Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
Kilenc éves kora óta 50-szer erőszakolta meg húgát egy tinédzser a fiút 10 évre büntette a bíró.
Egy észak-angliai bíróság 330 font 120 ezer forint bírság megfizetésére kötelezett egy férfit, aki élő aranyhalat nyelt le, majd a videót feltöltötte az internetre.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Vezetés közben az autója visszapillantó tükrén lógó nyolc légfrissítőből, kulcstartóból és szemüvegből álló csokortól nem láttott ki rendesen az autójából, és ezzel egy egyetemi tanár halálát okozta Mathew Campbell27.
Szerdán megszületett Olivia Wilde 30 és Jason Sudeikis 38 első közös gyermeke.
Ukrán páncélozott járművek csütörtökön megtámadták a kelet-ukrajnai Szlovjanszk településénél a Moszkva-barát szeparatisták egyik torlaszát. közben harcok törtek ki Kelet-Ukrajna válságtól érintett több helyszínén is.
Hármas gyilkossággal vádolnak egy nőt Nagy-Britanniában, aki megfojtotta gyermekeit, akik egy örökletes, gyógyíthatatlan betegségben szenvedtek.
Volt, hogy egy hétig éheztek a gyerekek a somogyi kistelepülésen, ahol a nevelőszülőnek csak az utánuk járó pénz kellett, azzal nem törődött, hogy a kicsikkel mi lesz.
Szöul Incson Puszan - Az elsüllyedt dél-koreai komp legénységének egyik tagja azt állította csütörtökön, hogy a tengerészek quot;parancsra quot; hagyták el a süllyedő hajót, hátrahagyva annak több száz utasát, többségükben diákokat.
Az ügyészség vádiratában összeszámolni is alig lehet a vádpontokata nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház szakorvosának ügyében. Az orvos aki már nem dolgozik a kórházban - hamis receptek után igényelt OEP támogatást, amivel hatmilliós kárt okozott,
Törvénysértéseket állapított meg a Gyermekrák Alapítvány kuratóriumánál a Fővárosi Főügyészség, és egyebek mellett felhívta arra is a figyelmet, hogy az alapítvány gépjárművét ne használják magáncélra.
Szerdán ismerte el Jodie Foster 51, hogy egybekelt Alexandra Hedisonnal, az ismert fotóssal.
Törvénysértéseket állapított meg a Gyermekrák Alapítvány kuratóriumánál a Fővárosi Főügyészség, és egyebek mellett felhívta arra is a figyelmet, hogy az alapítvány gépjárművét ne használják magáncélra.
Életveszélyes sérüléseket okozott társának egy ittas karácsondi közmunkás, aki motoros fűkaszával fogott hozzá egy bozótos megtisztításához. H. Gábor ellen foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt most emelt vádat a Gyöngyösi Járási Ügyészség.
Budapest - Titkos luxuslakás, amelyről még a család sem tudott! Az érdi és a Logodi utcai ingatlanok mellett volt egy harmadik lakása is Welsz Tamásnak 41, aki Simon Gábor volt MSZP-s politikus titkos számlái ügyében koronatanú lehetett volna.
BUDAPEST - Fürdőznek a kiesett villalakók a népszerűségben! Az egykori lakók közül páran, név szerint Dávid 28, a laza, Zsolt 21, a macsó és a jóvágású Ádám 23 különösen élvezi, ha valahova belép, és minden szem rájuk szegeződik. A srácok a minap a többi egykori bentlakóval elmentek szórakozni, és az éjszakában meg is találta őket sok-sok rajongó, no meg egy sztár-DJ is, a csinos Voksán Virág 30.
Debrecen - Aggasztóan lesoványodott Czifra Noémi 39! Az egy évvel ezelőtt még bombaformában lévő műsorvezető nem igazán nyomhatott még ötven kilót sem, amikor kedd reggel bíróság elé állt ittas vezetés gyanúja miatt. Olvasóink tucatjai találgatták különböző fórumokon, mitől fogyott le ennyire, számos tipp érkezett, sokan szenvedélybetegséget emlegettek.
Budapest Tomán Szabina 35 és Árpa Attila 42 immáron nyolc éve tartó házassága körül valami nem egészen stimmel. A házaspár környezetéből ugyanis napok óta érkeznek a hírek, hogy nagy a baj, többen határozottan állítják, hogy hamarosan szétválnak útjaik!
Budapest - Nem lát, ez azonban egyáltalán nem zavarja Sulyok Pétert, a Showder Klub legújabb felfedezettjét, aki nemrég döntött úgy, hogy humorral hívja fel az emberek figyelmét bizonyos dolgokra.
Szentpéterúr Buszozni nem volt kedvük, ezért inkább otthon várta O. Anikó 27 és apja, O. Gyula 47, hogy a rendőrök elfuvarozzák őket a bíróságra.
Budapest Ismerős arcra bukkantunk egy társ-, illetve méginkább szexpartnerkereső-oldalon, ugyanis a Tinder elnevezésű mobilos alkalmazás regisztráltjai között ott mosolyog a Fat Phoenix dobosa, Gáspár Gergely 32!
Vokány Minden börtönben töltött keserű napért hetvenezer forintot kér V. Mária, aki a korábbi vádak szerint szerelmével, Rozsi Attilával 2000-ben megölette válófélben lévő férjét, N. Lajost 34.

Századosok a villában

2014.04.24. 05:20
BUDAPEST Nagy bulit csapott a hat villalakó a századik bent töltött nap alkalmából!
Magyarország Mindennap fájdalommal ébred és fekszik, sosem élheti a gyerekek megszokott életét felsorolni is hosszú lenne azokat a betegségeket, amelyek miatt nap mint nap a poklok poklát járja meg Amir 6.
DUNAKESZI - A megvert Cristofel 20 már egy énekesnő oldalán boldog.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza