Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Egyedi reggeli, konyhai alátét a tányér, bögre alá, hogy jól induljon a reggeled. Igazán jól mutat a fényképes reggeli alátét tetején a bögre, pohár, tányér a konyhában. Kiváló meglepetés ajándék.
részletek »

Egyedi, fényképes konyhai alátét, reggelihez, uzsonnához, teázáshoz, ebédhez

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Reggeli, konyhai alátét
Reggeli, konyhai alátét
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Reggeli, konyhai alátét
Reggelihez, uzsonnához, teázáshoz, egyedi képes konyhai alátétek ... Szerelmed, Szeretteid fényképe otthon a konyhában a reggelid vagy kávéd, teád elfogyasztása közben is visszamosolyoghat rád. Így még a napod is jól kezdődik!

Abban az esetben, ha megállítanánk és megkérdeznénk néhány felnőttet, milyen emlékkép is dereng fel gyermekkori otthonából, a családi fészek meghitt pillanataiból, a legtöbben biztosan a konyhát említenék. Ez nem is csoda, hiszen életünk kezdetén az első éveket bizonyosan a konyhában téblábolva, esve-kelve töltjük el anyukánk vagy nagymamánk mellett. A konyha az a hely, ahol a hétköznapjaink zöme telik, itt él a család igazából együtt, valamint itt telnek a meghitt, közös hétvégi ebédek, vacsorák (édesapa, édesanya és a gyerekek) a szépen megterített asztalnál. A konyhaszépítésnek fontos és hasznos kiegészítője lehet az egyedi fényképes reggeli alátét, amelyre majd felnőtt korában is úgy fog emlékezni gyermeked, mint a konyha egy jellegzetességére, egy régi szép emlékre, a gyermekkorából pislákoló kedves emlékképre, amely igazi, gyermekkori ereklyeként az ő konyhájában is fő helyet foglal majd el és arra fogja csábítani nap, mint nap a reggeli ébresztő kávéja elfogyasztásakor, hogy emlékezzen a boldog, szép gyermekkorára.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Egyedi, fényképes konyhai reggeli alátét, reggelihez, uzsonnához, teázáshoz, ebédhez. Az étkező reggeli alátét felülete mosható, könnyen tisztán tartható, laminált, speciális anyagánál fogva a víz nem okozhat benne kárt. Rendelhető méretek: A/4 (21x30 cm) vagy A/3 (30x45 cm).

Rendelőprogramunk és clip-art gyűjteményünk segítségével különböző kategóriájú hátterek közé rejtheted kedvesedet, szerelmedet, szerettedet legyen az egy gyümölcskosár, vagy gyönyörű naplemente a csodálatos tengerparton. Egy biztos, nincs annál nagyobb élmény mint, hogy életünk ezen pillanataiban is (a konyhában) szerettünk képe tekintsen vissza ránk. Ott ahol életünk nagy részét töltjük. Választhatsz születésnapra, névnapra, Valentin napra, Karácsonyra, Húsvétra, télapóra, évfordulókra, legjobb barátnak, szüleidnek, nagyszüleidnek, gyermekeidről, házi kedvencedről (cica, kutyus, hörcsög ...) különböző stílusokban. Az alátét lehet reggelihez, ebédhez, vacsorához, vagy éppen uzsonnához, az adott alkalomhoz illő.

Tehát, ha nem a saját képedet (fotódat) szeretnéd feltölteni, hanem valami másra vágysz, akkor a www.tutiajandekok.hu clip-art gyűjteményének segítségével rengeteg további lehetőséged van egyedi fényképes konyhai alátéted elkészítéséhez. Válassz a clip-art kategóriáiból, majd képeiből, válassz a legjobb fotók, grafikák közül!

Egyedi, saját fényképes reggeli alátét ... nemcsak a reggeli teázáshoz, kávézáshoz, vacsorához, ebédhez, hanem minden egyes étkezéshez. Rendeld meg, egy igazi meglepetésnek, ajándéknak, a saját fotóval összeállított konyhai, reggeli alátét!
nyitólapraoldal tetejérevissza