Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A hímzett nagy tappancsú plüss maci ajándékba bármilyen alkalomra kiváló és egyedi. Ha mosolyra fakasztó kreatív meglepetés, karácsonyi ajándék ötleteket keresel, itt megtalálod, ajándék Valentin napra.
részletek »

Nagy tappancsú plüss maci, plüss hímzés, egyedi hímzett ajándék, ajándék hímezve

Navigáció

Hímzett egyedi ajándékok - Nagy tappancsú plüss maci
Nagy tappancsú plüss maci
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Nagy tappancsú plüss maci
Nagyon kellemes tapintású a plüss anyag. Amikor hozzáérünk biztosan eszünkbe jut valami a múltból, valami kellemes emlék, talán az, amikor gyermekként még mienk volt a világ. Gyermekként minden nap végén az ágyban magunkhoz húztuk, megöleltük kedvencünket, amely például lehetett plüss maci vagy más plüss állatok valamelyike.

Így lett a plüss maci a biztonság és valahol a gondoskodás szimbóluma. Megtanított minket arra, hogyan is érezzünk. Szimbólumként a szerelmesek szokták adni ajándékba egymásnak bármilyen alkalomra, vagy csak úgy.

A plüss maci meglepően nagyobb tappanccsal rendelkezik, hiszen erre lehet nevet, monogramot, kisebb szöveget hímeztetni. Kiváló ajándék Valentin napra is.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Nagy tappancsú plüssmaci talpára hímeztethetsz , így egy igazi hímzett ajándékkal kedveskedsz szerettednek. Hímzéssel ellátva különösen szép látványt nyúlt, az alapesetben álló plüss maci, aminek az arcát éppen olyan jól látni, mint a hímzést a talpán.

A plüss maci finom, puha tapintású plüss anyagból készül, belül szivacs töméssel. Erősek a szegélyvarrások, és egy darabig ellenáll annak is, ha esetleg ketté akarnád tépni. Az ellenállás ideje függ a széthúzóerő mértékétől. Mindenesetre ne próbáld meg széttépni, csak ha már vége a kapcsolatodnak, akitől kaptad.
nyitólapraoldal tetejérevissza