Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az egyedi, fényképes kulcstartó népszerű, és ötletes ajándék. Ha a divatot követed, vagy ha csak valami egyedit szeretnél, akkor a fényképes kulcstartó a legjobb megoldás.
részletek »

Kulcstartó, kristály, műanyag kulcstartó - egyedi fényképes ajándék ötletek

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Kulcstartó
Kulcstartó
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Kulcstartó
Általában mindenkinél található kulcstartó ( műanyag, kristály... ) a zsebében vagy a táskájában. Szeretjük használni, hiszen megkönnyíti kulcsaink megtalálását. Vannak akik egészen sokfélét gyűjtögettek össze. A kulcstartó sokszor azért marad meg valakinél, mert jelentőséggel bír a számára, fontos neki valami régi emlék miatt. Vannak mások, akik a divat miatt tartják meg, és mindig a legújabb, legdivatosabb cuccokat választják.

Most mindkettőjüknek van egy üzenet: a legjobb az egyedi, személyre szabott, fényképes kulcstartó. Nemcsak népszerű, hanem ötletes ajándék is. Ha a divatot követed vagy ha csak valami egyedit szeretnél, akkor a fényképes kulcstartó a legjobb megoldás. Praktikus ajándék az egyedi kulcstartó, hiszen akinek ajándékozzuk, ő mindig magánál tartja, kéznél van, és szívesen gondol vissza az ajándékozójára. Egy jó gondolattal igazi kuriózum a fényképes ajándék ötletek terén, egy kedves karácsonyi ajándék.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Magas tartósságú és időtálló a terméket rendelhetsz tőlünk. "Más" kulcstartók szétesnek, a fényképük homályos, és lesesnek a kulcsok róla. Senki nem szeretne arra rájönni hazafele menet, hogy a "máshonnan" rendelt kulcstartót találja csak meg a zsebében, de a kulcsait nem. A mi kulcstartóink ( műanyag, kristály... ) a kulccsal együtt vesznek el, ha elhagyja.

A kulcstartóink plasztikus anyagból készülnek két oldalában fényképpel, illetve egyre divatosabb a gravírozott kulcstartó, két oldalán képpel. Az autóemblémás kulcstartónak az egyik oldalát fényképpel is gravíroztathatod, míg a másik oldalára magas tartósságú szublimációs nyomat kerül névvel, fotóval, autó emblémával.
nyitólapraoldal tetejérevissza