Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A fényképes nyakkendő az egyik legszebb és legszemélyesebb egyedi fényképes ajándék, férfi, férfi ajándék, meglepetés, karácsonyi ajándék, fényképes nyakkendő
részletek »

Nyakkendő fotóval, férfi nyakkendő, egyedi fényképes nyakkendő, képes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Nyakkendő fotóval
Nyakkendő fotóval
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Nyakkendő fotóval
A fényképes nyakkendő

valójában egy olyan díszítő elem, színfolt, mely az általános megjelenést emeli ki és hozza létre a férfi valódi stílusát, saját személyiségét. A legtöbb férfinak megvan a saját véleménye arra vonatkozóan, hogy milyen színeket és fazonokat szeretne már a meglévő ruhadarabjához. Tehát, jellemző minden férfira még az is, hogyan köti meg saját nyakkendőjét. Ez is teljesen egyedi művelet, olyan egyedi, mint akár egy saját fényképpel ellátott nyakkendő. Légy egyedi a nyakkendőddel is!


A nyakkendő, az egyedi fényképes nyakkendő

és a többi ruhadarab (ingek, öltönyök) közötti harmónia kitalálása, a megjelenésben visszaköszönő összhang megteremtése bizonyos szempontból művészetnek is nevezhető, mely nagyszerű lehetőség az egyedi személyiség kifejezésére. Használj, hordj egyedi, saját fényképpel készített, ellátott nyakkendőt karácsonyra, ünnepekre, születésnapra, névnapra, ballagásra, házassági évfordulóra, azaz, minden egyes jeles eseményre.

Kiváló ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Karácsonyra, meglepetésnek, egyedi ajándéknak. Karácsonyi ajándék, egyedi képes ajándék. Mindig légy egyedi, egyedi fényképes nyakkendő, kreatív ajándék ötletek, meglepetés, igazi férfi ajándék, egyedi ajándék, fényképes nyakkendő.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Fehér és szürke színben is megrendelhető

az egyedi fényképes nyakkendő, amely magas UV tartósságú, 30 fokon kézzel mosható anyagból készül. Csak tölts fel egy fényképet, fotót az egyszerűen kezelhető rendelőprogramunk segítségével, majd válaszd ki az ajándékot, nyakkendőt, amelyet annak elkészűltével házhoz is szállítunk részedre. Férfiak számára egy rendkivűl elegáns és egyedi fényképes ajándék egy szép nyakkendő. Egy laza, egyedi képpel, fotóval, felirattal az ajándék ötleteink közül ez egy igazán kreatív ajándék.


Tudod-e, hogy Horvátország a nyakkendő őshazája

A beszélt európai nyelvek többségében a németben, a franciában, az angolban, a portugálban vagy az olaszban a nyakkendő fogalmát egy vagy ahhoz hasonló tövű szóval jelölik. Vagyis, ugyanazzal a hangsorral, melyet az említett nyelvekben Horvátország neveként is használnak, Kroatien, Croatie, Croata, stb. Horvátország ugyanis a nyakkendő őshazája, s neve szó szerint is összeforrt e világszerte használatos kiegészítővel. A nyakkendő népszerűsége a mai napig töretlen! A nyugati civilizációban szinte elmaradhatatlan kellékévé vált a férfiak alkalmi és hivatalos viseletének. Sőt a nyakkendő mára nélkülözhetetlen része egy stílusos ruhatárnak, annak ellenére, hogy az utóbbi években töbször is megpróbálták száműzni. Ennek ellenére továbbra is háborítatlanul uralkodik a férfidivatban, és öltöztet mindenkit aki hordja, használja.

Elegáns, öltöztet és rendkivűl férfias. Legyen neked is nyakkendőd, csak egyedi és olyan amilyen senkinek sincs. Légy mindeig egyedi! Igazi karácsonyi, ünneppi, egyedi ajándék.


Egy nyakkendő alapanyaga alapvetően

csakis selyem, kasmír vagy gyapjú lehet. Ezen anyagok mellett egyre gyakrabban jelenik meg a viszkóz és a len is. Továbbá, a modernkor egyik nagy vívmánya a poliészter alapanyagú nyakkendők, amelyek elsősorban az áruk miatt lettek rendkívül népszerűek, közkedveltek a vásárlók körében. Mára viszont mintázatukra is megtévesztésig hasonlóak drágább, selyem testvéreikhez. Kiváló meglepetés, egyedi ajándék karácsonyra, születésnapra, névnapra, ünnepekre.

Légy mindig egyedi és lepd meg szeretteidet egy igazán elegáns, egyedi fényképes nyakkendővel! Karácsonyi ajándék, ünnepekre, születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, minden jeles alaklomra! Fényképes nyakkendő.


Nyakkendő fehér, egyedi képpel, fotóval - Megnézem
Nyakkendő szürke, egyedi képpel, fotóval - Megnézem
nyitólapraoldal tetejérevissza