Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
Budapest - A csokornyakkendős medvére a Kassa utcában bukkant rá megtalálója.
Magyarország - Falco kutya újabb hat mérgezett madár tetemét találta meg az elmúlt két hétben.
Oregon Egy kórosan elhízott nő ötévesen már hetven kilogrammot nyomott, azonban mire nagykorú lett, már háromszázat mutatott a mérleg írja a Daily Mail.
Los Angeles Az intenzív osztályon ápolják Joni Mitchellt 73.
Alabama - Szívszorító történetről számolt be a Buzzfeed. A portál egy amerikai kisfiúról cikkezett, aki egy hónappal ezelőtt orr nélkül jött világra.
Los Angeles Hollywood Hills kerületében a lakása fürdőszobájában holtan találták Andrew Gettyt, a már elhunyt, de hatalmas vagyont felhalmozott J. Paul Getty multimilliomos négy unokája közül az egyiket, aki a többiekhez hasonlóan szintén örököse az óriási vagyonnak.
A szex jobb sportteljesítményhez vezet - Ezt állította az egyik afrikai edző a Daily Monitor című ugandai lap jelentése szerint, amelyet az N24 német tévé idézett.
Hága Az eddig ismert adatokkal ellentétben egy hónappal korábban, már 1945 februárjában meghalhatott Anne Frank 15!

Mick Jagger nem áll le

2015.04.01. 13:05
Los Angeles Észak-amerikai turnéra indul a brit Rolling Stones rockzenekar.
Budapest A teljes népesség körében a Fidesz-KDNP-nek 29 százalékos támogatottsága van a Nézőpont felmérése szerint. Így tavaly év vége óta 2014-es őszi csökkenő trend után a kormánypártokat tartósan a teljes népesség 26 százaléka támogatta.
London Képmutatással vádolják Károly herceget 66, miután a minap a brit trónörökös arra hívta fel a britek figyelmét, hogy takarékoskodjanak az energiával.
Budapest - Az ellenőröket gyomorforgató körülmények fogadták mindenütt bűzlő, rothadó bőr és húscafatok voltak, az épületen kívül és belül egyaránt.
Győrújfalu - Szabadnapos rendőr mentette ki a sofőrt a roncsból, akinek kocsiját szó szerint felnyársalta a szalagkorlát kedden.
Budapest A kormányzati szektor 2014. évi hiánya az előzetes adatok szerint 829,1 milliárd forint, ami a teljes magyar éves termelés 2,6 százaléka, adta hírül a Központi Statisztikai Hivatal.
Budapest Az Iszlám Állam Europa quot; nevű tartományának lenne része Magyarország, legalábbis ezt tervezik a Szíriában és Irakban terjeszkedő szélsőségesek. Titkosszolgálati források megerősítették a Napi Gazdaságnak, hogy hazánk megszállása már jóval azelőtt szerepelt az Iszlám Állam tervei között, mielőtt a magyar szerepvállalás egyáltalán szóba került volna a terrorszervezet elleni fellépésben.
Asztana Ez ám a keleti vendégszeretet! Orbán Viktort nagy csokor rózsával várta Kazahsztánban Karim Maszimov az asztani repülőtéren derült ki arról a képről, amit a miniszterelnök a Facebook oldalára töltött fel.
Pécs - A szalámirudakat azért zárták el az üzletben, hogy a vásárlók ne tudják őket meglovasítani
New York Zaklatással, tapogatással vádolja Harvey Weinsteint 63 egy olasz modell.
Lipcse Fájó szívvel altatták el a hatnapos Ormányocskát a kelet-német nagyváros, Lipcse állatkertjében.
Los Angeles - Tény, hogy David Hasselhoff már nem mai gyerek.
A keddi újpesti emberrablás-gyanús sztoriban új információ került elő. A rendőrség szerint férj és feleség voltak a különös eset résztvevői.
Siófok - Vizsgálják, honnan került a rossz étolaj a siófoki konyhára.
Andréka Domonkos, a Külügyminisztérium szervezési vezetője volt, tavaly nyárig a Dunakeszi Kinizsi futsalcsapat ügyvezetőjeként dolgozott
Németország - A Niklas 192 kilométeres sebességgel csapott le, sok embert fák ütöttek agyon.
Los Angeles Nem sikerült túl jól Iggy Azalea24 és Britney Spears 33 együttműködése.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza