Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A képes kirakó, képkirakó, puzzle játék saját fényképpel minden korosztálynak akár egész estén át tartó remek szórakozás. A képkirakó kapható normál és fa alapanyaggal. A kirakó kiváló karácsonyi ajándék.
részletek »

Puzzle játék képpel, képes kirakó, fa puzzle, képkirakó - egyedi fényképes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Puzzle játék képpel
Puzzle játék képpel
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Puzzle játék képpel
A kirakós játék, azaz a képkirakó, vagy más néven puzzle eredeti neve jigsaw, vagyis lombfűrész-rejtvény. A neve arra utal, hogy az első kirakós játékokat még ezzel az eszközzel készítették. Ez egy türelemjáték, ahol a játékos megpróbál az apró darabokból egy nagyobb képet látni, összeállítani.

A puzzle, fényképes kirakó elsősorban játék, fejleszti az orientációs képességet, illetve javítja a kombinatív képességet. A puzzle, azaz a képkirakó ( és ennek egyik fajtája, a fényképes kirakó ) fejleszti még a memóriát és a kézügyességet. A kirakott teljes képet utána be is keretezhetjük.

A puzzle kirakó játék minden korosztálynak tökéletes karácsonyi ajándék, kiváló ajándék férfiaknak és nőknek, gyerekeknek, szülőknek. Hiszen nyilvánvaló tény, hogy öröm, ha az ajándékhoz szórakozás és móka is társul. Kortalan szórakozás a kirakójáték, hiszen gyermekeknek 12 és 60 darabos puzzle is rendelhető egyedi fényképpel, idősebbeknek 120 vagy akár 300 darabos puzzle is van, sőt ha kedvesednek rendelnél, akkor figyelmedbe ajánlanánk a szív alakú kirakójátékot.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A puzzle, fényképes kirakójáték, kirakó legfőbb jellemzője a pontosság, ahogy a darabkák illeszkednek egymáshoz. A másik tulajdonsága a szín, a színek élethűsége. Fontos, hogy a színek mellett a kontraszt is érvényesüljön, mert az alapján tudunk dönteni egy-egy darab pozíciójáról.

A3 - 300 db-os (felülete - csillámos)
A4 - 120 db-os (felülete - csillámos)
A4 - 60 db-os (felülete - fényes)
A6 - 12 db-os (felülete - fényes)
Szív alakú, 112 db-os
Szív alakú, 40 db-os


Létezik kirakós játék csupán néhány résszel kisgyermekek számára, illetve vannak óriási feladványok, több mint 10 000 darabkából, haladók számára. Számukra az egyik legismertebb gyártó - a Ravensburger - háromféle 18 000 darabos kirakós játékot is kínál. Jelenleg a legnagyobb az Eduka spanyol cég Life márkanevű kirakósa, ami 24 000 darabos, ára körülbelül 140 , és ha sikerül kirakni, akkor 4,28 × 1,57 méter helyet igényel.

nyitólapraoldal tetejérevissza