Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Egyedi medál, saját fénykép gravírozás - fotógravírozás az igazán elegáns ajándék, ajándék ötlet. Érzéki ajándék nőknek születésnapra, Valentin napra a szerelem jeleként, illetve szép karácsonyi ajándék.
részletek »

Egyedi medál, fénykép gravírozás, gravírozott medál - örök ajándék

Navigáció

Fényképes gravírozások - Medál fotógravírozással
Medál fotógravírozással
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Medál fotógravírozással
A medál (külf.: medal, medallion) az angol érem szóból ered. Ezek általában a kör alakú dombornyomásos érmekre utalnak, és valamilyen kitüntetettséget, presztízst sugallanak. A medál mai formájában ékszerként a 18 század elején jelent meg. Apró festett képet helyeztek bele, vagy vésőmesterhez vitték el a képet, és belevésették.

Az új évezredben megjelentek a fotógravírozás eszközei, ami már részletessége miatt saját fénykép gravírozás lehetőségét kínálja fel. Bármilyen fénykép felvihető a medál felületére, és nincs is szebb látvány, mint a fénykép egy fém felületbe ütve gravírozás által. Az a fotógravírozás, fénykép gravírozás.

Az igazán egyedi ajándék az, ami nem csak szép, hanem presztízs értékkel is bír. Így a fotógravírozás az igazán elegáns ajándék. Legyen medál, kulcstartó, öngyújtó, a fotógravírozás, gravírozás elegáns ajándék ötlet.

Érzéki és egyedi ajándék nőknek például Valentin napra, karácsonyra, születésnapra a szerelem kifejezéseként.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A fotógravírozás menete kétféleképpen történik. Első körben a fényképet alakítjuk át. Akkor a legszebb a kép, ha nem túl kontrasztos, és mégis éles. A szép élénk színek egy semleges szürke árnyalatot képeznek és a fotógravírozás előkészítésénél egy szűk skálát nézünk a szürke palettán. A kép 60 %-a általában kontraszt mentesítést igényel, hogy beleessen abba a tartományba, amit a gravírozás megkövetel.

Második körben a beállított fénykép átkerül a fotógravírozás készítéséért felelős gépre. A gravírozás folyamata úgy néz ki, hogy a képet pontelemekre bontva különböző erősséggel üti meg a gravírozógép a medál felületét. Az így létrehozott miniatűr pontok alkotják a fotógravírozás folyamatában az egész képet.

Bármilyen ajándékon gondolkodsz, legyen az medál, kulcstartó, öngyújtó, a fotógravírozás, medál gravírozás elegáns és eredeti ajándék ötlet, érzéki ajándék nőknek.
nyitólapraoldal tetejérevissza