Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
Budapest Világméretű kezdeményezés hazai motorja lett Áder János. Az államfő aláírásokat gyűjt a klímaváltozás ellen, s ehhez internetes honlapot hozott létre elobolygonk.hu címmel, ami holnaptól él.
Tirana - A lánygyerek csak teher, a fiú szinte szent - ez a hozzáállás még mai is mindennapos a balkáni országokban.
Budapest Az igen veszélyes betegséget az MTVA egyik munkatársánál diagnosztizálták.
Puanta Mita Egy futópadról leesve, fejsérülésébe halt bele Dave Goldberg 47, Sheryl Sandberg, a Facebook vezérigazgatójának férje.
Budapest Ismét villamosra szállt a 4-es, 6-os utasainak rettegett zaklatója.
Budapest Igazi nagy durranásra készül hetek óta titokban Kulcsár Edina 24 és Tolvai Reni 24.
Rudabánya Szellemként járja a rengeteget Iwo, a lengyel barnamedve. A belé ültetett jeladónak hála a termetes állat minden lépését nyomon lehet követni, ez azonban nem nyugtatja meg az összes helybélit.
Budapest Stabil oldalfekvésben, merev keretben érkezett, majd egy nagy hórukk után talpára állt az Andrássy-szobor a Kossuth téren.
Hat év után jelentkezett új dallal Szekeres Adrien 41. Az énekesnő az Örök láng című számhoz klipet is forgatott, amiben a kisebbik lánya, Emília alakítja Adrien gyermekkori önmagát.
Huddersfield A jelek szerint egyáltalán nem hiányzik tulajdonosának fülcimpája, a rendőrök mégis nagy erőkkel keresik azt a férfit, akinek vasárnap harapták le testrészét egy tömegbunyóban számolt be a bizarr történetről a nol.hu a Guardianre hivatkozva.
Budapest Az X-Faktor egykori felfedezettje, Muri Enikő a közösségi oldalán teljesen kiakadt a legutóbbi ValóVilág-széria csinos anyukája, Zsu hozta ki a sodrából, miután a valóságshow-hős két napja posztolta első dalát.
Atlanta Az utóbbi másfél évben 10 tehergépjármű borult fel Georgia állam fővárosának külső peremén, a 285-ös számú gyorsforgalmi út leforduló sávjánál, ugyanis a csaknem 180 fokos élességű, hosszú kanyart csak óránkénti 55 kilométernél alacsonyabb sebességgel lehet bevennie a kamionnak.
Rendhagyó ajándékot kapott kislányától Liptai Claudia.
Magyarország Futótűzként terjednek a közösségi oldalon azok a rémtörténetek, amelyek pedofilokról, szerv-vagy emberkereskedőktők, gyanús furgonoktól intenek óva. A hír24 a rendőrségtől megtudta, hogy a posztok többsége csak kitaláció.
London Alighogy kiderült a cambridge-i hercegnő teljes neve, a magyarázgatás is megindult az alattvalók körében, hogy vajon miért hívják a kislányt Sarolta Erzsébet Dianának.
Surabaya Indonéz vámosok alig hittek a szemüknek, amikor műanyag flakonokba gyömöszölt védett madarakat fedeztek fel csempészek csomagjaiban a Tanjung Perak kikötőben.
USA - Meglehetősen sok szabadideje lehet annak a fickónak, akinek videójától egy nap alatt robbant fel az internet. Josh Hawkins háttal ugyanis képes bármivel és bárhová betalálni - adta hírül a hír24
Alsónémedi Piti összegért, 40 ezer forintért vágták volna át egy férfi torkát zsarolói. T. János 48 és társa T. Stefán 20 egy régebbi vita miatt kezdték terrorizálni ismerősüket, aki félelmében át is adta a pénz egy részét - adta hírül a police.hu
Távoli galaxisból érkező titokzatos jeleknek vélt egy mikrohullámú sütőből érkező impulzusokat tudományos kutatásai során egy ausztrál kutatócsoport.
Felcsút Mészáros Lőrinc vállalatának nyeresége tavaly 89 millió forint adó befizetése után 1,84 milliárd volt, amiből 1,8 milliárdot ki is fizetett osztalékként részletezte a 444 az mfor.hu-ra hivatkozva.
Budapest A városokban találtak új élőhelyekre a vaddisznók, ez is az oka, hogy az elmúlt időszakban egyre többször tört ki Budapesten is vadak miatti pánik. Az Index cikke szerint ráadásul a belterületeken élő kondák számára egyre vonzóbbak a zöldhulladék-lerakók, ahol könnyen találnak élelmet.
Boston Egy csók és más minden. Egész Amerika figyelemmel kísérte annak a Tennessee állambeli nőnek a történetét, aki az áprilisi Boston-maratonon megcsókolt egy idegen férfit, majd az interneten keresztül próbálta megtalálni a középkorú futót, akinek a csókjában többet érzett.
Budapest Aki teheti, mostanában inkább messziről elkerüli a Széll Kálmán teret, ahol tavaly óta kisebb káosz alakult ki a tér felújítása miatt.
Budapest - A rendőrség megtiltotta a tüntetést Orbán Viktor házánál, a bíróság szerint jogtalanul tették ezt.
San Fransisco - Erős hátfájással fordult orvoshoz Cassandra Bankson 22, ám döbbenetes dolgora jöttek rá a vizsgálatok során. A YouTube-sztárnak ugyanis két vaginája van!
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza