Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
New York - Ha nem színész, rapper lett volna Daniel Radcliffe, a Harry Potter filmek főhőse!
New York - Féltékenységből gyűlöli Tommy Lee Jones, Jim Carryt! A két világhírű színész még 1995-ben ismerkedett meg közelebből, mikor a Mindörökké Batman című filmet forgatták.
Los Angeles - Taylor Swift először azt hitte, hogy Lena Dunham cikizi őt, mára a legjobb barátnők.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Budapest Bejött a netes szerelem Bálint Antóniának 45!
Budapest Mosolyogva fogtak egymással kezet, miután megszabadultak a bilincstől azok az egyetemisták, akiket a Fidesz-székház vasárnapi ostroma után vettek őrizetbe.

Nem cáfolt a NAV-vezér

2014.10.29. 20:12
Budapest Közleményben utasították vissza a korrupciós vádakat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetői, de azt nem cáfolták, hogy Vida Ildikó elnök és helyettese szerepel az Egyesült Államok területéről kitiltott személyek listáján.
Győr 36 nap után máris lehúzta a rolót Fekete Dávid 28 pizzériája.
Makkegészségesnek érzi magát Havas Henrik 65. A Tanár úr két évvel súlyos vastagbélműtéte után heti rendszerességgel sportol, és természetesen megállás nélkül dolgozik. Jövő tavasszal például új könyve jelenik meg.
Magyarország Kiütéssel győznek a nők, ha a házimunkáról van szó, mégis a férfiak dörzsölhetik a tenyerüket tizedannyi munka hárul rájuk otthon, mint feleségükre vagy élettársukra.
New York Átszámítva 2,1 milliárd forintért vette meg új, New York melletti otthonát Bruce Willis 59.
Magyarország Akár ezer forintból is ijesztő zombinak öltözhetünk a hét végi halloweenpartira.
Budapest Mélyen megdöbbentette a rajongókat Csordás Ilona Plexi 51 halála.
Magyarország Mi már tudjuk, ki nyerte a Blikk 500 ezer forintját!
Richmond - Felszállás után hat másodperccel felrobbant a NASA ellátmányát szállító teherűrhajó hajtóműve, amely a virginiai Wallops-szigetről startolt.
Sydney - Ausztrália megtagadja a belépést mindenkinek, aki Afrika ebolától leginkább sújtott három országából, Libériából, Guineából és Sierra Leonéból érkezik.
Melrose - Hat tigrissel osztja meg otthonát az egykori állatgondozó, aki talán csak azért nem érzi át helyzete súlyát, mert 13 éve a fél szemére elvesztette látását.
New York - A bipoláris zavartól és bulímiától szenvedő Amanda Bynes 28 hosszú időt fog a rehabon tölteni.
Tóth Gabitól kabalát kapott, a szüleitől pedig hatalmas puszit búcsúzóul Kármán Dalma, a Miss International Hungary 2014 királynője.
Cseppet sem jött zavarba átlátszó fürdőruhája miatt a Grace klinika sztárja. Tény, hogy nem is lenne rá oka, hiszen a képet elnézve még mindig fantasztikusan jó teste van a 47 éves színésznőnek, Kate Walsh-nak.
London - Egymás társaságában múlatja az időt Khloe Kardashian 30 és exe French Montana.
Los Angeles 45 évesen is bomba teste van Jennifer Lopeznek, amit sohasem rest megmutatni rajongóinak.
Moszkva Rita Ora 23 nem szégyenlős! Az énekesnő egy oroszországi koncert során olyan show-t csinált, amelyet a nézők valószínűleg még sokáig emlegetni fognak.
Szinte összefut a nyál az ember szájában, amikor meglátja a Párizsban rendezett csokoládévásár divatbemutatójának kifutóján megjelenő hölgyeket.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza