Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A műanyag gyermek medál fényképpel, az egyedi medál kiváló karácsonyi ajándék, születésnapi ajándék. Örök emlék és kiváló ajándék ötlet akármilyen alkalomra.
részletek »

Medál, egyedi medál, gyermek medál - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Medál, gyermek medál
Medál, gyermek medál
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Medál, gyermek medál
A gyermekek memóriája, emlékezőképessége kétéves kor környékén kezd kialakulni. Ha próbálunk visszagondolni a múltra, akkor legfeljebb kétéves gyermekkorunkig tudunk emlékezni. Akkor is kötődnie kell az első emléknek valami számunkra kiemelkedő eseményhez.

A gyermek életét meghatározza az első 10 év. Minden dolog, tárgyak emlékek amik körülveszik, fontos szerepet játszanak a pszichikai fejlődésében. Érdemes a gyermekeket szeretettel, és tisztelettel körülvenni, mert akkor ez rögzül benne és ezáltal maga is ilyenné válik.

Az egyedi medál, műanyag gyermek medál fényképpel kiváló ajándék például a gyermekeknek, hiszen amilyen képet elhelyezünk rajta, az belevésődik az emlékeibe, és szeretettel fogja azt hordani. Ha valamelyik szerettünk képét sokszor látja, az rögzülni fog benne, a tőle kapott szeretet fátyla alatt fog életre kelni minden gondolata, igazi ajándék különlegesség.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Az egyedi medál, műanyag gyermek medál fényképpel és feliratokkal is megrendelhető. A fénykép mellé lehetőséged van feliratokat is helyezni a medálon, illetve választhatsz képet a több tízezres galériánkból is. Természetesen az a legszebb, ha egyedi, saját képet töltünk bele.

A gyermek medál plasztikból készül, és a képet rá szublimációs eljárással visszük fel. A medál mérete 5 cm x 2 cm-es. Hosszú élettartamú, szinte örök darab. Ajándékozz te is gyermek medál fényképpel, hogy mindig emlékezzenek rád. A rendelő oldalunkon elkészített egyedi medál örök emlék és kiváló ajándék ötlet akármilyen alkalomra, igazi ajándék különlegesség.
nyitólapraoldal tetejérevissza