazán elmebeteg módon próbálta meg átverni a zsarukat az a srác, aki egy forgalmas csomópontban álló rendőrautóhoz bilincselte magát Budapesten.
Elton John és élettársa, David Furnish másodszor is megerősíti egymásnak tett fogadalmát kapcsolatukat házassággal is megpecsételik.
Az oroszországi Jekatyerinburgban egy nő szerdán lefejezte 7 éves saját kislányát.
New York - Rövid frizurával és fiús ruhába bújva mutatta meg magát Vanessa Paradis 41.
Főként külső tényezőkkel magyarázta az orosz gazdaság jelenlegi nehéz helyzetét csütörtöki évértékelő sajtótájékoztatóján az orosz elnök, mindazonáltal azzal biztatta hallgatóságát, hogy a legrosszabb esetben is két év alatt kilábalhatnak ebből a válságból. Azt is megtudhattuk, hogy a magánéletében viszont minden rendben.
Térdmerevítővel és mankóval képes csak lábra állni Chloe Moretz.
Még éltek a kidobott kiskutyák, mikor testükbe legyek rakták le a petéiket. Mikor az állatvédők rájuk találtak, férgek ömlöttek ki a kis állatok száján, orrán. Az ügyben most emelt vádat állatkínzás miatt a Kunszentmiklósi Járási Ügyészség egy 23 éves dunavecsei nő ellen.
Los Angeles - Megszületett Stevie Wonder kilencedik gyermeke. A Nia névre keresztelt kislány a 64 éves énekes második gyermeke élettársától, Tomeeka Robyn Bracy-től - írja a Daily Mail brit internetes portál.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza