Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az egyedi, fényképes üveg vágódeszka, üveg alátét, vagy más néven konyhai alátét mára a konyha igazi dísze, ékköve. Az üveg vágódeszka kreatív ajándék, meglepetés a konyha szerelmeseinek.
részletek »

Az üveg alátét, vágódeszka kreatív ajándék ötlet - egyedi fényképes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Üveg alátét, vágódeszka
Üveg alátét, vágódeszka
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Üveg alátét, vágódeszka
Az új évezredben, az új generáció születésével mindig új szokások jönnek divatba. A 20-as években közösségi helyeken jött össze a szűk baráti társaság, ezt felváltották a 70-es években a különböző klubok, majd a 80-as években leszűkült a hely és a nappalikban dohányzóasztalkák mellett társalogtak az emberek. Manapság pedig a nyitott, amerikai stílusú konyhákban álldogálnak, beszélgetnek, amíg valaki ott sürög-forog körülöttük. A házigazda sokszor nem ugrál a vendégek körül, hanem mindenki magát szolgálja ki, ő pedig kényelmesen folytatja teendőit a konyhában. Sokkal díszletesebbek is a mai konyhák elődeiknél.

Szívesebben helyezünk ki képet a falra vagy a konyhaszekrényre. Szeretjük díszíteni színes dolgokkal, így sokkal inkább válhat a társasági élet kellemes középpontjává. Az egyedi, fényképes üveg vágódeszka igazi dísze, ékköve lehet a mai konyháknak. Az üveg vágódeszka strapabíró és karcmentes, továbbá az üveg alátét hőálló is. Az üveg vágódeszka kreatív ajándék a konyha szerelmeseinek.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Az üveg alátét ( konyhai alátét, vágódeszka ) vastag, tiszta üvegből készül, ami nagyon jól bírja a hőt, ha nem éri felületi feszültség. A sima élű kések nem hagynak nyomot (a recéssel már vigyázni kell), könnyedén siklik a felületén.

Az üveg alátét alsó felülete egy szublimációs réteggel van ellátva, amely tartalmazza a fehér alapbevonatot is. Ezen keresztül szublimál a festék az üveglapig, majd a végén a fehér bevonat fixálódik. Pontosabban az alátét nem átlátszó, és a kép tökéletes minőségben kerül rá hődiffúzióval és nem ráragasztós megoldással.
nyitólapraoldal tetejérevissza