Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A partedli, hangedli - előke - fényképpel nagyon szép ajándék a gyermekes családok életében. A partedli kiváló ajándék ötlet akármilyen alkalmakra.
részletek »

Partedli, hangedli, előke - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék, ajándék ötlet

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Partedli, hangedli, előke
Partedli, hangedli, előke
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Partedli, hangedli, előke
Manapság a rohanó világban sokszor elfelejtünk emlékezni, milyen is volt a régi tartós hangedli ( partedli, gyerekelőke ), ami nem szakadt le egy hét után a gyermek nyakából, amibe még a nagymama hímezte bele monogramunkat. Szívesen elővennénk és emlékeznénk rá, de sajnos ma már nagyrészt csak reklámfeliratos vagy könnyen elhasználódó partedliket lehet találni. A nálunk rendelhető hangedlik tartósak, hófehérek a régi időket felelevenítő szabással készültek, lehetőség van rá géppel hímeztetni, vagy saját fényképet feltölteni is.

Milyen szép is, ha az ember megőrzi a saját gyermekének képével készült partedlit és évek múltán előveszi, majd az esetleg közben már felcseperedett gyermeknek megmutatva ő is rácsodálkozik a hangedlijére, amit egykoron folyton leevett, kellemes emlékeket idézve fel benne. Rendeld meg a programunkban partedli, hangedli néven, miután összeállítottad azt.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A partedli, hangedli, gyerekelőke, előke lézeres fényképpel van nyomva, így annak minősége kiváló. Egy jó fényképpel igazán meghitt és érzéki, kedves ajándék tud lenni a gyermekes családok életében.

A jó minőségű alapanyagra magas fokú hőkezeléssel visszük fel a képet, ami a partedli, hangedli vagy előke anyagába olvad bele, s így jön létre az egyedi fényképes partedli. 40 fokon mosható és akár egy közepes teljesítőképességű mosószerrel a partedli, hangedli, fényképes előke könnyen tisztítható és rövid időn belül újra tisztává varázsolható.

Ajándékozz gyermekes ismerősödnek olyan ajándékot, ami évek múltán is megmarad, hogy kellemes emlékeket idézhessen fel, mikor újra és újra előkerül. Kiváló ajándék fényképes partedli, hangedli vagyis előke, melyet nem csak karácsonyra, születésnapra, névnapra adhatunk, hanem egyéb alkalmakra is. Összességében elmondható tehát, hogy a hangedli kiváló ajándék ötlet.
nyitólapraoldal tetejérevissza