Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Milyen is az egyedi törölköző? Mindkét oldalán saját fotót és szöveget helyezhetsz el. Az így elkészített törölköző kiváló ajándék kedvesednek születésnapra, névnapra, remek karácsonyi ajándék.
részletek »

Egyedi törölköző fényképpel, fényképes törölköző - egyedi fényképes ajándék ötlet

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Törölköző fényképpel
Törölköző fényképpel
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Törölköző fényképpel
A törölköző a legfontosabb használati tárgy a tisztálkodáshoz. Azon kívül még egy törölköző sok mindenre használható. Strandon heverészni, kamillát gőzölni, takarózni a meleg elől. Kiváló ajándék a törölköző, hiszen minden nap használjuk, minden nap rápillantunk, és eszünkbe jut az ajándék átadója.

Még jobb ajándék a fényképes törölköző, amelyből a saját fotó, üzenet hatására igazán egyedi ajándék készíthető. Sokan varrnak, vagy hímeznek rá monogramot, esetleg egy meglepetés kártyát csatolnak mellé. Hímzésre is van lehetőséged, hogy a törölköző egyedi ajándék lehessen, de még egyedibb tud lenni, ha a törölköző fényképet hordoz.

Készíttess olyan ajándékot, ami teljesen újszerű, hiszen az egyedi ajándék amelyet saját fénykép, fotó díszít, nem mindennapi dolog.

A törölközőből szinte pillanatok alatt igazán egyedi, szívhez szóló egyedi ajándék varázsolható. Tedd rá szeretteid fénykép mását, vagy más arcképes fénykép alteregóját, akibe beletörölnéd te is.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Az egyedi törölközőt puha és nagyon jó nedvszívó anyagból készítik részedrel. A fénykép felvitele az egyedi törölköző felületére szublimációs eljárással készül. A fénykép megtükrözött mását egy hordozóra nyomjuk, amiről a tintát magas hőmérsékleten működő hőpréssel szublimáljuk az egyedi törölköző felületére.

Az így felvitt kép nagyon tartós marad, hiszen a fénykép az termék anyagába ágyazódik bele, annak anyagát színezi meg. Szinte egy örökre megmarad, hogy például mindig legyen mibe törölnöd a kezed.
nyitólapraoldal tetejérevissza