Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A hímzett vászontáska igazi egyedi ajándék bármilyen korosztálynak, ideális ajándék nőknek. A táska ráadásul hasznos kelléke hétköznapjainknak is.
részletek »

A vászontáska hímzés, hímzett vászontáska - egyedi hímzett ajándék, ajándék hímezve

Navigáció

Hímzett egyedi ajándékok - Vászontáska hímzés
Vászontáska hímzés
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Vászontáska hímzés
A díszített vászontáska, táska mindig is nagyon divatos volt. Régebben a fiatal lányok egymás táskáit feliratozták, varrták, vagy hímezték. Olyan volt ez a körükben, mint a barátság füzet. Egy-egy hímzés jelképezte a barátsági kötődést. Mostanság már maguknak "tuningolják" a táskáikat. Hímzést, függőket, bizsu ékszereket helyeznek rá.

Egyszerű és praktikus megoldás a hímzett vászontáska. Környezetbarát, és szép holmi. Olyan, amit szívesen veszünk meg magunknak is, ha valami szép díszítést találunk rajta. Ám ne csak magunkra gondoljunk. A hímzett vászontáska igazi egyedi és ötletes ajándék. Egy kiváltságnak számít, ha valakinek ilyet ajándékozunk, hiszen a táska hímzés önmagában egy aprólékos munkát takar, és persze jobban mutat, mint egy-egy rányomtatott minta.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Átmeneti készlethiány
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A hímzett vászontáska, táska mindig a divat velejárója volt, de most talán sokkal inkább különlegesség, mint eddig. A vászontáska igazi egyedi ajándék bármilyen korosztálynak.

Könnyű anyagának és hosszú füleinek köszönhetően a hímzett vászontáska kényelmesen hordható, vállra akasztva elenyészik a benne hordott súly. Könnyen tisztítható, a hímzés nem bomlik vissza könnyedén. A hímzés még a 40 fokos mosógépben is megtartja formáját. A vászontáska hímzés géppel készül, amelyben hat cérnatartó fej van. Precíziós hímzés is elvégezhető rajt a közel 800 percenkénti leütés, öltés mellett.

A lenvászon anyagú vászontáskával illetve a rajta elhelyezkedő dekorációs hímzéssel a környezeted is véded, hiszen 100%-ban lebomlik, ha esetleg megválnál tőle, és legalább nem használsz nylon zacskókat.

A vászontáska hímzés ma már nem csak a kiváltságosok részére érhető el.
nyitólapraoldal tetejérevissza