Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Igazán egyedi ajándék ez a gravírozott kulcstartó - fényképes kulcstartó autóembléma gravírozás. A kulcstartó gravírozás, gravírozott fém kulcstartó kiváló ajándék férfiaknak.
részletek »

Egyedi gravírozott kulcstartó, fényképes kulcstartó autóembléma gravírozással

Navigáció

Fényképes gravírozások - Kulcstartó autóemblémával
Kulcstartó autóemblémával
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Kulcstartó autóemblémával
A kulcstartón és kulcskarikán fityegő apróságokra mindenkinek szüksége lehet, hiszen a segítségével egy nagyobb táskában, zsebben könnyebb megtalálni kulcsainkat. Másrészt nehezebb is elhagyni, ha van rajta némi súly, és fityegők. A kulcstartó az, amit magunknak nem nagyon veszünk meg, hanem inkább ajándékba kapunk másoktól. Mivel adni szeretünk nagyon, a kulcstartó ideális ajándék, főként, ha valami igazán egyedi ajándék lesz belőle, valami olyan, ami másnak nincs.

Az egyedi ajándék az, ami igazán örömet szerez mindenkinek. Ha egy ajándék felületére saját készítésű fénykép kerülhet, az már önmagában is szép meglepetés tud lenni, de ha a másik oldalára gravírozás kerül, az aztán tényleg egyedi. A gravírozás lehet autólogó, autóembléma, vagy saját fénykép is, amit átalakítunk a legmodernebb technika segítségével gravírozás formátumba.

A kulcstartó gravírozás az igazán egyedi ajándék.

Nézz körül még a többi ajándék képei között is: medál gravírozás, öngyújtó gravírozás.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A fényképes kulcstartó autóembléma gravírozással, vagy autóembléma nyomással készülhet. Itt Te választod meg mit és hogyan szeretnél a kulcstartón viszontlátni. A fényképes kulcstartó egyik oldalára színes fényképet tudsz helyezni, a másik felére pedig gravírozás vihető fel.

Rendeld meg a fényképes kulcstartót autóembléma, autólogó fényképpel, vagy gravírozás formával. Küld el a fényképet, amit szeretnél, és átalakítjuk azt gravírozás formátumba. Így kerülhet a kezedbe egy igazán egyedi ajándék, ami másnak biztosan nincs, és ezen oknál fogva lesz egy kulcstartó elegáns egyedi ajándék, meglepetés.

A kulcstartó gravírozás nem más, mint egy csodálatos ajándék elkészítésének eszköze.
nyitólapraoldal tetejérevissza