Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az egyedi fényképes poháralátét fényképpel praktikus, szép ajándék mindenkinek minden alkalomra. A fényképes alátét, fa alátét tartós, egyedi és kreatív ajándék.
részletek »

Poháralátét, fa alátét, kreatív ajándék - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Poháralátét
Poháralátét
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Poháralátét
Mindenki találkozott már azzal az esettel, amikor letette a poharát és esetleg túl forró volt a talpa, az meg nem várt kellemetlenségeket okozott például az asztalon. Elég körülményes, ha nincs kéznél egy kis alátét, fa alátét vagy valami hőszigetelő anyag. Kicsit sem találjuk fontosnak, de nagyon bosszantó tud lenni, ha nincs kéznél poháralátét, amikor kellene, amikor szükség lenne rá.

A poháralátét mindig praktikus, szép ajándék mindenkinek. A fa alátét igényes kialakítású. Ez a szép és hasznos ajándék most megrendelhető az oldalunkon teljesen egyedi megoldással. Az egyedi fa poháralátét saját fényképpel készül. Választhatsz a poháralátét felületére képet a több tízezer képes galériából is, de az igazi egyedi ajándék az, ha egy jól sikerült saját fénykép díszíti az egyedi fényképes poháralátét felületét.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A poháralátét kétféle formára készülhet. Egy darabos fa poháralátét kör alakban, illetve kerekített sarkú fa poháralátét négyzetes formában. Mindkettő 10 x 10 cm-es, és teljes nagyságában nyomható fényképpel az ajándék.

Az egyedi poháralátét fényképpel szublimációs ajándék, vagyis magas hőkezeléssel visszük át a festéket a hordozóról az ajándék-tárgyra. A poháralátét tartóssága így igen magas, és ellenáll a hőnek. Forró bögrédet is ráhelyezheted, hiszen a szuper tartós képnek nem árt.

Tisztítani csak enyhén nedves kendővel lehet, hiszen fa alapja van, és ugye köztudott, hogy víz hatására a fa sérülékennyé tud válni, tehát mosogatógépben nem tisztítható ez az egyedi fa alátét.
nyitólapraoldal tetejérevissza