Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Egyedi torta, ehető tortalap saját fotóval a teljesebb szülinapért. Kedves szülinapi ajándék az ehető tortapapír, fényképes ostya. Az ehető ostyalap az egyedi torta dísze. Kiváló szülinapi ajándék.
részletek »

Tortalap, fényképes ostya, ehető tortapapír - egyedi fényképes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Tortalap fényképpel
Tortalap fényképpel
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Tortalap fényképpel
A torta eredete még az ókorra vezethető vissza. Állítólag Nagy Sándor találta fel. Történt ugyanis, hogy lakodalmat rendezett tízezer makedón férfinak és tízezer perzsa nőnek. A katonák akkoriban élelemként torta alakú kenyeret kaptak, ami nagyjából 60 dkg-os volt. Ez alkalomból azonban igazi királyi tortát kaphattak, ugyanis Nagy Sándor gabona, mandula, dió és szárított gyümölcsdarabkák mézes tésztájából készíttette el a fejadagokat és a belsejébe ánizsos, kecsketúrós, mézes krémet töltetett, a tetejét pedig mézbe mártott rózsaszirmok díszítették. A torta gyakorlatilag azóta sokat változott mint az alapanyagok, mind a díszítés terén.

Egyedi megoldásként kínálunk garantáltan megelégedettséget hozó fényképes tortalapot ( egyedi, fényképes tortalap vagy ostyalap ). Itt a fényképet ételfestékkel nyomtatjuk az ehető tortalap tetejére, ami semleges ízű és vaníliás illatú. Rendelj egyedi, fényképes tortalapot a teljesebb és meghittebb szülinapért, kiváló szülinapi ajándék. Csak választanod kell, mit szeretnél elhelyezni a torta tetején: ostyalap vagy tortapapír.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Az egyedi fényképes tortalap, ostyalap, tortapapír az alábbi összetevőkből állnak.

Az ehető papír összetétele: keményítő, glicerin, cukor, stabilizátor, dextróz, emulgeálószer, édesítőszer - szacharin, citromsav, aroma, nyomokban dióféléket tartalmazhat.

Ostya összetétele: burgonyakeményítő, víz, növényi olaj

Mérete: 21x30 cm-es téglalap alakú, illetve 20x20 cm-es kör alakú.

A fényképes tortalap, ostyalap nagyon jó nedvszívó, így a rá helyezett fotó nyilván nem tökéletesen fénykép minőségű, hanem egy kicsit fakóbb, és nem annyira részletgazdag. A fényképes tortalap, ostyalap könnyen ráhelyezhető a tortára, akár zselatinnal is bevonhatjuk, hogy szebben nézzen ki, csak arra kell vigyázni, nehogy a zselatint forrón vigyük fel, mert elmosódik a fénykép. A fényképes tortalap, ostyalap könnyen elválik a hordozóanyagtól, könnyen áthelyezhető, a szélét, kontúrját meg szépen ki lehet tölteni, díszíteni tejszínhabbal is.

Rendelj egyedi tortalapot illetve ostyalapot saját fényképpel, a teljesebb szülinapért! Kiváló szülinapi ajándék. Jó étvágyat kívánunk!
nyitólapraoldal tetejérevissza