Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Mindenkit meglep az egyedi, fényképes lábtörlő szőnyeg, mely otthonod első benyomását tükrözi. Az egyedi, fényképes lábtörlő dísz, ami már akkor látszik, mikor még be sem léptek hozzád.
részletek »

Lábtörlő, lábtörlő szőnyeg - egyedi fényképes lábtörlő, egyedi képes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Lábtörlő, szőnyeg
Lábtörlő, szőnyeg
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Lábtörlő, szőnyeg
Ha valaki meglátogat bennünket, akkor az ajtó után a második benyomást a lábtörlő adja. Mielőtt belépünk valahova, megtöröljük a lábunkat. Sokféle lábtörlő létezik, és mindet más-más okból veszik meg az emberek. Néhányan csak azt nézik, hogy a lábtörlő nagyon jól tisztítson, míg mások azt nézik milyen minta van rajta, milyen színű, megy-e a ház, ajtó színéhez.

A nálunk rendelhető egyedi lábtörlő mindenkit meglep majd. Nem csak a tisztító hatásfoka magas, hanem igazi fényképes lábtörlő, vagyis bármilyen fényképet meg tudunk rajt jeleníteni. Nem mindegy mi díszeleg otthonod előtt, hiszen a lábtörlő az ami otthonod első benyomása.

Az egyedi, fényképes lábtörlő, lábtörlő szőnyeg otthonod olyan dísze, ami már akkor látszik, amikor még be sem léptek hozzád. Tegyél rá egy vicces képet, hogy már belépéskor mosolyogjanak és vidámak lehessenek, vagy egy kevésbé szeretett ismerősöd képét, hogy Te derülj egy jót amikor belépnek és lábukat törlik belé.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A fényképes lábtörlő szőnyeg otthonod első benyomását tükrözi. Az egyedi, fényképes lábtörlő vastag gumi alsó résszel készül, szinte teljesen csúszásmentes, és persze nem vezeti az áramot. Az egyedi, fényképes lábtörlőnek nem sok köze van az elektromossághoz, de jó azért ezt tudni, ha elszakad egy kábel és víz van a lépcsőházban, talán életet menthet lábtörlőnk.

A szőnyeg felületén lévő sűrű, apró szőröcskék nagyon jól tisztítják a sima, vagy apró recés cipőtalpat. (Vastag bakancsokhoz már amúgy is autómosó kellene, nem lábtörlő.) Felületén szublimációs eljárással marad meg a fénykép, vagyis akármilyen erősen törlik az ismerősök a lábukat a szőnyegen állva, a rá helyezett kép nemigen sérül.
nyitólapraoldal tetejérevissza