Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
Budapest - Súlyos betegséggel kezelték a Oszter Sándort 66, aki le is bénulhatott volna.
London - A MOBO díjátadó főként a fekete zene képviselőit díjazza, különböző kategóriákban. Természetesen az alkalomhoz a tökéletes megjelenés is párosul - ezek a ruhák igazán sejtetik a női domborulatokat. Miért is lenne másként, hiszen a női hírességek manapság quot;mellbedobással quot; - ha nem is nyernek - de indulnak el bármilyen nyilvános eseményre.
Budapest - A Semmelweis Egyetemen készült tanulmány segítség lehet a betegségek okainak megértésében.
1956 októberében Magyarországon békés tüntetéssel kezdődő, fegyveres felkeléssel folytatódó forradalom bontakozott ki a Rákosi Mátyás nevével összefonódó kommunista diktatúra és a szovjet megszállás ellen. Összeállításunkban néhány korabeli képet is megosztunk olvasóinkkal.
Tizenhárom megyére adtak ki figyelmeztetést a várható viharos szél, illetve a jelentős mennyiségű csapadék veszélye miatt csütörtökre.
Budapest - A gyógynövényes italokat és a pálinkákat leszámítva gyakorlatilag minden tömény jócskán megdrágul - írja az index.hu.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Nora Falls - Véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! idei első szériája, ahol a nézők Erdei Zsoltnak 39 ítélték oda a dzsungel királya megtisztelő címet.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Washington - kutyák fogtak el egy férfit, aki szerda este átmászott a Fehér Ház kerítésén az elnöki rezidencia északi pázsitjára - közölte az amerikai elnök biztonságáért felelős titkosszolgálat Secret Service.
Ottawa - A kanadai hatóságok tájékoztatása szerint egy kanadai születésű férfi, Michael Zehaf-Bibeau volt a szerdai ottawai lövöldözés parlamentben lelőtt gyanúsítottja.
A térfigyelő kamerának, na és persze a VII. kerületben szolgálatot teljesítő rendőröknek volt köszönhető, hogy a felvételen látható két gyanúsított már nem garázdálkodik tovább szabadlábon.
Ottawa, Kanada - Agyonlőttek egy fegyverest a rendfenntartók a kanadai parlamentben - jelentette szerdán a CBCTV kanadai televíziós állomás, de a hírt a rendőrség még nem erősítette meg.
A TV2 azért döntött a celeb-valóságshow beszüntetése mellett, mert már régen nem hozta az elvárt nézettségi mutatót értesült a Bors.
Első fokon 2 év 6 hónap fogházbüntetésre ítélte szerdán a Budaörsi Járásbíróság azt a nőt, aki autójával 2012 nyarán Érden elsodort egy ikerbabakocsit, és ezzel két kisgyermek halálát okozta. A kiszabott büntetési tétel fele részének végrehajtását három évre felfüggesztették.
Budapest Hatalmas partival indították a RAM Colosseumban a sikeres HBO-s sorozat, a Terápia 2. évadját.
Nem kis feltűnést keltett a minap Maitland Ward 37 amerikai sorozat-színésznő Hollywoodban.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Budapest - Forgalomkorlátozásokra, és emiatt több közösségi közlekedési járat menetrendjének megváltozására kell számítani az október 23-i események miatt szerda délután, valamint csütörtökön és szombaton - közölte a Budapesti Közlekedési Központ szerdán.
Budapest - A 20 éves fiatalok 96 százaléka az interneten diagnosztizálja magát, majd már kialakult véleménnyel keresi fel az orvost - derül ki a legjobborvos.hu felméréséből.
Peking Legalább négy hónapra lesz szükség az ebolajárvány megfékezéséhez, még akkor is, ha minden szükséges intézkedést meghoznak jelentette ki szerdán a Vöröskereszt és a Vörös Félhold Társaságok Nemzetközi Szövetségének IFRC főtitkára. Hozzátette a quot;tétlenség quot; sokba fog kerülni.
Az Édes Élet szereplői egymás méreteit hasonlították össze!
Kecskemét - Adócsalás bűntette miatt első fokon 9 hónap, 2 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Kecskeméti Törvényszék Gyenes Levente hetedrendű vádlottat, Gyömrő polgármesterét egy 32 vádlott ellen indított per szerdán kihirdetett ítéletében.
Los Angeles - Közszeméremsértés miatt vádat emeltek a Django elszabadul színésznője, Danielle Watts ellen a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon, amiért fényes nappal egy autóban szeretkezett partnerével. A színésznő korábban a jogai megsértésével vádolta az őt előállító rendőröket.
Véget ért a modell és énekesnő, Dukai Regina és a labdarúgó, Feczesin Róbert kapcsolata.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza