Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Tuti friss hírek percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
részletek »

Friss hírek a világból és hazánkból

Keresés
Elfogadta a devizahitelek jövő évi forintosítását és a fair bankokról szóló törvényt az Országgyűlés.
A Huffington Postnak jellemzi ekként Magyarországot egy magyar származású kanadai professzor, aki azt is elmondja, mi a baj a mostani tiltakozásokkal.
Orbán Viktor meghallotta a nép hangját, és megígérte az állami rádióban, hogy visszavonja az internetadó tervezetét. De az őrületnek messze nincs vége, ez kiderült abból, ahogyan beszélt ezekről a dolgokról.
Mivel pénteken reggel Orbán Viktor nagyon misztikusan fogalmazva bár, de azt mondta, hogy a Fidesz vissza fogva vonni az utóbbi évek leghevesebb társadalmi tiltakozást kiváltó politikai tervét, a netadó bevezetését, péntek...
A svájci Tages-Anzeiger szerint gyanús, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök rövid idő alatt kétszer is megfordult Zürichben. A lapban bejelent cikk szerint a következő dolgok miatt gyanúsak a magánutak
A távközlési adó kiterjesztése ebben a formában nem vezethető be
Akár 10-20 forinttal is csökkenhet a következő hónapokban az üzemanyagok ára, miután a 12 OPEC-tagállam csütörtöki tanácskozásán úgy döntött, nem csökkenti a kitermelést. Pletser Tamás, az Erste olajipari ... ...
Budapest - A humorista régi nagy szerelme a dobolás.
Így torkollt erőszakba az internetadó elleni tüntetés
Veszprém Nem akárki lehet Simicska Lajos milliárdos vállalkozó ellenfele Veszprémben a februárban esedékes időközi választáson.
Franciaországnak rugalmasabbá kellene tennie a munkaerőpiacát, Németországnak pedig többet kellene beruháznia és több bevándorlót kellene befogadnia.
Az euró 19 órakor 307,26 forinton, három órával korábban 306,98 forinton, reggel 7 órakor 306,99 forinton állt. A dollár jegyzése a kora reggeli 245,48 forintról délutánra 245,74 forintra, este hét órára ... ...
Könyvet írt a mellébeszélésről Leleplezett hazugságok címmel Danny Blue 33. A mentalista azt ígéri, eligazítást nyújt az emberi viselkedés útvesztőjében .
Jövőre az internetszolgáltatásra is kiterjesztik a távközlési adót, amelyet eddig a hanghívások, SMS-ek és MMS-ek után fizettek a távközlési szolgáltatók. Az adó mértéke minden megkezdett gigabyte adatforgalom után 150 forint...
Magyarország Felnőtteknek és a legkisebbnek is jó játék a Blikk Jackpotja.
A nemzeti fejlesztési miniszter a Belügyminisztériumot jelölte ki a magyar-szlovák összekötő földgázvezeték építéséért és üzemeltetéséért felelős Magyar Gáz Tranzit Zrt.-ben az állami tulajdonosi jog gyakorlójának 2020. december 31-ig, a Magyar Közlöny csütörtöki számában megjelent rendelet szerint.
Megfizethetetlen szintre nőtt a görög államkötvények hozama, miután nem hoztak eredményt az athéni kormány és a Görögországot finanszírozó nemzetközi donorok tárgyalásai. Teljes a bizonytalanság, egyes ... ...
Orlando Bátki Bernadett 29 delfinekkel úszott. A szexi playmate szebbnél szebb helyeken fordul meg, hogy pózoljon a fényképezőgépek előtt. Ezúttal még delfinekkel is úszhatott, ami hatalmas élmény volt számára.
A Magyar Nemzeti Bank MNB alapkamatának jelentős további csökkentését jósolták hétfői helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők a legutóbbi magyarországi inflációs adatok alapján.
Szöul Ámort, a szerelem nyilasát, esetleg Tell Vilmost, de az is lehet, hogy a honfoglaló magyarokat próbálta utánozni csütörtökön Orbán Viktor Szöulban.
Nem csökkenti a napi 30 millió hordós együttes kitermelési kvótáját az OPEC. A 12 olajexportáló országot tömörítő szervezet mai bécsi találkozója az utóbbi évek legfontosabb olajpiacot érintő eseménye volt, amely meghatározhatja az olaj árfolyamának alakulását 2015 első negyedévére is.
Először csak egy ártalmatlan aknagránátszárnyat találtak a tűzszerészek, de kisebb kutatás után előkerült egy robbanótest is.
Távozik posztjáról Kovácsics Iván, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám és pénzügyőri elnökhelyettese. Kovácsics Iván január végével távozik a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól - tudta meg a hvg.hu. A portál információi ... ...
Budapest Összeállt a Rising Star top 24-es mezőnye!
Két ukrán belügyi alakulat elmenekült a harcok sújtotta övezetből Kelet-Ukrajnában - közölte pénteken Hennagyij Moszkal Luhanszk megyei kormányzó.
Tuti hírek - percről percre - több ezer hír naponta belföldről és külföldről!
nyitólapraoldal tetejérevissza