Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Bár nem édesség, de sós rágcsálnivaló, amolyan borkorcsolya szerűség ez a leveles tésztából készült sütemény. Én uzsonnára sütöttem a
részletek »

Paprikás szendvics recept

Paprikás szendvics recept
Paprikás szendvics recept
Paprikás szendvics
2014.09.05. 07:35
Címkék - anya, anyák-napi, paprika, recept, szendvics, ünnep
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza
Bár nem édesség, de sós rágcsálnivaló, amolyan borkorcsolya szerűség ez a leveles tésztából készült sütemény. Én uzsonnára sütöttem a gyerekeknek, akik nagy élvezettel ették a színes, édes paprikás krémsajtos falatokat.
Hozzávalók 10 db-hoz: 1 cs friss Tante Fannyi leveles tészta, 1 kaliforniai paprika (az enyém sárga és zöld árnyalatú volt), 1 tubus ömlesztett sajt (a zsíros verzió), 2 gerezd fokhagyma, 1 tojás, só, tört színes borsA tésztát 10 perccel a sütés előtt kivesszük a hűtőből. A sajtot összekeverjük a fűszerekkel, és a tojással, valamint a reszelt fokhagymával. A paprikát nagyon vékony csíkokra vágjuk. A tésztát kitekerjük, majd 10 egyforma méretű lappá vágjuk. Mindegyik közepét megkenjük a krémmel úgy, hogy a tésztalapok szélei 1-1 cm vastagságban üresek maradjanak. A krémekre tesszük a paprika csíkokat darabonként 5-6 csíkot, vagy amennyi kijön. 200 fokos sütőben arany barnára sütjük.
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Oldal tetejére
Vissza
nyitólapraoldal tetejérevissza