Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Jó ötlet az egyedi hímzett párna. Ajándékozz párnát egy gyönyörű hímzéssel. Ne törd tovább a fejed: meglepetés, kreatív, karácsonyi ajándék, ajándék férfiaknak, ajándék nőknek a hímzett párna.
részletek »

Hímzett párna, párna hímzés - egyedi hímzett ajándék, ajándék hímezve

Navigáció

Hímzett egyedi ajándékok - Párna hímezve
Párna hímezve
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Párna hímezve
Tudtad, hogy az ágyunk az intim szférának az a központja amely még a fürdőszobát is megelőzi? Sokan nem szeretik, ha vendégek, vagy barátok a hálóban lévő ágyban pihennek. Nem szeretik, ha meggyűrik a plédet, ágytakarót, vagy elmozdul a helyéről a párna. Kivétel persze a nappaliban lévő kanapé, ahol viszont szívesen helyezünk el különböző párnákat. Ha sokszor jönnek hozzánk vendégek, akkor pedig még szívesen is büszkélkedünk egy-egy ritkább darabbal, ha vicces, vagy valami miatt egyedi. Ne törd tovább a fejed: ajándék ötletek, meglepetés, kreatív, ajándék férfiaknak, ajándék nőknek: hímzett párna.

A hímzett párna egyediségét nálunk most a hímzés segítségével hozhatod létre. Egy szép párna hímzés mindig szép ajándék, hímzett minta, név vagy felirat is elhelyezhető rajta. A párna hímzés már régóta ismert. Sokszor a menyecskének hímeztek idősebb asszonyok motívumokkal és jókívánsággal ellátott párnát ajándékba.

Ajándékozz te is egyedi párnát, amelyen egy gyönyörű hímzés látható.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A hímzett párna, hímzés részére kifejlesztett jó minőségű, erős textíliából készül kifejezetten ehhez használható cérnával. Jó ötlet az egyedi párna hímzés ajándékba adása több szempontból is. Sokáig tartósan megmarad. Mosáskor nem ugrik össze a hímzés. Ha elalszunk rajta és kifolyik a nyálunk, akkor a párnán lévő minta nem mosódik el. Használója rá is tud ülni és párnacsatához is használhatja. Ez utóbbinál legalább elmondhatja, hogy neki egyedi hímzés díszíti párnáját.

Miért is jó ha nálunk rendeled meg a hímzett párnádat akár ajándékba? Hatfejes hímzőgépünk precíziós technikájának köszönhetően gyorsan és pontos szálhúzással dolgozik. Nálunk nem a nyugdíjas otthonból összegyűjtött nagymamák hímeznek, hiszen akkor heteket kellene várni egy 26 ezres öltésszámú hímzés mintára. Nem tudnák olyan pontosan sem leszúrni a párnába a tűt, ahogyan egy aprólékos minta megkövetelné, és persze nagyon drága lenne olyan sok nagymamát alkalmazni. Egy szó, mint száz: sok örömet és kellemes órát szerezhetsz, mert a hímzett párna valóban kreatív, meglepetés, ajándék ötletek, karácsonyi ajándék.
nyitólapraoldal tetejérevissza