Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
Budapest Fantasztikus fotók jutottak a Blikk birtokába! A képeken Tatár Csilla 31, Liptai Claudia 41 és Ábel Anita 40 látható szexi alsóneműben.
Budapest Egybefüggő felhőtakarók helyett a Blikkről jelentett pénteken Gaál Noémi 45, a TV2 időjósa illetve pont fordítva, a Blikk jelentett neki! Noémi ugyanis átvette tegnap egy napra a szerkesztőség irányítását, hogy összeállítsa lapunk nőnappal kapcsolatos számát.
Budapest Az anyaság mellett sikeres karriert építeni bizony nem könnyű feladat. Hazánkban szerencsére számosan vannak olyan ismert hölgyek, akik amellett, hogy édesanyává lettek, nem adták fel önmagukat sem. Sőt másoknak is példát állítva még keményebben kezdtek el dolgozni.

Micsoda nők!

2015.03.07. 04:04
Sophie! Ön párhuzamot vont a klímaváltozás és a XXI. századi nő lelkivilága között! mondta a férfi riporter.

Belülre a szépséget!

2015.03.07. 04:04
Salamoni döntést hoztak a Blikk olvasói megy is, marad is a nap lánya.
Budapest Eldőlt a Blikk címlapján szereplő meztelen modell sorsa. Sejteni lehetett már, mi vár rá, hiszen korábbi lakossági felmérésünk eredménye szerint sok nőnek bántotta a szemét, hogy lapunk első oldalán napról napra fedetlen keblek köszönnek vissza.
Magyardombegyház Ha Magyarországon létezik valahol nőuralom, akkor a Békés megyei Magyardombegyház ilyen hely.
Budapest Elismerésben részesült a Blikk politikai rovatának vezetője, Szirmay Dávid.
Budapest Ha Magyarországon nem is, de a világ számos államában természetes, hogy női vezetője legyen az országnak.
Budapest Nem gondolom, hogy a nemzetközi nőnap beárnyékolná a Zoltánok névnapját válaszolta Ganxsta Zolee 49, és macsó stílusában hozzátette. Mert március 8-án minden rólunk, Zoltánokról szól! mosolygott a rapper.
Mexikóváros Mumifikálódott holttesteket találtak Mexikó legmagasabb hegyén, a több mint 5600 méteres Orizaba-csúcson.
Tizenkét év után elhagyta a Nemzeti Színház társulatát Básti Juli 57.
Budapest Rocksztárnak adták a szívüket! Nagy Feró 69, Pataky Attila 63 és Kiss Endi 45 is rajongóként ismerte meg élete párját, és kérésünkre a hölgyek elmesélték, mennyiben rendhagyó a boldogságuk.
Budapest Öt hónapos terhessége miatt ülve tett vallomást Répás Lajos 63 és társai büntetőperében az a kismama, aki szexuális szolgáltatásai idején még csak 14 éves sem volt.
Budapest Igazi csajos napra kísértük el Tolvai Renit 23.
Magyarország Újabb nyereményeső zúdult olvasóinkra pénteken, négyen is szép ajándékokkal gazdagodtak a Blikk Jackpot játékán.
Budapest Ágynak esett Rékasi Károly 52.
Budapest Minden nő a legtökéletesebbre vágyik. Lapunk igyekezett nőnap alkalmából megalkotni olvasóinak a legek legjét, akit hírességeink segítségével hoztunk össze. Tessék parancsolni!
Doncaster Egy év alatt harminchatszor került a klinikai halál állapotába egy brit nő, aki egy ritka betegségben szenved.
Budapest A nőnap a tavasz első hírnöke is egyben tartják a XIII. kerületi virágpiac árusai, akiknek portékájában a szivárvány összes színe fellelhető.
Washington Megvan a recept, hogyan lehet bárkiből álomnő, legalábbis ami a viselkedését a természetét illeti.
Nagykanizsa A vekker előbb csörren meg, mint hogy a madarak csicseregnének, mire pedig a reggeli az asztalra kerül, már túl van félnapnyi munkán és egy maratoni távon.
Las Vegas Úrkút Lipp Adrienn 36 lovas vadász, aki anyukából lett filmszínésznő, kisfiát választotta Las Vegas helyett.
Budapest Évtizedek óta tucatszámra kapja az ajándékokat, üdvözlőlapokat férfiaktól Medveczky Ilona 74 a nőnapon.
Washington Képes a házasság meghosszabbítani az ember életét? A válasz a jó házasság egyértelműen igen.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza