Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Egyedi, fényképes tolltartó, egyedi ajándék, karácsonyi ajándék, képes ajándék, ajándék ötletek, tolltartó, diákok, iskola, ajándék
részletek »

Tolltartó, egyedi képpel, diákok, iskola, ajándék ötletek, fényképes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Tolltartó, tolltartó egyedi képpel
Tolltartó, tolltartó egyedi képpel
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Tolltartó, tolltartó egyedi képpel
Tolltartó egyedi fényképpel - fényképes tolltartó

Rendelj egyedi fényképes tolltartót, amely bármilyen alkalomra, ajándékozásra kitűnő ajándék, meglepetés lehet! Egyedi fényképes tolltartó, diákok, iskola. Cipzáros tolltartó saját képpel, fotóval, fényképpel és felirattal. Karácsonyi, születésnapi, névnapi, ballagási ajándéknak is kitűnő.

Egyedi fényképes tolltartó, egyedi ajándék, karácsonyi ajándék, képes ajándék, ajándék ötletek, tolltartó, diákok, iskola, fényképes tolltartó, ajándék, légy mindig egyedi!
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Átmeneti készlethiány
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A tolltartó tollak vagy ceruzák raktározására,

elhelyezésére alkalmas tároló, fényképes tolltartó. A tolltartóban általában számos más dolog is tartható, ilyen például a hegyező, a számológép, a radír és tűzőgép is. A tolltartókat kemény vagy lágyabb műanyagból készítik. Az általunk forgalmazott fényképes tolltartó fekete gyöngyvászon anyagból készült, ömlesztett, illetve sorba elhelyezett íróeszközök tárolására alkalmas. A lágyabb változatokat általában cipzárral lehet bezárni, ilyen a miénk is. A díszített változatok népszerűek a tanulók körében. Gyakran szerepelnek rajtuk védjeggyel rendelkező illusztrációk. De találhatóak rajta hírességek, rajzfilm figurák, kedvenc színészek képei, portréi. A mi tolltartónk egyedi, saját magad által felvitt kép, fotó elhelyezésére alkalmas, egyedi fényképes tolltartó, diákok, iskola, ajándék ötletek, fényképes ajándék.


Diákok, tanulók, iskolások figyelem!

Az előírásokban szerepelni szokott, hogy átláthatónak kell lenniük a tolltartóknak a dolgozatírás alatt? Azért, hogy megelőzzék ezzel is azt, hogy puskának használt feljegyzéseket rejtsenek el a tolltartókban a diákok. Hát meg kell mondanunk, hogy szerintünk ez nem igaz! Te hallottál már ilyenről? A mi tolltartónk azonban, fényképes tolltartó, alkalmas íróeszközeid praktikus és rendezett elhelyezésére. Vagy másra is?


Tippek - ez a legkevésbé feltűnő, praktikus segédeszköz

1. tipp - Figyelem diákok! Már a tanárok is tudnak róla, tehát vigyázz vele! Ha praktikus, egyedi tolltartód van, fényképes tolltartó: ragassz bele egy órarendet és vágj bele a lehetőség szerint minél nagyobbat, rakd alá a puskát és ha jön a tanár mond azt hogy kifogyott a tollad.

2. tipp - Itt is csak a képzeleted szabhat határt, hogy hogyan használod ki az adott felületet a tolltartón, fényképes tolltartó. Kis lapokra felírod a puskát, majd ráteszed a ceruzákat, vagy a tolltartó különböző kis zugaiba ragasztod. De azt is megteheted, hogy az alsó vagy oldalsó felére is írsz, csak a kellő pillanatban ne felejtsd el megfordítani a tolltartódat. A tolltartó vásárlásánál célszerű ömlesztett íróeszközöknek alkalmasat vásárolnod.

3. tipp - Itt is a minél nagyobb, ömlesztett jellegű tolltartó van előnyben fényképes tolltartó, hiszen most fedőtárgyként használjuk majd. Amennyiben ha lehetséges a puskát ne rögtön magad elé írd, mert onnan úgyis el kell majd pakolnod a tolltartót. Tehát, vagy közvetlenül írd a padra vagy ragaszd oda a már előre elkészített, méretében is megfelelőt, vagyis a tolltartótól jóval kisebb puskát. Ha figyelsz és körültekintően jársz el, de mégis véletlenül elcsúszik a tolltartód, még akkor sem látszik ki a puskád. A kellő pillanatban pedig egy kicsit félretolod a tolltartód és olvasod a szöveget. Elrejteni is egyszerű a puskát, csupán elkezdesz keresni valamit a tolltartódban, s közben visszahúzod az eredeti helyére. Figyelem elterelő lehet, ha nyitva hagyod, de nem muszáj. Igazi ajándék ötletek, diákok, iskola ...

Előnye - Egy tolltartóban sok puska elfér diákok, és természetes a jelenléte az asztalon.
Hátránya - A tanárok is ismerik, így lebukásveszélyes, tehát nagyon vigyázz!


Egyedi fényképes tolltartó, egyedi ajándék, karácsonyi ajándék, képes ajándék, ajándék ötletek, tolltartó, fényképes tolltartó, ajándék, fényképes ajándék, diákok, iskola, légy mindig egyedi!
nyitólapraoldal tetejérevissza