Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Egyedi pénztárca saját fényképpel mindig időszerű képes ajándék nőknek és férfiaknak egyaránt, legyen az vászon pénztárca, bőr hatású pénztárca. Igazán egyedi karácsonyi ajándék, remek ajándék ötlet.
részletek »

Pénztárca, bőr hatású, vászon pénztárca, egyedi ajándék nőknek, ajándék férfiaknak

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Pénztárca
Pénztárca
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Pénztárca
Amióta létezik vagyon, vagyoni megkülönböztetés, azóta zárják, tárolják az emberek az értékeiket. Korábban ez birtoklevelek, érmek formájában kisebb kazettákba, ládákba zárva történt. A mai modern ember már bukszát, brifkót vagyis pénztárcát használ.

A pénztárca megválasztásánál sokféle igényeink vannak, mint például hogy férjenek el benne a széles bankók, valamint az aprónak is legyen elég hely legyen, továbbá a fontosabb kártyák, és kártya iratok is elférjenek benne. Természetesen a pénztárca meg kell, hogy feleljen külsőleg is elvárásainknak, hogy esztétikus legyen.

Az egyedi fényképes pénztárca a lehető legtökéletesebb választás, ha pénztárca vásárlásra adnánk a fejünket. Hiszen csak olyan kép díszíti, amilyet szeretnénk, továbbá mindig időszerű ajándék, hiszen az új pénztárca mindig jó ajándék. Bármilyen alkalomra adható szinte bárkinek. Mondjuk pénztárca ajándékba adása egy csóró ismerősnek nem a legjobb döntés, mert sértésnek is veheti. Ilyenkor jobb, ha mellékelünk bele egy jókívánságot tartalmazó plasztik kártyát is. Persze ne felejtsük el azt sem, hogy a pénztárca csak pénzzel adható ajándékba a babona szerint.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Az egyedi fényképes pénztárca erős gyöngyvászonból készül, könnyen kezelhető fakkokkal. Ha a kezedbe veszed úgy érzed, mintha mindig is a te pénztárcád lett volna. Mindennek egyből tudod a helyét és tudod, mit hova fogsz tenni benne.

A fénykép szublimációval készül, majd egy átvivőpapírra nyomjuk és utána a termék anyagába diffundáljuk a festéket. A pénztárcára helyezett fénykép ezáltal ugyanolyan élethűséget ad vissza mint az eredeti fotó.

Az egyedi fényképes pénztárca vízlepergető, de nem vízálló, benne tarthatod a pénzed de nem lopásálló. Ha a pénztárcát erős maró anyaggal mossák, akkor eltűnhet róla a kép, de nyugalom, a pénztárca tartalma abban az esetben még nem tűnik el. Rendelj rögtön egyedi pénztárcát ( bőr hatású vagy vászon ) saját fényképpel barátodnak, ismerősödnek vagy magadnak. Csodálatos és szép ajándék születésnapra, karácsonyra, névnapra egyaránt, kiváló ajándék nőknek, és kedves ajándék férfiaknak is.
nyitólapraoldal tetejérevissza