Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
Budapest 49 négyzetméteren, hét emelet magasan él egy zuglói panelházban az Árva Csivavák Egyesületének elnöke, Erdélyi Beatrix és tíz kutyája.
Mathura Tavaly bejárta a világsajtót Raju, a gigantikus méretű indiai elefánt története.
Egyes bűnügyi szakértők szerint nem véletlen a mostanában tapasztalt menekülthullám, az Iszlám Állam terve állhat a háttérben írja az ATV.hu.
Sopron Kitették a megtelt táblát péntek este Sopronban az idei VOLT Fesztivál utolsó előtti napján.
Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat szombatra négy dunántúli megyére adott ki másodfokú figyelmeztetést a hőség miatt. Néhol még késő este is 27 Celsius-fok lehet.
Budapest A belvárosban találta meg tegnap délután Kepets Andrást 45 a Blikk!
Budapest Peking Halálbüntetés vár hazájában H. Nancy 19 gyilkosára, Jao Kao-pengre 32, miután Budapest helyett Pekingben adta fel magát a rendőrségen.
Budapest Tartalékaiból él nagyvilági életet, és járja a világot Gesztesi Károly 52 tudta meg a Blikk.
Szekszárd Másfél éven át két helyről vett fel benzinpénzt az előző parlamenti ciklusban Szekszárd jelenlegi parlamenti képviselője, Horváth István Fidesz, aki tavaly tavaszig a város polgármestere is volt értesült a Blikk.
BUDAPEST Pénteken elhagyta az intenzív osztályt, és átkerült a Honvédkórház traumatológiai osztályára Rékasi Károly 52 tudta meg a Blikk.
Magyarország Százezer forintos fizetéséből négyezret gyógyszerre költ a magyar derült ki a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet OECD felméréséből.
Íme, itt egy újabb nagy fesztiválkörkép Sopronból a kgv.hu stábjának a jóvoltából. Nézzétek csak
Szeged - A várostól kétszáz kilométerre, a magyar határtól pedig mindössze száz kilométerre hódít az Iszlám Állam írja a szegedma.hu.
Újdelhi Balmazújváros Hiába szeretne Magyarországra jönni, egyelőre nem talál segítőre az a férfi, aki azt állítja ő volt a Balmazújvárosban meggyilkolt M. Andrea 36 titkos szerelme.
Budapest Kérdéses, hogy felboncolják-e Overdose-t tudta meg a Blikk. Egyelőre ugyanis, úgy tűnik, a csodaló tulajdonosainak kell arról dönteni, hogy kivizsgáltatják a halál okát, vagy inkább elhamvasztják az állatot.
Lakeland Bár az államügyész 555 éves halmazati börtönbüntetést kérvényezett, Jennifer Fichter 30 végül quot;csak quot; 22 évet kapott a gyerekmegrontásokért.
Sopron A pusztító hőség ellenére hatalmas volt a tömeg Kis Grófo koncertjén a soproni VOLT Fesztiválon.
Albuquerque Egy ismeretlen támadó halálával végződött az a motelrablás, amelynek két sértettje a CNN egykori riporter házaspárja volt.
Sopron A pusztító hőség ellenére hatalmas volt a tömeg Kis Grófo koncertjén a soproni VOLT Fesztiválon.
Még nem tűzte ki a Budai Központi Kerületi bíróság a tárgyalás időpontját Oszter Sándor 66 balesetével kapcsolatban, de az ittas vezetéssel gyanúsított színművész nem hagyja, hogy az idegőrlő várakozás elrontsa a kedvét és a nyarát.
Duisburg Nagyapa lett Török Ádám 67! A Mini frontembere nagyon örül fia, Dani kislányának. A kis Daniellára csak túlzással lehet mondani, hogy kicsi, közel 4 kg-ot nyomott világrajövetelekor.
Szeged Gérard Depardieu után az idén Katarina Witt 49 kétszeres olimpiai bajnok műkorcsolyázó lesz a Szegedi Szabadtéri Játékok főattrakciója, ugyanis Verdi Álarcosbálja jégrevüjében lép fel.
Athén Nemcsak Görögország, de egész Európa izgalommal várja a vasárnapi népszavazást, amelyen hosszú évekre eldől Görögország sorsa, és alapjaiban befolyásolhatja az unió jövőjét is.
Némi elővigyázatossággal és pár tanács megfogadásával egész jól elsülhet az éjszaka
Jiaohsi A Jimmy s Bakery nevezetű pékség alkalmazottai alig győzik sütni a görögdinnye-kenyereket, mert a természetes színezékekkel, és pofon egyszerű trükkökkel készített veknik meglepően népszerűek lettek.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza