Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A póló hímzés igazi egyedi ajándék, amit minden nap használhatsz. A hímzett póló igazi meglepetés minden alkalomra. Neked már van hímzett pólód?
részletek »

Póló hímzés - egyedi hímzett póló - egyedi hímzett ajándék, ajándék hímezve

Navigáció

Hímzett egyedi ajándékok - Póló hímzés
Póló hímzés
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Póló hímzés
A póló egy mindennapi használati tárgy. Amikor pólót vásárolunk magunknak, bizony jobban körbenézünk sokszor, mint a cipőknél. Fontosnak tartjuk, ha már veszünk egy pólót, akkor az egyedi legyen és valamiben különleges.

Sokféle pólóval találkozni a boltok polcain. Vannak köztük menő márkák és olyanok is, amiken csak a cég logója szerepel, továbbá olyanokat is találhatunk, amelyekre vicces mintákat helyeztek el, de ha igazán egyedire vágyunk, akkor azt a pólót bizony máshol kell keresni. Senkinek nem esik jól, ha egy hosszadalmas keresés után szembejön a saját pólónk az utcán. Az már nem egyedi.

Az igazán egyedi pólót vagy kézzel készíti az ember, vagy fellép például az általunk kínált rendelő-programunkba, és megkeresi a hímzést. A hímzés, egyedi hímzés a legerősebb és legtartósabb módja egy minta felvitelére. A pólóra rengeteg minta közül válogathatsz, szövegeket is helyezhetsz el az így összeállított egyedi hímzett pólódra, vagy egyéni kéréssel is fordulhatsz hozzánk, ha igazán egyedit szeretnél, de nyilván annak az árát meg kell fizetni. Nyugalom. A legolcsóbbak, legszebbek és a legjobbak vagyunk a hímzett egyedi pólók, a hímzés területén.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A hímzett pólóink jó minőségű Gildan és Sol s termékekre készülnek kerek nyakú, galléros és kifejezetten női kivitelben is. A pólókra választhatsz hímzésnek mintákat a galériákból, illetve szövegeket is elhelyezhetsz rajta.

A hímzés egy hatfejes Brother hímzőgéppel kerül a pólódra és direkt hímzéshez kifejlesztett Isacord cérnával varrjuk fel. A hímzés tartósabb minden hordozójánál, így bírja az igénybevételt és a mindennapi használatot.

Az egyedi hímzett póló mosása kézzel 40 fokon ajánlott és a hímzés hosszú éveken át megmarad!
nyitólapraoldal tetejérevissza