Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az egyedi öngyújtó gravírozás fényképpel, szöveggel kiváló ajándék cigarettázó ismerősünknek, gravírozott saját kép, egyedi fotógravír fémen.
részletek »

Egyedi fém öngyújtó gravírozás, képgravírozás, fotógravír, fotógravírozott öngyújtó

Navigáció

Fényképes gravírozások - Öngyújtó gravírozás
Öngyújtó gravírozás
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Öngyújtó gravírozás
A saját fényképpel történő egyedi öngyújtó gravírozás kiváló ajándék mindazoknak, akik a cigaretta szerelmesei. Egyedi technológiánknak köszönhetően a fém öngyújtó felületére apró pontok beütésével visszük fel a képet, így az öngyújtón egy színben, de különböző erősségű ütés-árnyalatokkal jelenik meg a fénykép. Gravíroztasd Zippo utánzatú benzines öngyújtóinkat kedvedre, hogy ezáltal tegyél különlegessé dohányzó barátaid számára egy mindennapi használati tárgyat. Gravíroztasd meg vicces feliratokkal, galériánk egyik képével, vagy saját fényképpel a kiválasztott fém öngyújtó egyik vagy mindkét oldalát.

A gravírozott öngyújtó ajándékként még a mai napig unikumnak, ajándék különlegességnek számít. Tedd személyre szóló egyedi ajándékká, hogy saját fényképpel gravíroztatod meg az öngyújtót, hogy a hatás ne maradjon el. Igazi, maradandó ajándékot adhatsz át egy gravírozott öngyújtó képében szeretteidnek, dohányzó barátaidnak.

Az egyedi fém öngyújtó gravírozás egy kellemes emléket felidéző képpel tökéletes ajándék akármilyen alkalomra.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Az öngyújtó gravírozás rendelése közben lehetőséged van képet, vagy grafikát választani a több tízezer képes galériánkból. Az öngyújtó alsó felületét szinte teljes egészében gravíroztathatod, a felső, az a nyitó felületére pedig általad írt szöveget, nevet, monogramot helyezhetsz.

A gravírozás esetén a legszebb kép eléréséhez olyan fotót válassz, amely nem túl kontrasztos, de a színek eléggé telítettek, mert ekkor minden részletet és árnyalatot szépen meg lehet jeleníteni. A teljesen egyedi gravírozás érdekében logót, grafikát is feltölthetsz, majd azt díjmentesen korrigáljuk, hogy a lehető legjobb minőségben kerülhessen hozzád a fotó gravírozott öngyújtó.

Az öngyújtóra gravírozás kiváló ajándék ötlet, a gravírozott fém öngyújtó örök ajándék.
nyitólapraoldal tetejérevissza