Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
A fővárosi rendőrök négy férfit keresnek, akik a gyanú szerint szombaton kirabolták az Andrássy úti luxusóraüzletet.
Szeged - A rendőrorvos több nagy kiterjedésű sérülést talált a Forráskúton meggyilkolt áldozat testén - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Budapest Naponta 15 millió forintnyi büntetést kellene kifizetnie a Budapest Közlekedési Központnak, amiért a 157-es busz nagyjából 200 napja tilosban jár.
Budapest Elképesztő, hogy mire képes egy elkeseredett, szerelmes férfi! Pusztító szenvedélyek kavalkádja tombolhatott H. úrban 55 a férfi magát benzinnel lelocsolva, élő fáklyaként lángolva rohant be a Teve utcai rendőrpalotába szombaton 14.50 perckor.
Magyarország Szinte mindenkivel megesik, hogy kifut a hónap végére a pénzből derült ki internetes felmérésünkből, amire több százan válaszoltak.
Magyarország Tombol a Blikk Jackpot őrület! Az elmúlt héten óriási nyereménydömping zúdult olvasóinkra számolatlanul hulltak a szerencsések ölébe a 25 és 50 ezer forintos bankiutalvány-csomagok, de új gazdára talált jó pár okostelefon, nagy képernyős televízió, ruha- és élelmiszer-vásárlási utalvány is.
Kingston Belejött, mint angol buldog a hintázásba! Az interneten azonnal sláger lett a New York állami város egyik parkjában rögzített videó, amelyet barátai és ötéves kislánya unszolására tett fel a legnagyobb megosztó portálra Ozzy gazdija.
Cleveland Az élet tele van kis győzelmekkel, de ez nagy diadal mondta a bíró Richard McMonagle, amikor kihirdette minden vádat ejtenek Ricky Jackson 57 és Wiley Bridgeman 60 1975-ös gyilkossági ügyében, arra célozva, hogy a férfiakat egykor halálra ítélték, és ezt a legfelsőbb bíróság 78-ban változtatta életfogytiglanira.
Budapest Minden vendég előtt sütemény, kávé, egyikük kezén pedig egy sisakos kaméleon figyel, beljebb lépve egy macska suhan el az asztalok alatt, valaki kezében pedig egy csincsilla pihen.
A jövő évi költségvetés és a köznevelés tervezett átalakítása ellen tüntettek pedagógusok szombaton délután a fővárosban.
Egy ismeretlen személy felgyújtotta magát, majd berohant a budapesti rendőrség Teve utcai székházába szombaton délután - írta az ATV.
Egy ismeretlen személy felgyújtotta magát, majd berohant a budapesti rendőrség Teve utcai székházába szombaton délután - írta az ATV.

Tanulható a boldogság

2014.11.22. 16:23
Budapest Senki nincs örök boldogtalanságra kárhoztatva, akárhányszor is csalódott már a szerelemben. A jó hír az, hogy a szerelem és a boldogság tudománya tanulható, és tanítják is egyre többfelé.
Budapest A Vuk öreg Karakjaként is embert formál meg Székhelyi József 67 a Madách Színház új mesedarabjában, amiben ezúttal többször dalra is fakad. A színész élvezi a közös munkát a fiatalokkal, és persze a gyerekeknek sem utolsó kihívás.
Budapest Bár sok tragédia érte Gondi Helént 24, a fiatal nő mégis boldogan él. A Rising Star énekesnőjének elváltak a szülei, ő az édesanyjával maradt, aki beteg lett, és csupán 11 éves kiskamasz volt Helén, amikor elveszítette őt.
Budapest Kilencéves kora óta él Magyarországon, itt járt iskolába, magyar nevelőapa nevelte fel, hazánkban született két gyermeke, mégsem kaphatja meg négy éve a magyar állampolgárságot az ÖsszeEsküvőkben megismert Burda Mása 26.
Budapest Hosszú életem során nagyon sokat olvastam, de nem eleget. Mindazonáltal ennek köszönhetem, hogy 90 évesen szellemileg még frissnek mondhatom magam mondta utolsó Vasárnapi Blikknek adott interjújában a Kossuth-díjas, érdemes és Kiváló művész, akivel a Nemzet Színészévé választását követően találkoztunk rózsadombi otthona közelében.
Kirabolták a Hublot luxusórákat árusító üzletet Budapesten, az Andrássy úton. A 444.hu információi szerint a rablás során megsérült a biztonsági őr, akit mentővel szállítottak kórházba.
Nottingham - Billy Taylor vette videóra azt a nem mindennapi esetet, ami egy angliai város forgalmas utcáján történt néhány napja.
Oroszország - Nicolai Vlasenko feleségére egy orosz klubban próbáltak rámászni, ezért igen fájdalmas árat fizettek a molesztálók.
Pénteken volt 50 éve, hogy átadták Budapest városának egyik színfoltját, az új Erzsébet hidat. Hogy miért új? Mert az elődjét a második világháborúban felrobbantották, ezért újra kellett építeni írja a 444.hu.
Eddig tíz emberéletet követelt a havazás New York államban. Volt olyan hely, ahol a hét eleji havazás után újabb hatvan centiméter hó hullott a már eddig esett másfél méterre.
Budapest Csúnyán összekülönbözött a Rising Star élő show-ja előtt a produkció műsorvezetője, Majka 35 és az egyik zsűritag, Kerényi Miklós Gábor 64.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza