Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
Los Angeles - Közszeméremsértés miatt vádat emeltek a Django elszabadul színésznője, Danielle Watts ellen a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon, amiért fényes nappal egy autóban szeretkezett partnerével. A színésznő korábban a jogai megsértésével vádolta az őt előállító rendőröket.
Véget ért a modell és énekesnő, Dukai Regina és a labdarúgó, Feczesin Róbert kapcsolata.
Rezsinövelésként értékelte az internetadót az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége. szerintük a szabályozás nem adónövelő, hanem internethasználat csökkentő hatású. A szövetség arra szólítja a kormányt, hogy vonják vissza a leginkább a magyar embereknek kárt okozó internetadó tervét.
Omaha - Meggyógyult, és hamarosan elhagyhatja a kórházat az NBC amerikai tévécsatorna Ebola-vírussal Nyugat-Afrikában megfertőződött munkatársa - közölte kedden az a Nebraska állambeli kórház, ahol kezelték.
Szombathely - Több mint ötvenen utaztak azon a vasúti szerelvényen, amely kedden este kisiklott Sárvár és Celldömölk között, a Vas megyei Ostffyasszonyfa állomás közelében, a balesetben nem sérült meg senki - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
Budapest Visszavonták a viharos szél miatt korábban kiadott harmadfokú, piros figyelmeztetéseket, több megyében azonban továbbra is másodfokú figyelmeztetések vannak érvényben a szél, illetve a sok eső miatt.
Budapest Nem a mostani amerikai kitiltás során merült fel először a Nemzeti Adó- és Vámhivatal neve korrupciós ügyekben.
Budapest Csonttörések, személyi védelem és rettegés ez volt tegnap azon a tárgyaláson, amelyet Clyde, azaz Varga Sándor 33 ügyében tartottak, aki afféle önjelölt Terminátorként két éve áprilisban összeverte két rabtársát.
Szentgotthárd Pánik félelem járta át az osztrák határ menti város lakóit, miután megtudták fertőző agyhártyagyulladás végzett az egyik helybéli kisgyerekkel.
Nora falls Jól megfizeti az RTL Klub a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorának sztárjait.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Budapest - A nyilvánosság kerülésével ment férjhez, most pedig titokban vált el Sütő Enikő 55. Az egykori modell január óta külön él a férjétől, és három hete a válást is kimondták.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Amszterdam Varga Viktor 26 féktelenül, gátak és korlátok nélkül bulizott a holland fővárosban.
Jövőre az internetszolgáltatásra is kiterjesztik a távközlési adót, amelyet eddig a hanghívások, SMS-ek és MMS-ek után fizettek a távközlési szolgáltatók.
Nora Falls Szabó Zsófi utolsó bevetésén is bátran viselkedett. Nora Falls Szabó Zsófi utolsó bevetésén is bátran viselkedett. Ezúttal a két, még versenyben maradt lány vadászta a csillagokat, a táborban maradt fiúk pedig láblógatva várták, hogy a lányok hány elejtett sárgasággal térnek majd vissza.
A várható viharos erősségű szél miatt hat megyére és Budapestre harmadfokú, piros figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. Több megyében az erős szél mellett a jelentős mennyiségű csapadék miatt is első-, másod- és harmadfokú figyelmeztetéseket adtak ki.
Több szempontból is különleges a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth- és Balázs Béla-díjas művelődéstörténész-rajzfilmes 73. születésnapja, és ebben egy műtét is szerepet játszik, de 56-os élményeiről is őszintén beszélt.
Budapest Sem a sorsával, sem pedig a megrontott gyerekek szüleivel nem akart újra szembenézni, ezért el sem ment az ítélethirdetésre T. Gábor 52.
Budapest Újabb terheket ró értéktelen kőbányai telke Klapka Györgyre 86.
Debrecen Se kép, se pénz summázta a képtelen helyzetet Antal Péter műgyűjtő, akinek két festménye szívódott fel a debreceni MODEM raktárából.
Budapest Megmutatta vadóc oldalát az Éjjel-nappal Budapest Barbija 23.
A viadalokhoz szükséges energiát gabonaféléket tartalmazó táplálékból és hamuitalból nyerték.
Pilisborosjenő Hiába keresték napokon át Ny. Lászlót 67, mire megtalálták, már késő volt a férfi holtan került elő.
Magyarország Zokogásban tört ki a két napja vonattal ütköző Volán-busz vezetője, amikor megtudta, hogy hétfő este a kórházban meghalt az egyik, a balesetben megsérült utasa.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza