Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Dr. Téboly varázsműhelye címmel új saját gyártású gyerekműsort láthat a közönség áprilistól az M2 Gyerekcsatornán - közölte a
részletek »

Új gyermek műsor az M2-ön - Dr. Téboly varázsműhelye

Új gyermek műsor az M2-ön - Dr. Téboly varázsműhelye
Új gyermek műsor az M2-ön - Dr. Téboly varázsműhelye
Szent Kristóf mesébe illő legendája az emberiséget öröktől fogva foglalkoztató kérdésre keresi a választ: mivégre vagyunk a világon, mi az a méltó feladat, ami értelmet adhat életünknek
2013.04.05. 10:39
Címkék - bábszínház, Dr.-Téboly-professzor, gyerekszínház, M2-Gyerekcsatorna, MTVA, sajtóiroda
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza
Dr. Téboly varázsműhelye címmel új saját gyártású gyerekműsort láthat a közönség áprilistól az M2 Gyerekcsatornán - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája csütörtökön. A négy részes műsort áprilisban minden szombaton 16.30-tól láthatják a gyerekek.

A négy részes műsort áprilisban minden szombaton 16.30-tól láthatják a gyerekek. A sorozat minden részében egy gyerekszínházi előadást vezetnek fel a kerettörténettel, amelyben Dr. Téboly, az őrült professzor és segédei mutatják be a színfalak mögötti birodalmat.

A humorral fűszerezett tárlatvezetésen a műsor nézői felfedezhetik, hogy hol készülnek az előadáshoz szükséges kellékek.

"Dr. Téboly professzor többek között a pattogó tej, a végtelen csokoládé és az egy órán át tartó ötperces szünet megálmodója. Csupa olyan dolgot talál fel, ami a gyerekek életéhez elengedhetetlen" - olvasható a műsor ismertetőjében.

Dr. Téboly műhelyében félkész találmányok, megvalósításra váró megrendelések között dolgozik barátaival: Nimuval, a nílusi múmiával és Vilivel, a visszabeszélő linzerkarikával, aki egy félresikerült kísérlet eredményeként maradt a professzornál és képtelen csendben maradni.

A kerettörténet szerint mivel a bábszínházak és gyerekszínházak kivétel nélkül tőlük rendelik a varázslatos eszközeiket, temérdek dolguk akad: a varázsműhelyben mindig éppen a következő előadás kellékei készülnek. (mti)
Az M2 gyerekcsatorna indulása (2012.12.22.) - Himnusz (gyermekkórus)
Gyerekek mesélnek arról, ők milyen gyerekcsatornát szeretnének...
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Oldal tetejére
Vissza
nyitólapraoldal tetejérevissza