Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Igazán egyedi ajándék az egyedi fényképes kulcstartó, melynek egyik oldalára saját fotódat töltheted, másik oldalára az általad választott autóembléma kerül gravírozással. Ideális ajándék féfriaknak.
részletek »

Egyedi fényképes kulcstartó autóembléma gravírozással - ajándék férfiaknak

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Kulcstartó autóemblémával
Kulcstartó autóemblémával
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Kulcstartó autóemblémával
Egy kulcstartóra mindenkinek szüksége lehet, mert egy nagyobb retikülben, táskában, zsebben könnyebb megtalálni kulcsainkat. Nagyon bosszantó tud lenni, ha elhagyjuk a kulcsainkat, viszont egy praktikus kulcstartóval már nem is olyan könnyű. A kulcstartó az, amit magunknak nem igazán veszünk, hanem inkább ajándékba kapunk másoktól, vagy ajándék formájában adunk másoknak. Mivel adni szeretünk, a kulcstartó egy ideális ajándék, de csak akkor, ha valami igazán egyedi ajándék lesz belőle, valami olyan, ami másnak nincs. Milyen nincs másnak? Egyedi fényképes kulcstartó!

Az egyedi, személyre szabott ajándék az, ami igazán örömet és meglepetést okoz mindenkinek. Ha egy ajándék felületére saját készítésű fénykép vagy gravírozás kerülhet, az már önmagában is egy szép meglepetés és elegáns ajándék. A gravírozás lehet autólogó, autóembléma, vagy saját fénykép is, amit átalakítunk a legmodernebb technika segítségével gravírozható formátumba. A kulcstartó gravírozás egy igazán egyedi ajándék.

Nézz körül még a többi ajándék képei között is - Medál gravírozás, öngyújtó gravírozás
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A fényképes kulcstartó autóembléma gravírozással, vagy autólogó nyomtatással. Egyedi ajándék, mert Te választod ki a fényképet a kulcstartó felületére, utána már csak eldöntöd, hogy a melyik legyen gravírozás. Az ajándék felületére töltött fénykép legyen gravírozás, vagy a kiválasztott autóembléma, autólogó kerüljön fel gravírozás technikával.

Rendelj kulcstartót autóembléma, autólogó fényképpel, vagy gravírozás formával. Küld el a fényképet, amit szeretnél, és átalakítjuk azt gravírozható formátumba. Így kerülhet a kezedbe egy igazán egyedi ajándék, ami másnak biztosan nincs, és ezen az úton válik egy kulcstartó elegáns egyedi ajándék alapjává.

A gravírozás egy teljesen egyedi pontgravírozó géppel készül, ami a fénykép szürke-skálás pontjait elemzi, majd gravírozás formátumba állítja. A miniatűr gyémántfejes tű segítségével lesz élethű a gravírozás. Az árnyalatoknak megfelelő erősséggel üti meg az ajándék felületét, és így áll össze a teljes kép gravírozás.

Kulcstartó gravírozás az igazi ajándék - nézz körül még a többi ajándék képei között is - Medál gravírozás, öngyújtó gravírozás
nyitólapraoldal tetejérevissza