Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A fém öngyújtó saját képpel, egyedi fényképpel nyomva igazán remek és egyedi ajándék ötlet. Kiváló karácsonyi ajándék az egyedi fényképes öngyújtó.
részletek »

Fém öngyújtó, fényképes öngyújtó - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Öngyújtó képpel
Öngyújtó képpel
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Öngyújtó képpel
A világháborúból származó találmány rettentően népszerűvé vált a dohányosok körében, ami nem más, mint a fényképes öngyújtó. Egyszerű szerkezet, a vízben nem ázik el, és kisebb szélben is biztosan gyullad. Akkoriban még nem tudtak fényképet felvinni az öngyújtó felületére, így az azokat feliratozták, egyedileg vésték, illetve grafikákat vittek fel rá. A rajzolatokkal díszített egyedi öngyújtó hatalmas siker volt, és igazán a jampikorban terjedt el.

A benzines öngyújtót most te is megrendelheted oldalainkon és egyedi fényképpel, vagy egy jó szöveggel láthatod el. Csak töltsd fel kedvenc képed a rendelőprogram segítségével és meg is nézheted, hogy fog kinézni, illetve megadhatod az öngyújtó paramétereit. Szinte az öngyújtó teljes felületén helyezhetsz el fényképet, illetve írhatsz rá egyedi szöveget. Az így összeállított fényképes öngyújtó meg is rendelhető, majd azt rövid határidővel az ajtódig szállítjuk.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Egyedi fényképes öngyújtó - különleges eljárással készítjük el számodra a fényképes öngyújtódat, amivel utána bátran villoghatsz barátaidnak. Bátran ajándékozhatod születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy csak úgy, hiszen a minősége egyedülállóan tartós. Fényképed festéktartó papírra visszük fel, majd az öngyújtóval együtt hőprés alá helyezzük. Az öngyújtó speciális bevonatának köszönhetően a tinta belediffundál annak felületébe a szublimációs eljárás segítségével és így az az öngyújtó részévé válik.

A saját fényképes öngyújtó kiváló ajándék mindazok részére, akik a mindennapjához hozzátartozik az öngyújtó használata. Dohányosok körében is elterjedt, hiszen ha valamelyik barátjánál jobbat lát, akkor neki is olyan kell. Így tehát vagy készíttet öngyújtót, vagy a barátja öngyújtóját nyúlja le. Utóbbi esetben tehát nagyon vigyázzunk rá.

Mindenesetre biztos, hogy az öngyújtó valóban egyedi, szép és örök ajándék.
nyitólapraoldal tetejérevissza