Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss hírek percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!: Videó - Terelés [19009. oldal]
részletek »

Friss hírek a világból és hazánkból: Videó - Terelés [19009. oldal]

Keresés
Hírek - 19009. oldal
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában mára virradóra rendezték meg a nagydöntő ötödik találkozóját, melyen a házigazdák 121 106-ra felülmúlták az Oklahoma City Thundert. A Miami ezzel a győzelmével megnyerte az NBA 2011-2012-es szezonját. A sikerhez nagymértékben hozzájárult a csapat motorja , LeBron James, aki összesen 26 pontot dobott, míg játékostársa, Mike Miller 23 egységig jutott. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
Külföldi utazás esetén mindenképpen tájékozódjunk az adott célország járványügyi helyzetéről, a szükséges védőoltásokról, és keressük fel a háziorvosunkat, ill. az oltópontokat.
Untitled document
Örökmozgóknak és két lábon járó kiskorú energiabombáknak igyekeztünk megtalálni a legjobb nyári programokat. A top 3-ba a Litkey Farkas féle vitorlás, egy izgalmas military, valamint egy természet közeli lovas tábor került be.
Cristiano Ronaldo egészen kiválóan játszott a csütörtök esti Csehország Portugália Európa-bajnoki negyeddöntőn 0 1. A portugál támadó szerezte a találkozó egyetlen gólját, de emellett számos alkalommal veszélyeztette a csehek kapuját, többek között két kapufát is lőtt. Az alábbi összeállításban Ronaldo legveszélyesebb megmozdulásait láthatják.
Untitled document
Módosítják az ország szerzői jogi törvényét, akár két év börtönt kaphatnak a letöltők.
Újabb egy évig a bajnok és kupagyőztes Szolnok kosárlabdacsapatában játszik Brandon Gay.
Untitled documentA Hal aacute;sztelki kihajt oacute; aacute;gat 06.21- eacute;n megnyitott aacute;k, iacute;gy az M1 felől m aacute;r ki lehet hajtani!
Az Ifo gazdaságkutató intézet júniusi üzleti klíma indexe 105,3 pont lett, ami némileg alulmúlja a 105,6 pontos várakozásokat. Májusban még 106,9 ponton állt a barométer. További részletek hamarosan... ... ...
Az ország cenzúrával vádolja a céget és igazságtalannak tartja a lépést.
Miután a héten Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke leszögezte, semmi kivetnivalót sem látna egy esetleges Fernando Alonso, Sebastian Vettel párosításban a jövőben, Valenciában maga a spanyol is megerősítette felettese véleményét. A kétszeres világbajnok azonban nem ezen rágódik.

Bajnok a Miami Heat!

2012.06.22. 10:14
A Miami Heat 121-106-ra legyőzte az Oklahoma City Thundert magyar idő szerint csütörtökről péntekre virradóra, és 4-1-es összesítéssel megnyerte az NBA 2011-12-es kiírását. LeBron James ellenállhatatlan volt, tripla duplájával 26 pont, 11 lepattanó, 13 assziszt egymaga végezte ki az ellenfelet. A jutalom nem maradt el, a 27 éves ohióit választották a párharc MVP-jének, azaz legértékesebb játékosának. A Heatnek az is belefért, hogy az utolsó negyedet kilenc ponttal elveszítse, a másik három megnyert játékrész bőven ellensúlyozta. James mellett Dwyane Wade és Chris Bosh is hozta magát, Mike Miller pedig felnőtt hozzájuk; 23 ponttal ő is sokat hozzátett a győzelemhez.
Untitled document
A világ négyezer legbefolyásosabb twitterezőjének tevékenységét elemző honlapot indított...
Az egyetemi diákok tudományos teljesítményét növelő hallgatói kezdeményezéseket támogat a Siemens a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem BME Pro Progressio Alapítványának pályázatán. Négy hallgatói ... ...
Az Apple-társalapító elektronikus szabadságharcos mosolyogva ölelkezett a Megaupload-vezérrel.
Kassai Viktor szerint játékvezetői csapata tagjainak felesleges lenne egymásra mutogatniuk, miután egy hibás ítélet miatt már a csoportkör után haza kellett jönniük a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságról.
A kieső Zalaegerszegből erősítette meg keretét a Soproni KC kosárlabdacsapata, amely szerződtette Tóth Gergelyt.
Untitled documentNagyfel uuml;letű burkolatjav iacute;t aacute;s miatt a főp aacute;lya forgalm aacute;t mindk eacute;t oldalon kiterelik a p aacute;lya melletti csom oacute;ponti ouml;sszek ouml;tő aacute;gra. A főp aacute;lya forgalma zavartalan!
Christine Lagarde az IMF igazgatója olyan válságkezelési intézkedéseket támogat, amelyeket a német kormány makacsul ellenez. A Nemzetközi Valutaalap nyíltan szembe fordult az eurózóna legbefolyásosabb ... ...
Nevezési figyelmetlenségek miatt két versenyzőnk nem tud rajthoz állni a kajak-kenu Európa-bajnokságon. Kiss Tamás olimpiai bronzérmes kenus C 1 5000 méteren, míg Dobos András K 2 500 méteren szerepelt volna, ha megkapja a rajtengedélyt de nem kapták meg...
Untitled document
A verespataki aranybányaprojekt körüli, évek óta tartó politikai huzavona drámai módon sújtotta a bukaresti börzén BVB jegyzett iFond Gold IFG aranyalap teljesítményét. A Napi Gazdaság pénteki számának ... ...
Untitled documentNagyfel uuml;letű burkolatjav iacute;t aacute;s miatt csak a k eacute;t belső s aacute;v j aacute;rhat oacute;, a legsz eacute;lső s aacute;vot z aacute;rva tartj aacute;k.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza