Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A fényképes egyedi tányér, fali dísztányér, asztali tányér igazán kedves ajándék nőknek, férfiaknak, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
részletek »

Fényképes tányér, dísztányér, asztali tányér - egyedi fényképes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Tányér fényképpel
Tányér fényképpel
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Tányér fényképpel
Mindannyian szeretjük a családi összejöveteleket, legyen az szülinapi köszöntő, névnapi ünnepség, vagy ballagási összejövetel. A teljesebb ünnepléshez ajándékokkal is készülünk és valóban jó érzés adni, ha azzal mosolyt csalhatunk szerettünk, barátunk arcára.

Az ünnepeken a házigazda ünnepi étkészlettel tálal, hiszen az ünnepléshez az is hozzátartozik. Bármilyen kerámián meglátott fénykép meglepő hatást tud kiváltani, főleg, ha az ajándékozott nem is tud a fénykép létezéséről. Tányéraink ( asztali, fali, dísztányér ) étkészlethez nem, de desszert-tányérként kiválóan megállják a helyüket. Vicces tud lenni, amikor az étel fogyasztása közben meglátunk valakit, aki éppen az étel alól figyel ránk a fényképes tányérról.

Enni jó, és enni mindenki szeret, egyedi fényképes asztali tányérból elfogyasztva az ételek is jobban esnek.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Az egyedi tányér a különleges bevonatnak köszönhetően jól bírják az igénybevételt, mosogatógépben is mosható. Fényképes tányérhoz a teljesség kedvéért dísz tányértartót is mellékelünk, hogy akár üvegvitrinbe is ki lehessen helyezni azt.

Rendelj egyedi fényképes tányérokat, hogy a következő ebédnél meglephesd vele rokonaidat. Tedd rá vicces képeiket, ültetőkártyákkal ültess mindenkit más-más tányérhoz, és figyeld a reakciókat. A hatás nem marad el.

A fényképes egyedi tányér, fali dísztányér, asztali tányér igazán kedves ajándék nőknek, férfiaknak, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
nyitólapraoldal tetejérevissza