Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss bulvár hírek, pletykák a sztárok titkairól, életéről, a csillogás világából. Ha téged is érdekel a celebek, sztárok élete, friss bulvár hírek.
részletek »

Bulvár hírek, sztárok, celebek, tuti bulvár hírek, csillogás, pletyka, sztori

Keresés
Budapest A péceli forgalmas út mellett bukkantak rá legyengülve és kihűlve Tétára, az elárvult sünbabára állatbarátok.
Koszovó Nekik is kell egy kis lazítás! Rendhagyó módon idézik fel az iskolai kidobós emlékeit a Koszovóban szolgáló magyar katonák.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Szabályosan a levegőbe akart röpíteni egy XVII. kerületi áruházat egy budapesti férfi, akinek bár az autója kigyulladt, a remélt robbanás azonban nem következett be.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Egy pillanatra sem jött zavarba attól, hogy az utcán kell átöltöznie a Narancsvidék című sorozat sztárjának.
Morpeth, Northumberland - Hálából jótékonysági célokra fordította teljes vagyonát Brian Burnie 70, miután felesége felgyógyult halálos betegségéből - az asszony azonban nem akart így élni mellette, és elhagyta.
Újabb csínytevés borzolja Bruce Willis és Demi Moore idegeit, miután lányaik a fürdőkádban ülve készítettek magukról selfie-t.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Újdelhi A felnőttek fejére nő Karan Singh 5. Az indiai kisfiú a világ legmagasabb ötéves gyereke, már most 154 centiméter magas!
Összecsaptak a Corinthians szurkolók egymással csapatuk Sao Paulo elleni mérkőzésén vasárnap, a brazil bajnokság 23. fordulójában, mert nézeteltérésük támadt egymással, a balhét csak a rendőrség határozott közbelépése tudta megakadályozni.
Temperance, Michigan Pénisz alakban irtották ki a füvet vicces kedvű rongálók egy amerikai középiskola futballpályájának gyepén.
A három héttel ezelőtt történt celebek, énekesek és színészek ellen elkövetett hackertámadás után most újabb hírességek - például Kim Kardashian, Rihanna, Avril Lavigne és Jessica Alba - meztelen képei kerültek közszemlére.
A létező legszigorúbb biztonsági intézkedések között szállították Spanyolországba a második, ebola-vírussal megfertőződött férfit.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Különös vonzalma támadt a robotok iránt a színésznek, aki láthatóan komoly érzelmeket táplál új társa quot; iránt.
Los Angeles - A csúcsformában, és a Herkules rendezőjével, Bred Ratnerrel jár Mariah Carey 45, aki nemrég jelentette be szakított férjével, Nick Cannonnal.
New Orleans - Kísértetek lakta házban lakott Nicolas Cage 50, ahol annak idején horrorfilmjéhez a forgató könyvet is meg akarta írni. Nem sokáig bírta, így a könyvvel sem nagyon haladt, nem is készült el soha.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Los Angeles - Csak Robin Williams 63 halála után jött rá legjobb barátja, Billy Connolly 71, a világsztár el akart tőle búcsúzni legutolsó telefonbeszélgetésük alkalmával.
Kemény összecsapások alakultak ki a skóciai Glasgowban, amikor a függetlenség-pártiak és a gyarmatpártiak a szavazás eredményének kihirdetését követően a nyílt utcán mentek egymásnak.
A cikket a részletekre kattintva olvashatod el.
Velence - Ötezer néző előtt lezuhant és szörnyethalt egy légi bemutatón Francesco Fornabaio világbajnok olasz műrepülő.
Budapest Tizenötmilliót fizetett Szabó Zsófiért 25 az RTL Klub! Korábban nem volt példa arra, hogy az RTL Klub fizessen egy olyan ember után, akit a konkurenciától csábított át.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza