Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
Budapest Egyedülállóan izgalmas kettősségben teltek Vidnyánszky Attila 50 gyermekévei.
Budapest Nem ijed meg férje fenyegetésétől Demcsák Zsuzsa 36, pedig miután a bíróság szerda délelőtt felmentette a súlyos testi sértés vádja alól volt férjét, Kiss Józsefet.
Budapest Hónapokig lehallgathatták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal NAV nyomozói Gattyán Györgyöt 44, akinek most több ingatlanját és vagyontárgyát zár alá helyezték.
Solymár Amikor a nyomozók már azt hitték, nem lehet tovább tetézni a vérfertőző apa és fia bűneit, újabb gyomorforgató részletekkel kellett szembesülniük.
Budapest Pár hónapon belül gyökeresen átalakul az egészségügy kórházi ágyak szűnhetnek meg, osztályokat vonnak össze, kórházakat zárhatnak be április 1-jéig.
Budapest Nem mindennapi vendég érkezett a villába a párbajozókhoz.
Budapest Újra hallat magáról a milliárdos szuperkocsitörő Josh Cartu 36, ám ezúttal csak szíveket törhet össze.
Azt hitte az egyik amerikai üzlet eladója, hogy kandi kamerás átverésen van, amikor egy szőke parókás férfi a bevételt követelte tőle.
Szexisen kivágott, mégis nagyon elegáns öltözékben kápráztatta el közönségét Rose McGowan.
Maggie Lieu 24 asztrofizikát hallgat a Birminghami Egyetemen, aki nem mellesleg egyike annak a 600 fős csapatnak, aki nagyon eséllyel pályázik a NASA Mars One projektjére.
Budapest Megtörten állt imádott férje, S. Nagy István 81 sírja mellett péntek délután Csongrádi Kata 61.
A furcsa korong alakú tárgyat brit csillagászok is megvizsgálták, akik tátott szájjal nézték a hihetetlen felvételt. Brazíliában és Argentínában minden idők egyik legjobb UFO-videójaként emlegetik a furcsa égi jelenséget.
Budapest Megtörten állt imádott férje, S. Nagy István 81 sírja mellett péntek délután Csongrádi Kata 61.
Budapest Csajokat toboroz Király Linda 31! A csodahangú énekesnő évek óta küzd pajzsmirigyproblémáival, így a saját bőrén tapasztalta, milyen nehézségekkel találkozik egy nő a mindennapok során.
Demjén 760 méter hosszú barlangrendszer, 1500 négyzetméter vízfelület, 7 medence, egy 133 méter hosszú sodrópatak, illetve egy 550 méter hosszú, 24 méter átmérőjű és 25 méter mély, hegybe süllyesztett csúszdatorony.
Budapest November óta forgat hazánkban Matt Damon 44. Az Oscar-díjas színész Ridley Scott The Martian című sci-fijének főszereplője.
Fokváros Egy megtermett struccot vett üldözőbe egy bébielefánt a dél-afrikai Addo elefánt-nemzetiparkban.
Zakopane Kabai Laci 47 mintaférj! Az Irigy Hónaljmirigy dobosa romantikus téli üdülésre vitte élete párját a Magas-Tátra ékkövébe, és képeskönyvbe illő fotókkal tértek vissza.
Mohács Nyertem?! Jaj, de örülök! örvendezett Mezey Zoltán, a Blikk Mosolynapok mázlistája, aki egyetlen helyes válasznak köszönhetően ötvenezer forinttal lett gazdagabb.
Budapest Szerelmi vallomással indul Szabó Ádám 22 A Dalban!
Érsemjén Szülőfalujában helyezték örök nyugalomra Ibolya Ryant 47, akit december 1-jén gyilkolt meg egy magányos női terrorista Abu Dzabi egyik elegáns bevásárlóközpontjának mellékhelyiségében.
Madrid Nemességéről tett tanúbizonyságot Fülöp spanyol király 47.
Athén Egy vak politikust nevezett ki Alekszisz Ciprasz új görög kormányfő népjóléti és egészségügyi miniszternek.
Budapest Immár 14 éve jelenik meg a falinaptára, de melegbárban most dedikálja először.
Magyarország Ne hagyd veszni a szerencséd szombaton indul a Blikk új játéka 350 ezres össznyereménnyel!
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza