Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Naptáraink: névnaptár, asztali naptár, falinaptár, 13 lapos és 1 lapos formában találod meg. 2010 éves naptár, 2010 évi naptár, fotóminőségben készül, igazi ajándék lehet minden alkalomra.
részletek »

1 lapos 13 lapos naptár, asztali naptár, falinaptár- egyedi fényképes naptár

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Naptár, fali, asztali, 1 lapos
Naptár, fali, asztali, 1 lapos
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Naptár, fali, asztali, 1 lapos
Az idő mérése egyidős a gondolkodó emberrel. Teljesen megszokott, hogy ciklusokban kel fel a nap és nyugszik. Különböző népek ezt rajzolatokon, bőrökön, később papíron vezették. Megfigyelték az égboltot, és annak változásait, majd létrejöttek a naptárak ezen változások regisztrálásával. Leválasztották az évszakokat, és figyelték a bolygók földre, élettanra gyakorolt hatásait. A különböző naptárak között a legelterjedtebb a Gergely-naptár. Egyszerűen átlátható, és számolható. Ennek okán terjedt el ez a legjobban, ezért használják a legszélesebb körben.

A naptár segítségével (legyen az asztali naptár, falinaptár, 12 lapos naptár vagy 1 lapos naptár) nem csak az idő múlásával vagy a fontosabb dátumokkal lehetsz tisztában. Nem csak az számít, hogy éppen hányadika van, hanem 13 gyönyörű képet is elhelyezhetsz rajta a saját fotóid közül. Ajándékozz 13 lapos egyedi fényképes naptárat, falinaptárat. A 13 lapos falinaptár, asztali naptár, névnaptár esetén minden hónap külön lapon látható és minden lapra egy-egy egyedi (saját) fénykép helyezhető el, tölthető fel. A hatás garantáltan nem marad majd el. Lepd meg szeretteidet, légy egyedi, ajándékozz meglepetésnek egyedi képes naptárat! Ez egy igazi egyedi ajándék, karácsonyi ajándék!
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Rengeteg különböző stílusú naptársablon közül válogathatsz ( asztali naptár, falinaptár ), így biztosan megtalálod a neked tetszőt, ami igazán azt a stílust mutatja, amire vágysz, vagy amit szívesen ajándékoznál.

Az 1 lapos falinaptár felületén mind a 12 hónap látható, amelyre 1 db saját, egyedi fényképet tudsz elhelyezni. A/4 (20x30 cm), A/3 (30x42 cm), és A/5 (15x21 cm) méretekben rendelheted meg. Szintén megtalálható kínálatunkban az egyszerű naptár, névnaptár is. Utóbbiban az általánosan használt utónevek egy része szerepel. Ha rendelsz, akkor csak válaszd ki a neked legjobban tetsző sablont és kattints a kép feltöltése opcióra.

13 lapos fényképes naptáraink a 12 hónapot tartalmazzák, és egy előlapot (nyitólapot). Előlapra érdemes olyan fényképet választani, ami összefoglalja egyedi naptárad mondanivalóját. 13 lapos naptárak közül megkülönböztetünk asztali naptárat, és falinaptárat. Mindkettő spirálozott, és áthajtható, vagy akár ki is téphető lapokat tartalmaz. A nyomat rajta fotóminőségű, így ez egy olyan saját naptár, ami ritka képeket tartalmaz, használat után nem kell eldobni, hanem a fényképek kivághatóak és albumba, keretbe helyezhetők.

Válaszd a naptárat ideális, személyes ajándékként, hiszen azt egy éven át megőrzik, és maradandó emlékként el is teszik a megajándékozottak. Egyedi fényképes naptár, egyedi kivitelben, személyre szabva!
nyitólapraoldal tetejérevissza