Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Egyedi fényképes sminktükör, sminkes tükör egy modern nő táskájának elengedhetetlen kelléke. Vele könnyedén ellenőrizhetjük, jó-e még a smink. Kiváló Valentin napi ajándék nőknek.
részletek »

Sminktükör, sminkes tükör, ajándék nőknek - egyedi fényképes ajándék ötletek

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Sminktükör, sminkes tükör
Sminktükör, sminkes tükör
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Sminktükör, sminkes tükör
A tükör, fényképes sminktükör (sminkes tükör) elengedhetetlen kelléke manapság egy modern nő táskájának, retiküljének. Bármikor eljöhet az idő, hogy egy kicsit "rá kell igazítani" és akkor bizony bosszúsak lehetünk, ha nincs a táskában. Időnként hivalkodóan, kacérkodva kerülhet elő a táskából a sminktükör ( sminkes tükör ), hogy tekintetünket a megcélzott férfira szegezhessük. Ilyenkor nem az igazítás a cél, de a sminktükör eszközzé válhat, hogy szemmel tartsuk a kiszemelt prédát.

Ajándékozz barátnődnek egyedi fényképes sminktükröt, hogy minden csinosításnál gondoljon rád, illetve a pillanatra, amit megörökítettél számára a sminktükrön. A sminktükör egyedivé varázsolható, hiszen saját képet tölthetsz fel rá, illetve elláthatod kedves feliratokkal, idézetekkel is.

Ha a kacérkodás a cél, akkor más képnek kell kerülnie a sminktükörre. Nyilván kihívó és figyelemfelkeltő képpel kell ellátni a sminktükör külső felületét vagy egy vicces, kacér megjegyzéssel, hogy a kívánt eredményt elérhessük.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A rendelőprogramba feltöltött saját fényképed a sminktükör külső felületén kerül megjelenítésre. A képet szublimációs eljárással visszük fel egy csillámos felületre, ami kétoldalas ragasztással rögzül a tükör külső felületén. A nyomat időtálló és gyönyörű élénk színekkel bír.

A fényképes sminktükör (sminkes tükör) erős, könnyűfém alapanyagból készül belecsiszolt fémhatású tükörrel ellátva. A tükör részben karcálló, így nem kell félni, ha ráejtenénk a szempillaspirált, fültisztítót, szemöldökcsipeszt, szikét, bajonettet. A női szépségápolás eszköztára kimeríthetetlen, így miért ne dicsekedne valaki egy gyönyörű egyedi fényképes sminktükörrel.
nyitólapraoldal tetejérevissza