Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Mobiltelefon tartó saját fényképpel egy különleges ajándék nőknek, férfiaknak. Megvédi a telefon felületét a sérüléstől a modern és egyedi telefon tok. Kiváló ajándék ötlet a mobiltelefon tartó.
részletek »

Mobiltelefon tartó, telefon tok, egyedi telefontartó - egyedi fényképes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Telefontartó, telefon tok
Telefontartó, telefon tok
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Telefontartó, telefon tok
A mobiltelefon ma már elengedhetetlen kelléke a mindennapoknak. Legalább annyira fontos, mint a kulcsaink a lakáshoz, vagy a dohányosoknak az öngyújtója. A telefon viszont sérülékeny. Néha bizony előfordul, hogy leejtjük, vagy a zsebben tartva esetleg koszolódik. A mobiltelefonjaink védelmére való a különböző cégek által kínált telefontartó, telefon tok, kis mobil batyu...

A telefontartó, telefon tok megválasztása sem mindegy. Nem elég, hogy a célnak megfeleljen, de ízlésesen is ki kell néznie és ha csörög a mobiltelefonunk a telefontartóban, akkor azt könnyen és gyorsan ki is lehessen venni belőle.

A telefontartó saját fényképpel egy különleges ajándék, amit bármilyen alkalomra ajándékozhatsz és bármilyen korosztálynak, hiszen saját fényképet töltesz fel rá. Az van rajta, amit te szeretnél. Létezhet ennél tökéletesebb ajándék? - nem. Pontosan azt kapod, adod, amit szeretnél.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Az egyedi telefontartó tok kétféle kivitelben rendelhető meg. Mindkettő célirányosan készült, az egyszerűség és a tisztaság szem előtt tartásával, hogy a fénykép a legfeltűnőbb helyen lehessen rajta. A fényképet szuper tartós szublimációs eljárással visszük fel és helyezzük el a telefontartó felületén.

A telefontartó ( telefon tok ) készülhet erős farmer anyagból, amely igen tartós védelmet ad telefonodnak és készülhet még plüss szerű szövetanyagból is. Ez utóbbi mobiltelefon-tartó inkább telefon batyunak mondható, amely egy szalaggal húzható össze a nyitott végénél.

A mobiltelefon-tartó ( telefontartó, telefon tok ) mérete megegyezik a piacon kapható telefonok befogadó képességének méretével.
nyitólapraoldal tetejérevissza