Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Rendelj tutira egyedi ajándékot, legyen az egyedi póló vagy teniszpóló saját fényképpel. Lepd meg magad, vagy barátaidat egyedi fényképes póló, teniszpóló ajándékkal, fényképes ajándék, gyerek póló
részletek »

Egyedi póló, teniszpóló, gyerek, női póló,férfi póló, képes ajándék, ajándék ötlet

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Póló egyedi képpel
Póló egyedi képpel
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Póló egyedi képpel
Egyes források szerint a póló mai formája ...

... a római tunikából fejlődött ki, amikor a nők ingszerű blúzt húztak magukra pólóként. Másik forrás szerint Viktória királynő (1819-1901) húzatott hosszú ujjú pólót a tengerészeire, mert zavarta a szőrös férfikarok látványa. Mindenesetre a mai értelemben vett póló, rövid ujjú póló az I. világháborúban realizálódott. A katonáknak szükségük volt a meleg nyárban egy könnyű, szellős alsó ruházatra, mert előtte meleg gyapjúinget használtak.

Mivel akkoriban a pólót sokat hordták felsőrész nélkül is (eredetileg alsóruhának készült) a II. világháború tv-s közvetítéseiben sokat látták a civilek is. Ezáltal és a neves színészek közreműködésével (John Wayne, Marlon Brando és James Dean, akik már az 1950-es években is hordták) honosodott meg a hétköznapi viseletben is a póló.


A galléros teniszpólónak kicsit más története van

A tibetiek (Kína) labdajátéka volt a Pulu nevű játék, amelyet a 7. században vettek át a perzsák. A játék lényege az volt, hogy a lovakról fával ütöttek egy bambuszgömböt. Ez volt a lovaspóló játék elődje, ahol is a csapatok megkülönböztetésére egyedi varrású felsőt használtak, amit a mai galléros teniszpóló elődjének nevezhetünk.

Mindkét pólót, mindkét típust - kereknyakú póló és a galléros teniszpóló - megtalálod a rendelőprogramunkban, és egyedi mintával, saját fényképpel, vicces, egyedi feliratokkal láthatod el. Ne feledd, most ez a sláger: egyedi kereknyakú póló, galléros teniszpóló saját fényképpel.


Továbbá, rendelj magadnak vagy szeretteidnek,

gyermekedenk, szüleidnek, nagyszüleidnek, szerelmednek, legjobb barátodnak egyedi fényképes gyermek pólókat, illetve női kereknyakú pólót is.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Mindennapi használati tárgy, és tutira egyedi ajándék a fényképes kereknyakú póló, galléros teniszpóló. Könnyen tisztítható, 30 fokon kifordítva mosható, vasalható, amelyek kiváló alapanyagokból készültek (gyártók: Sols, Gildan). A kép, saját fotó, szövegezés pedig egy lézernyomtató segítségével kerül a hordozó anyagra (átvivő fólia), ami a kereknyakú póló és a galléros teniszpóló anyagára magas hőfokon kerül transzferálásra, azaz, hőprés segítségével magas hőfokon préseljük (pneumatikus présgép) az alapanyagra, pólóra. Ne hagyd ki, légy mindig egyedi! Póló, pólók, egyedi képes pólók minden alkalomra, minden időben. Egyedi ajándék, fényképes, póló, ajándék.
nyitólapraoldal tetejérevissza