Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az egyedi párna, párnahuzat, díszpárna, szaténpárna nem csak a nyugodt alvást szolgálja, de az ágy dekoratív kellékei is. Kiváló ajándék az egyedi fényképes párna, párnahuzat, díszpárna, szív párna
részletek »

Párna, párnahuzat, díszpárna, szív párna - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Párna, párnahuzat, díszpárna
Párna, párnahuzat, díszpárna
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Párna, párnahuzat, díszpárna
A párnák eleinte az alvás kényelmesebb kellékei voltak, ám idővel dekorációs kellékekké is váltak. Párnáink nem csak a nyugodt alvást hívatottak szolgálni 100%-os pamutvászon anyagukkal, hanem az ágy dekoratív kellékei is lehetnek egy gyönyörű saját fényképpel díszítve, továbbá szép ajándék is.

Megtalálhatod a párnák között a klasszikus vonalú szögletes párnát, szív alakú párnát, illetve csillogó szaténpárnákat is találsz még. Ez utóbbira felvitt kép nagyon szép dísze lehet díványoknak, kanapéknak.

Ajándékozz párnát szeretteidnek, hogy elalvás előtt még gondoljanak rád és a párna segítségével a boldog közös pillanatok is eszükbe jussanak. Igazi ajándék nagyszülőknek egy unokák fényképeivel díszített párna kollekció, ahogy sorban díszítik a díványt.

Az egyedi képes díszpárna, szív párna, egyedi fényképes párna kiváló karácsonyi ajándék, egy igazán kedves ajándék ötlet.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
nyitólapraoldal tetejérevissza