Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A hímzett partedli, hangedli hímzés, gyerek előke öröm a babának, a mamának és a papának. Igazán kreatív ajándék, a jó egyedi ajándék ötletek közé tartozik.
részletek »

Hímzett partedli, hangedli hímzés, előke, egyedi hímzett ajándék, ajándék hímezve

Navigáció

Hímzett egyedi ajándékok - Partedli, hangedli, előke, hímzett ajándékok
Partedli, hangedli, előke, hímzett ajándékok
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Partedli, hangedli, előke, hímzett ajándékok
A partedli, hangedli, gyerek előke bármelyik kismamaboltban megkapható. Ezek általában hordozzák valamelyik gyártó cég emblémáját, és mivel reklámtermék, így gyengébb is a minősége. A régi partedli, hangedli, gyerek előke, amikor még a kézimunka része volt, a minőséget tükrözte. Évekkel múltán is megmaradt. Azokat még nagymamáik készítették az unokák számára és ajándékozták az anyukáknak, hiszen nagyon szép ajándék egy gyermekes családban. A partedli, hangedli, gyerek előke aprólékos hímzésekkel volt kidolgozva, szép mintákkal.

Most lehetőséged van, hogy a partedli a te kezedbe is úgy kerüljön, ahogyan a régi időkben: egy időtálló, szép hímzett mintákkal díszített ajándékként.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A partedli, hangedli, gyerek előke nálunk géppel van hímezve, aminek a minősége utolérhetetlen.

A kiváló minőségű partedli, hangedli, előke hímezve egyedi ajándék. A kiválasztott minta, amikor le van hímezve, szinte erősebbé válik az anyagnál is. A hímzés közben ugyanis minden második szálnál csomóz, így ha esetleg kiszakad egy szál, akkor az ugyanúgy tartós marad, mert megfogja a keresztcsomó.

Hímzéshez, hímzett ajándékokhoz erős isacord hímzőcérnát használunk. Magas tartóssága mellett kiváló a színtartása is.
nyitólapraoldal tetejérevissza