Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A plüssfigura- maci, nyuszi, kutya, hóember - egyedi fényképes ajándék kiváló bármilyen alkalomra. A plüssfigura, plüss állatok, játékok, figurák egyedi pólóban még a felnőttek kabala tárgyaiként is kedveltek.
részletek »

Plüss figurák, plüss állatok, plüss játékok, plüss maci, plüss nyuszi, hóember

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Plüss figurák, állatok
Plüss figurák, állatok
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Plüss figurák, állatok
Szerintem mindannyian nagyon szerettük a plüss állatokat, plüss figurákat. Kellemes a tapintásuk és a puha felületük érintésekor biztosan felidéződnek bennünk a régmúlt eseményei, amikor még otthon kaptunk a szülőktől, rokonoktól plüssfigurát, esetleg rongybabát. Biztosan mindenki emlékszik az első plüssfigura, maci, kutya, nyuszi képére, amit még gyermekként a szülők vásároltak, vagy a nagymama varrt neki.

A plüssfigura ( maci, nyuszi, rénszarvas, ördög, kutya, hóember, télapó ) kultusz örök marad mind játékként, mind szimbólumként, amit a szerelmesek adnak át egymásnak, esetleg pólót húznak rá, amit festenek, feliratoznak, vagy kézzel hímeznek. Rendelőprogramunkban ezeket a kedves ajándékokat, játékokat megrendelheted hímzett pólóval, vagy fényképpel. A Plüssállat, plüssfigura így sokkal személyesebb ajándék lesz, és erősebb szimbólum.

Minek vennéd meg a nagy áruházak polcain unatkozó plüssfigura, maci, nyuszi... jellegtelen mását, mikor itt a pólójára fényképet illeszthetsz, és olyan mondanivalót hordozhat ezáltal, amit csak szeretnél.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A plüssfigura ( maci, nyuszi, rénszarvas, ördög, kutya... ) fényképes pólóval kiváló ajándék bármilyen alkalomra, hiszen kortalan meglepetés ajándék. Ezek a kedves és aranyos játék figurák minden korosztálynak adhatók, mindig mosolyt csalnak a megajándékozottak arcára. Lepd meg Te is szerettedet névnapra, születésnapra egyedi fényképes ajándékkal, továbbá kiváló karácsonyi ajándék.

A plüssfigura megrendelhető fehér és piros pólóval is, illetve több formában is kapható, mint például:
- maci, nyuszi, hóember, télapó, plüss ördög és plüss rénszarvas.

A plüssfigura, például a maci testén található fényképes póló nyomható felülete 7 cm x 11 cm. A fénykép lézerrel készül és magas hőfokon van ráolvasztva a plüssfigura fényképes pólójára.
nyitólapraoldal tetejérevissza