Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A táska, hátizsák, tornazsák, molinótáska, legyél egyedi, különbözz ezzel is, kérd ajándékba, fényképes ajándék, meglepetés, karácsonyi ajándék, szatyor, táska, képes ajándék, egyedi ajándék
részletek »

Egyedi fényképes táska, hátizsák, tornazsák, molinótáska, ajándék ötletek

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Táska, hátizsák, tornazsák, molinótáska
Táska, hátizsák, tornazsák, molinótáska
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Táska, hátizsák, tornazsák, molinótáska
Fényképes molinótáska, táska, hátizsák, tornazsák ...

Ha szeretnél igazán környezetbarát lenni, és szeretnéd védeni a saját környezetedet is a sok-sok szanaszét dobált műanyag zacskóktól, akkor mindenképpen ajánljuk részedre ezt a nagyon jó minőségű egyedi fényképpel ellátott vászontáskánkat - molinótáska, táska. A molinótáska, táska rettentően erős, könnyen mosható, egészen kicsire összehajtható, valamint nagy és kényelmes fülekkel van ellátva.

Unalmasak már a különböző cégek reklámszatyrai - hátizsák, tornazsák, molinótáska, táska? Ráadásul nem is egyediek, nem is személyre szabottak? Sőt mi több, nem is strapabíróak? A bevásárlás, kirándulás sokkal nagyobb örömet hoz majd, ha egy kedves emlék látható a molinótáskánkon, táska, valami olyan, ami teljesen személyes, egyedi, amit ajándékba kaptunk, avagy egy kedves emléket idéz fel bennünk. A molinótáska, táska (vagy vászontáska) felületén egyedi, saját fényképet helyezhetsz el, így azt teljesen egyedivé teheted, és ez által egy sokkal személyesebb ajándék lesz majd egy születésnapra, névnapra, karácsonyra, Valentin napra, vagy bármilyen egyéb jeles eseményre, ünnepre. Nem beszélve arról, ha ezt éppen a mamának, papának ajándékozod a kedves, imádott unokája fotójával. Innen kezdve viszont még a vásárlás is gyorsabban fog menni nagyszüleidnek, még a szatyor, táska, molinótáska is sokkal könnyebb lesz számukra, hiszen a büszkeség, a boldogság ereje is a segítségükre lesz. Molinótáska, táska egyedi képpel, hogy még a vásárlás is könnyebb legyen!

Alkalomra nem csak saját fotóval, képpel ellátott táskát (táska) adhatsz ajándékba, hanem egy jó poénos grafikával, szöveggel is, amellyel garantáltan óriási meglepetést szerezhetsz szeretteidnek, barátaidnak. Egyedi táska, hátizsák, tornazsák, molinótáska, egyedi ajándék ötletek, meglepetés, fényképes ajándék, egyedi ajándék, képes ajándék, karácsonyi ajándék.

Rendelj továbbá vízlepergető, vízálló anyagból is egy erős, egyedi fényképpel ellátott bevásárló táskát (poliészter), illetve tornazsákot (iskolába, uszodába edző cuccaidnak), vagy hátizsákot (túrázáshoz, kiránduláshoz). Választhatóak fehér színben. Légy mindig egyedi! Táska, hátizsák, tornazsák, molinótáska, karácsonyi ajándék, meglepetés!
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Fényképes molinótáska, táska, hátizsák, tornazsák ...

Molinótáska (rendelés) - Egy igazán praktikus, egyedi képes ajándék, saját egyedi képpel! Ezzel a természetbarát molinótáskával, táska, még a bevásárlás is könnyebb lesz. Mosható, kicsire összehajtható. Fiatalos, igazi nyári viselet. Női, vászon kézitáska, molinótáska. Pasztell színének köszönhetően könnyedén beilleszthető a ruhatáradba. Népszerű és egyedi, értékes ajándék lehet a nagypapának, nagymamának, szüleidnek, de akár a barátodnak is egy humoros jó szöveggel, egy remek fotóval ellátva.

Fontos és érdemes, jó tudni azt is, hogy mennyire segítjük, védjük körülöttünk a természetet, környezetünket egy vászontáska megvásárlásával. Egy, az EU egész területén végzett felmérés szerint egyetlen molinótáska megvásárlásával 850 db nylonzacskót válthatunk ki. A molinótáska, táska mérete: 45 x 45 cm-es, nagy és kényelmes fülekkel rendelkezik, így kimondottan egyszerű és nagyon praktikus a használata. Nagyon erős, igen strapabíró alapanyagból készült. A fényképes táska, molinótáska 40 fokon kifordítva mosható, vasalható.

Rendelj egyedi fényképpel erős fehér színű poliészter bevásárlótáskát is szeretteidnek, barátaidnak - Poliészter táska rendelés

Egyedi táska, hátizsák, tornazsák, molinótáska, egyedi ajándék ötletek, meglepetés, fényképes ajándék, egyedi ajándék, képes ajándék, karácsonyi ajándék.Fényképes molinótáska, táska, hátizsák, tornazsák ...

Tornazsák (rendelés) - Egy nagyon frankó, egyedi meglepetés! Az egyedi, saját fényképpel, fotóval ellátott tornazsák elengedhetetlen mindazok számára, akik sportolnak vagy iskolába járnak. Lepd meg saját magadat, vagy sportoló barátodat egy egyedi fényképpel, saját fotóval, szöveggel ellátott tornazsákkal, karácsonyi ajándék! Egy ilyen ajándék, tornazsák tulajdonosa biztos lehet abban, hogy kiemelkedik, kitűnik a többiek közül! Légy mindig egyedi! ... Mérete: 37 x 40.5 cm, színe: fehér

Hátizsák (rendelés) - Egy igazi ajándék ötlet! Hova szeretnénk menni, kirándulni, milyen célból és mennyi csomagunk lesz? Alapvetően ettől függ az, hogy milyen méretű, kialakítású hátizsákot (vagy kerékpáros táskát is), vásároljunk. Ha szereted az egyszerű, és könnyű hátizsákot, akkor ez pontosan neked való hátizsák lesz, amit a megrendelésednek megfelelően saját fényképeddel, fotóddal készítünk el! Így lehetsz igazán egyedi, így leszel igazán feltűnő és nem hétköznapi! Tépőzárral csukódik, hozzáillő színű zsinórral. Mérete: 42 x 50 cm. Színe: fehér.

Egyedi táska, hátizsák, tornazsák, molinótáska, egyedi ajándék ötletek, meglepetés, fényképes ajándék, egyedi ajándék, képes ajándék, karácsonyi ajándék.
nyitólapraoldal tetejérevissza