Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A hímzés által szép és tartós hímzett egyedi ajándékok készíthetőek. A hímzett ajándékok egyediségüknél fogva adhatóak karácsonyra, születésnapra, névnapra, póló hímzés, hímzett törölköző.
részletek »

Hímzett egyedi ajándékok, hímzett ajándék ötletek, gépi hímzés, póló hímzés

Navigáció

Hímzett egyedi ajándékok
Hímzett egyedi ajándékok
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Hímzett egyedi ajándékok
Szeretnéd valami hímzett ajándékkal meglepni szeretteidet?

A hímzés egy elegáns feliratozási mód, amellyel egy nagyon szép és tartós egyedi hímzett ajándék készíthető szeretteidnek, barátodnak, saját magadnak. A legkorszerűbb digitális hímző- gépekkel minden igényt kiszolgálva a legtartósabb gépi hímzést készítjük el az általad kiválasztott termékre: hímzett törölköző, baseball sapka, nagy tappancsú plüss maci, párnahuzat párnával, továbbá póló hímzés, főzőkötény hímzés, partedli hímzés, plüss figurák hímzett pólóban, molinószatyor - vászontáska hímzés. Egyedi hímzett ajándéktárgyak, ajándék hímzés, hímzett meglepetések - Hímzett ajándékok - Megnézem
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Ajándék ötletek
Nézz körül a lehetőségek között és válassz egyedi ajándékot, meglepetést!
Vászontáska...

A hímzett vászontáska igazi egyedi ajándék bármilyen korosztálynak, ideális ajándék nőknek.

Póló hímzés

A póló hímzés igazi egyedi ötlet, egy olyan dolog, amit minden nap használhatsz.

Nagy tappancsú...

Mosolyra fakasztó kreatív meglepetés bármilyen alkalomra a nagy tappancsú plüss maci.

Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A hímzés a mindennapi igénybevételt is nagyon jól bírja,

így nem kell attól tartanod, hogy a hímzett ajándék roncsolódik, tönkre megy a grafika, illetve a hímzett ajándék felületén elhelyezett egyedi szövegek sem fognak lekopni, így a szöveten hosszantartóan szépek maradnak a színek, minták. Legyen ez az ajándék hímzett törölköző vagy baseball sapka, hímzett póló, hímzett főzőkötény, hímzett nagy tappancsú plüss maci, hímzett párnahuzat párnával, hímzett partedli, plüss figurák hímzett pólóban vagy hímzett vászontáska - molinószatyor. Az egyik legkeresettebb egyedi ajándék a póló hímzés.

A hímzett ajándéktárgy, amelyek gépi hímzés készülnek igazán szuper, egyedi ajándék lehet a következő alkalmakra: születésnap, névnap, esküvő, ballagás, karácsonyi ajándék, húsvét, Valentin nap vagy anyák napi ajándéknak is. Lepd meg szeretteidet hímzett ajándékkal. Legyen a meglepetés egyedi és kifejező!


Válassz a grafikák közül, válassz egy tuti mintát

Lehetőséged van kiválasztani a grafikák, hímzés minták közül a neked tetszőt, legyen az hajós minta, óvodai jel (ovisjelek), állatok, autómárkák, esküvő, húsvét, karácsony, mese, sport, szimbólumok, horoszkóp, virágminták vagy az egyéb összefoglaló kategória képei. A hímzés minták kategorizálva találhatóak. Az ajándék hímzés által tartós egyedi meglepetés, hímzett ajándék készíthető.
nyitólapraoldal tetejérevissza