Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A falióra, ébresztőóra, karóra, üvegóra, egyedi fényképpel, születésnapra, névnapra, ajándék, meglepetés, ajándék, karácsonyi ajándék, egyedi óra, egyedi fényképes óra, ajándék ötletek
részletek »

Óra, ébresztőóra, falióra, karóra, fényképes ajándék, képes ajándék, ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Óra, ébresztőóra, falióra, karóra, egyedi képpel
Óra, ébresztőóra, falióra, karóra, egyedi képpel
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Óra, ébresztőóra, falióra, karóra, egyedi képpel
Egyedi, saját fényképes karóra, falióra és ébresztőóra, üvegóra

Nagyon régóta az emberiség egyik fő időmérő eszköze, az óra. A legutóbbi időkben, időben (1790-1810-tol) már nem csak presztízs hanem ékszer is vált az órából. Eleinte az órákat szépen kidolgozták, gondosan vésték, formálták minél tökéletesebbre, legyen az álló óra, zsebóra, vagy a később megjelenő karóra. A karóra uniszex, egyaránt hordhatják férfiak és nők, gyerekek vagy felnőttek.

Reggel ha csörög az egyedi ébresztőóra, kedvesed képe fog visszaköszönni rád! Rendelj egyedi képes órát (legyen akár karóra, falióra, ébresztőóra, üvegóra). De választhatsz még egyéb órákat is, karóra, ébresztőóra, falióra, hogy mindig, minden percben ha ránézel az órára szeretted, kedvesed, házi kedvenced képe legyen a szemed előtt!

Még az idő is jobban telik, ha a karóra számlapján saját fotóid kapnak helyet. Így az egyedi fényképes óra (a karóra, falióra, ébresztőóra, üvegóra) nemcsak a pontos időt mutatja majd, hanem egy, a számodra kedves fényképet is, amelyre mindig jólesik majd rápillantani. A képek mellé feliratot is elhelyezhetsz. Neked is lehetőséged van most arra, hogy egyedire és személyre szabhasd órádat, ajándékodat, rendelő programunk segítségével. Feltöltheted saját fényképedet, kedvesed, gyermeked, szüleid, nagyszüleid, házi kedvenced fotóját, de tölthetsz fel szöveget vagy grafikát is (kedvenc színészedet, rajzfilmed figuráit, híres emberek képét). Ha feltöltötted fotóidat, mi elkészítjük részedre a teljesen egyedi órát - karórát, asztali órát, ébresztőórát vagy faliórát - (karóra, falióra, ébresztőóra, üvegóra), amellyel meglepheted magadat, barátaidat vagy családtagjaidat. Remek és hasznos személyre szabott ajándék lehet bárki részére születésnapra, névnapra, alkalmakra, évfordulókra, ballagásra, karácsonyra, karácsonyi ajándék, Valentin napra, meglepetésnek, ajándéknak, azaz, egy igazi meglepetésnek! Rendeld meg, hogy az év minden napján, annak minden órájában örömet szerezzen! Légy egyedi! (a falióra, karóra, ébresztőóra, üvegóra, asztali óra, egyedi fényképes)

Karácsonyra és az ünnepekre, karácsonyi ajándék, születésnapra, névnapra lepd meg magad saját fényképpel ellátott órával (Egyedi óra, karóra, ébresztőóra, üvegóra, falióra is)!
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Falióra (rendelés) - Egy falióra ( óra ) nem csak a pontos időt mutatja, hanem egy kedves fotóval örök emlék is válhat belőle, amelyre mindig jól esik majd ránézni. A falióra, óra, többféle színben (fekete, fehér, kék, piros, szürke) is megrendelhető. Lehet az óra, falióra, ajándék, formája kerek vagy négyzetes alakú, átmérője: 25cm, anyaga: plasztik, illetve üveg.

Rendelj egyedi fényképpel fali üvegórát is - Fali üvegóra rendelése


Ébresztőóra (rendelés) - Egy ébresztőóra is tud mást mutatni számodra, mint csak a pontos időt. Az ébresztőóra egy kedves fotóval örök emlékké válhat, amelyre mindig jól esik majd ránézni. (Pl.: Reggel az ébresztőóra nem olyan ellenséges - hogy a napod is jól kezdődjön!). A legjobb ajándék és meglepetés az egyedi ébresztőóra, akár születésnapra, névnapra, karácsonyra, karácsonyi ajándék, Valentin napra, ünnepekre, alkalmakra. Ajándékozz örömöt! A választható ébresztőóra, egyedi fényképes ajándék formája lehet kerek, illetve négyzetes.


Karóra (rendelés) - A Swatch karóra is jó példája annak, hogy nem csak a pontos időt tudja mutatni, hanem egy kedves fényképpel igazi, örök emlékké válhat, amelyre mindig kellemes érzéssel pillantasz a kezeden nap, mint nap, ha kíváncsi vagy a pontos időre. Szerelmed, szeretted, kedvenc színészed, barátod képe, mindig visszatekint rád a karóra számlapjáról. A karóra formája kerek, színe fekete, kék vagy átlátszó.

A garancialevél minden esetben az óra (legyen óra, ébresztőóra, falióra, karóra is) mellé van csomagolva a termék leírással, ismertetővel együtt.

Az óra ideális karácsonyi ajándék lehet.
nyitólapraoldal tetejérevissza