Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Plüss figura, plüss maci, plüss állatok, plüss játékok ajándékba bármilyen alkalomra. Ajándékozz Te is például hímzett pólót viselő macit. Eredeti ajándék ötletek, meglepetés, karácsonyi ajándék
részletek »

Hímzett plüss játékok, plüss állatok, plüss figurák, plüss maci, plüss hímzés

Navigáció

Hímzett egyedi ajándékok - Plüss figura, hímzett
Plüss figura, hímzett
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Plüss figura, hímzett
A finom tapintású, múltat idéző plüssfigura, plüss maci, plüss állatok mára kultikus szerepet tölt be. Szinte nincs olyan fiatal pár, akik ajándékai között ne ülne egy plüssfigura, plüssmaci, amit valamilyen játékboltból vásároltak. Ezek a figurák kellemes emlékeket idéznek mindig, néha egy-egy rajzfilm szereplőit, néha csak bohókás figurákat jelenítenek meg a plüssfigura, plüssmaci képében.

Miért vennéd máshol a közkedvelt plüssfigura közül is bármelyiket? Amikor itt a teljesség kedvéért pl. a plüss maci, hogy változatosabb legyen, húzunk rá egy kis pólót, és arra elhelyezhetsz hímzett feliratot, grafika hímzés vagy hímzett monogramot képében is. Kedves ajándékod amit adnál, a plüss maci, plüss nyuszi egy maradandó üzenettel a pólóján. Ha van a plüssfigura, plüss maci, plüss nyuszi pólóján hímzés, szívesebben adod ajándékba. Te is úgy érzed teljesebb az ajándék, és ez jó bármilyen alkalomra.

Igazi ajándék a plüssfigura, például maci és nyuszi hímzett pólóval. A plüssfigura, plüss maci megrendelhető fényképpel is a transzfer ajándékoknál. A plüssfigura, plüss maci kultusz megmarad.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A plüssfigura, plüss maci póló hímzés kiváló ötlet ajándékba, hiszen atombiztos a siker. Kellemes tapintású, plüss anyagból készült a plüssfigura, plüssmaci vagy plüssnyuszi, és jó minőségű, mágikus varrással van összefogva. A varrás erősségét direkt hangulathoz igazítottuk a plüssfiguráknál, vagyis ha elveszíti a jelentését az ajándék (szakítotok....stb) akkor a dühödet felhasználva szét tudd tépni.

A plüssfigura - maci, nyuszi, rénszarvas, hóember, ördög, télapó - pólóját már nehezebb széttépni, mert az nyúlik, de a rajta lévő hímzés rugalmas, így követi a póló anyagát. A plüssfigurára húzott póló tiszta textil. Könnyen megtartja a hímzés erős isacord cérnáit, és mosásban a hímzés nem megy össze, így szépen mutat a plüssfigura, plüssmaci testére húzva.

A hímzett plüssfigura, plüssmaci kortalan meglepetés, kreatív, ajándék ötletek, sőt karácsonyi ajándék.
nyitólapraoldal tetejérevissza